Şimdi Ara

ZyXEL mi? TP-Link mi? Keenetic mi? yoksa Asus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, evimde 100mbit vodafone fiber bağlantım ve zte modemim var. modemimden aldığım 2.4 ve 5.0 sinyalleri modemin konumu ya da kalitesi itibariyle yeterli gelmediği için evin daha merkezi bir yerine ethernet kablosu çekerek bir access point oluşturmak istiyorum. Powerline vs gibi çözümler işime yaramadı şimdiden belirteyim. Araştırmalarım sonucu bütçeme uygun 3 cihaz buldum ve kararsız kaldım, sizlerle paylaşayım:

TP-Link Archer C60 AC1350

En aklıma yatan cihaz bu gibi duruyor ama TP-Link ile sorun yaşayan insanların sayısının fazlalığı da düşündürücü. Cihazın sinyal gücünden ya da stabilitesinden emin değilim açıkçası

ZyXEL NBG6615 AC1200

Bunun hakkında pek yoruma rastlayamadım, forumdan bir arkadaş önerdi, bilgisi olan varsa buna da yönelebilirim.

Keenetic Viva AC1300

Bu marka benim kafamı inanılmaz karıştırdı. Herkes inanılmaz övüyor, ne ara çıktı ne ara bu kadar satıldı? Hayır öyle aşırı ucuz da değil, bilinmedik bir marka olarak hangi ara bu müşteri kitlesini yarattınız ilginç. Türkiye pazarına yeni girdi deniliyor, bakıyorum bir global site yok, amazonda vs satışı da yok? İlk buna meyletmiştim yorumlara vs bakınca ama bu durum aklımı karıştırdı açıkçası..

Son olarak bu işte en iyi ürünleri çıkaran markalardan birisi de Asus muhtemelen. Ama amacıma yönelik bir ürününü bulamadım. Asus ya da gözden kaçırdığım başka bir markanın AP olarak kullanılabilecek bir modemini/ routerini tavsiye de edebilirsiniz acelem yok. Stabil çalışan, ping, çekmeme, kopma vs gibi sorunlar yaşatmayacak kaliteli ürün varsa bütçeyi biraz daha zorlayabilirim, teşekkürler

ZyXEL mi? TP-Link mi? Keenetic mi? yoksa Asus mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihdr -- 2 Mayıs 2020; 1:9:19 >

• Bu urunlerin arasinda alacagim zyxel 6615 olurdu 3625 modemini kullaniyorum gayet memnunum.
    Ayrica hem.tp link e gore hemde diger markaya gore daha iyi bir marka. Suan ki fiyatida oldukca iyi bence daha dolarin suan ki durumunu dusunursen kacirma al derim.
  • Bence Zyxeli tercih etmelisin marka olarak çok daha iyi diğer 2 markaya göre. Nbg6615 modeli gigabit port ve akıllı anten teknolojisine sahip. Ben nbg6515 modelini kullaniyorum cok memnunum. 6615 bir ust versiyonu sende memnun kalırsın.
  • Abiler ikiniz de 2 mesaj atmışınız şimdiye kadar forumda ikisi de Zyxel? Nasıl bir yere dönüştü burası vay arkadaş
  • fatihdr kullanıcısına yanıt
    hatları karışmıştır : )))) kusurlarına bakma
    ben de araştırma halindeyim hala. Keenetic markası yeni ve yorumları iyi gözüküyor. Seni de takibe aldım bakalım inş bana da yardımcı olur. bende ağır basıyor Keenetic şu an ama hala cesaret edip alamadım.
  • Ben TP-Link te karar kıldım hocam, aralarında en fazla olumsuz yorum ondaydı ama yine de çoğunluk memnundu, dedim en azından objektif duruyor. Verdim dün gece itibariyle siparişi verdim. Şimdi böyle yazınca reklam yapmış gibi hissettim :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.