Şimdi Ara

Zyxel 660HW-T1 modemi ve emule

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir masaüstü birde dizüstü bilgisayarla kullanıyorum
    Bu model ile yüksek id almayı bırakın emuleye bağlanamıyorum bile
    buraya ve emuleturk e baktım denilenleri aptıma ama bir türlü olmadı
    aynı modemle yapan varsa lütsen bir yardım arkadaşlar
    şimdiden sağolun

• Bir zamanlar aynı sorun bendede vardı ama hallettim .
    Önceliklehttp://ed 2k.2x4u.de/index.html (ed 2k boşluğu kaldır) buradan sunucu listesini güncelle.
    Sonrasındaftp://ftp.zyxel.com.tr/TEKNIK_BULTENLER/ZyXEL_Prestige/ADSL_Urunler/660HW-T1%20Temel%20Kurulum.doc bunu indir. Burada mutlaka port yönlendirmesini yapmışsındır NAT kısmından ama o yeterli değil. NAT kısmından sonra 2. bir bölüm daha var (bu dökümanda port yönlendirme olan yerin devamında- oda port yönlendirme olarak geçer) o kısmıda dikkatli bir şekilde yaparsan Yüksek id alırsın.
    Son olarak eğer Firewall kullanıyorsan emuleye izin vermen gerekiyor.

Evde olmadığım için bu kadar yardımcı olabiliyorum eğer sorunun çözülmezse yine yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Bir zamanlar aynı sorun bendede vardı ama hallettim .
    Önceliklehttp://ed 2k.2x4u.de/index.html (ed 2k boşluğu kaldır) buradan sunucu listesini güncelle.
    Sonrasındaftp://ftp.zyxel.com.tr/TEKNIK_BULTENLER/ZyXEL_Prestige/ADSL_Urunler/660HW-T1%20Temel%20Kurulum.doc bunu indir. Burada mutlaka port yönlendirmesini yapmışsındır NAT kısmından ama o yeterli değil. NAT kısmından sonra 2. bir bölüm daha var (bu dökümanda port yönlendirme olan yerin devamında- oda port yönlendirme olarak geçer) o kısmıda dikkatli bir şekilde yaparsan Yüksek id alırsın.
    Son olarak eğer Firewall kullanıyorsan emuleye izin vermen gerekiyor.

Evde olmadığım için bu kadar yardımcı olabiliyorum eğer sorunun çözülmezse yine yardımcı olmaya çalışırım.

+

• dostlar ben de bu modeli almayı düşünüyorum, memnun musunuz emule, torrentte özellikle?
  • teşekkürler sanırım bağlandım
    fakat bu seferde bir erkin koray şarkısını 10 dakika oldu indiremedim
    limewire la daha hızlı indiriyordum
    bunda bir kıpırtı yok :(
  • Emulede bi ara serverler kapanmıştı bilmiyorum hala öylemi.Yavaş indirme hakkındada emule böyledir herşeyi bulursun ama hızlı indirmek için bazen 2-3 gün beklersin çünkü upload rakamına göre puan alırsın ona göre indirecek kişiler arasında sıran olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.