Şimdi Ara

zyxel marka P-661HW-D1 BAGLANTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zyxel marka P-661HW-D1 adsl modemim war. internet kafe sahibiyim. bugun sabah kafe fullken pat internet baglantım koptu. kapatım actım modemı 1 saat sonra yıne dustu . ve su an hattım sureklı kopuyor. teelekomdan geldiler baska bir modemle zyxel in prestige 600 serisinden. adamın modemınde hıc bir sorun cıkmadı adam bana modemını bıraktı 1 gun boyunca hıc baglantım kopmadı ve su an eskı modemımı tekrar denıorum tekrar düşüyor. ınternete gırıorum 10 dk sonra aniden adsl ışığı sönüyor ve hat kopuyor. aşağıda adsl ayarlarım war. ne yapmamı önerrisiniz. adsl modemim 1 hafta once aldım.
     zyxel marka  P-661HW-D1 BAGLANTI SORUNU

• Sen malmısın? adamlar modem bıraktı sorun yok dedin. Eski modemi garatiye ver. garanti bittiyse çöpe at. Zyxel odemler baş belası.
    Git yeni bir modem al. Bulursan Gezz marka al.

Tövbe tövbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34_gurcangurel -- 15 Ekim 2007; 6:00:11 >
  • sanırım sen malsın !! modem yenı dıorum neresını anlamıorsun ?? modemı baska bı eve taktıgımda sorunsuz calısıor ? kafan mı iyi ? buraya benım mal olup olmadıgımımı tartısmaya geldın?? sozlerıne dıkkat et bıraz. burası senın devamlı tartıstıgın kalıtesız bı portal degil uza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem önerisi P-660HNU-F1
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.