Şimdi Ara

Zyxel P-660HW-T1 v3 modemi Access point olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yazlıktaki Komşumda Zyxel P-660N-T1A modem var.Bende ise kullanmadığım kenarda duran l P-660HW-T1 v3 modem var.Komşumdaki internet az çektiği için sanırım access pointten başka çarem yok(yani sinyal güçlendirici başka bir alet yok varsa söyleyebilirsiniz) komşumda Zyxel modem olduğu için bende kendi modemimi access point olarak kullanabilir miyim acaba? Çok denedim ancak access point olarak kullanma diye bir seçenek yok zaten.Köprü modu var.Birde WDS diye bir şeyler yapmışlar.Ancak bunu da yapamadım.Size sorum :
    Modemi mi Access point olarak kullanabilirmiyim ? Access Point olarak kullanabiliyorsam,Nasıl kurabilirim ?Birde Access point ten başka sinyal güçlendirme seçeneğim var mı ? Şimdiden teşekkür ederim...

• Arkadaşlar sinyal güçlendirici dediğim böyle bir şey olur mu yani ?

• up
  • P-660N-T1A model modemle P-660HW-T1 v3 model modemi kablosuz olarak görüştüremezsin sana tavsiyem Kablosuz tüm sinyal dağıtan cihazlarla görüşebilien ZyXEL NBG-416N UR destekli access poaint alıp komşundan gelen sinyallerin azaldığı noktaya bu cihazı bağlayarak sinyal seviyeni yükseltmen alacaktır ürün vatan bilgisayarda kdv dahil 83 tl satılıyor aşşağıdaki linkten cihazı inceleyebilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652

• kullanabilirsiniz işlemler aşagıdaki konu da anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.ben bu süre zarfında wireless adaptör aldım ancak onunla ilgili bir sorunum oldu.eğer yardımcı olmak isterseniz buyrun konunun linki :
    http://forum.donanimhaber.com/m_62869450/mpage_1//tm.htm#62869450
  • İyi akşamlar arkadaşlar,

Elimde Zyxel P-660hw t1 v3 model modemim var.Bu modemi sadece wireless olarak kullanmam mümkünmüdür?
    Boşa Wireless masrafına girmiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zyXEL P-660W-T1 v3 şifre ??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gfbslh kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı access point olarak kullanabilirsin fakat ana modemden interneti bu ürüne kablo ile iletmen gerekecek. Yapman gerekenler bu modemi pcye bağla arayüzüne gir, wlan ayarlarını yap, geniş alan ağı modu köprü seç, yerel ağa gir dhcp devre dışı bırak hepsi bu. bağlantını kes ana modemden kabloyu bağla cihazı bi restart et yeni ağ isminden bağlan.
  • by_mami28 B kullanıcısına yanıt
    hocam bu anlattığınız gibi yaptım şuan kullanıyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mami28

Bu cihazı access point olarak kullanabilirsin fakat ana modemden interneti bu ürüne kablo ile iletmen gerekecek. Yapman gerekenler bu modemi pcye bağla arayüzüne gir, wlan ayarlarını yap, geniş alan ağı modu köprü seç, yerel ağa gir dhcp devre dışı bırak hepsi bu. bağlantını kes ana modemden kabloyu bağla cihazı bi restart et yeni ağ isminden bağlan.

Teşekkür ederim gerçekten işime yaradı +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.