Şimdi Ara

Zyxel P-660HW-T1v3 Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, P-660HW-T1v3 model modemi kullanıyorum. cihaz sıfır. sorun şu ki, telefonlar bekleme konumundayken wifi kesiliyor. açınca 3-5 saniye sonra wifi geliyor. android ve ios ikisindede aynı sorun var. modemde bazen internet lambası kırmızıya dönüyor (buda 2. hata) bunların sebebi veya düzeltecek bir ayarı var mı? şimdiden teşekkürler.

• VetBat kullanıcısına yanıt
    Bağlantı ayarlarında talep üzerine bağlantı seçeneği seçili olarak geliyor, onu sürekli açık olan seçenekle değiştirin düzelir. Menüsünü kullanma kılavuzundan veya arayüzü karıştırarak bulabilirsiniz.
  • nailed-up yaptım önceden. yine düzelmedi.
  • yazılımı güncel mi kontrol et birde wlan ayarlarında kanal 11 guvenlık modu wpa2psk olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhardware

yazılımı güncel mi kontrol et birde wlan ayarlarında kanal 11 guvenlık modu wpa2psk olsun

yazılım güncel, kanal 11, güvenlik wpa2psk --- sonuç aynı.
  • Ttnet verdiği modem. Daha öncede konu açtım cevap veren olmamıştı.sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Bir ara samsung telefonla bağlanırken nette kopma ve kilitlenme yaşadım modemde. Şu an htc ile sıkıntısız bağlanıyorum nadir de olsa bazen net gidiyor. Problemi çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımı guncel ayarlarında bır eksıklık yok gıbı farklı cıhazlarda aynı sorunuda yapıyor ve cıhazların farklı aglara baglandıgında boyle sorunla eger karsılasmıyorsa zyxel musteri hizmetleri 44 1 150 ara destek al en saglıklı ıslem bu olur gerek duyduklarınad uzaktan erısım saglıyarak yardımcı olabılıyorlar team veya ammmy programı ıle falan destek almakta fayda gorurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhardware

yazılımı guncel ayarlarında bır eksıklık yok gıbı farklı cıhazlarda aynı sorunuda yapıyor ve cıhazların farklı aglara baglandıgında boyle sorunla eger karsılasmıyorsa zyxel musteri hizmetleri 44 1 150 ara destek al en saglıklı ıslem bu olur gerek duyduklarınad uzaktan erısım saglıyarak yardımcı olabılıyorlar team veya ammmy programı ıle falan destek almakta fayda gorurun.

iyi fikir, aradım ama ttnetle çözün sorun bizden değil dediler. internet bağlantı sorunum ttnet tarafından çözüldü ancak wireless sorununu çözemedik. ekstra bi modem bağladım (köprü modunda) lan girişinden, ondan wifiye giriyorum şimdilik bunu yapabildim. saçma sapan bir sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.