Selamlar arkadaşlar, Zyxel müşteri hizmetleri ile ve teknik konuda bilgili bir kaç arkadaşımla çözmeye çalıştığım ama çözemediğim bir sorunu paylaşmak istiyorum. Zyxel VMG3625-T50B model modemim var. Kablosuz ağ alanımı genişletmek için Zyxel MULTY M1 mesh aldım. Yaşadığım sorun: * Modemden 100 mb hız alabiliyorken mesh cihazından 3-6 mb hız alabiliyorum. Enteresan şekilde Upload etkilenmedi sadece Download düştü. Çözüm yollarım: * Mesh cihazını denerken özellikle modeme kablo ile bağladığım meshi denedim. Hem kablosuz pc bağlatısında hem de kablolu bağlantıda sonuçlar aynı. * Mesh'i köprü moduna çektim . Daha kötü oldu. * Modemi sıfırladım. Meshi sıfırladım. Tekrar kurdum aynı. * 3 lü mesh. Her birini ayrı ayrı modem yanına tek tek kurdum hepsi aynı sonucu veriyor. Kısaca arkadaşlar modem bana direkt bağlantıda 100 mb hız verebiliyorken, bunu mesh e veremiyor. Ya da mesh o kadar hız alamıyor. Anlamadım. Çözüm önerisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkabisrem -- 5 Haziran 2024; 20:17:22 > |
Bildirim