Turk telekom modem kampanyasıyla almış olduğum Zyxel 660RU model modemin 192.168.1.1 adresiyle ayarlarına giremiyorum explorer da doğrudan sayfa görüntülenemiyor diyor bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşım modemi tanımıyorum ama. Yazılımla ilgili bir sorunun var. Program ekle kaldırdan modem yazılımını sil ve kurulumdaki yolları aynen izle. Olmazsa modemin adını BAŞLAT-ÇALIŞTIR-REGEDİT yaz entere bas. Oradan SOWTfare yani bu yazılımdır. Buradanda kaldır. Ancak dikkat et modem harici birşeyi sileyim deme. Kolay gelsin.
arkadaşım şunu söyleyebilirim nokta yaptığından eminmisin cünkü bazen sen noktaya bassanda virgül çıkabiliyor bence buna bir dikkat et... bende zyxel sahibiyim yazılımsal değildir çünkü bi yükleme yaptığını sanmıyorum sen bi dikkat et nokta işine bence sorun kalmayacaktır...
modemi resetle arkasında nokta kadar bir düğme olması gerekiyor ona 10sn. basılı tut eski ayarlarına dönsün
biraz geç olacak ama teşkkür ederim arkadaşlar defalarca resetledim birşey olmamıştı ama arkadaşın dediği gibi bekleyice resete basarak sorun çözüldü...