Şimdi Ara

Zyxel P-660HW wireless modem internete bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel P-660HW wireless modem aldım, ancak internet bağlantısı kurmada sorun yaşıyorum. Öncelikle modemin konsolu ve diğer ayar sayfaları son derece yavaş yükleniyor. Bundan 5-6 sene önce 56K modemlerle bağlantı yapmaya benziyor. Sonra, bağlantı kurulduğu zamanlarda bile modemin üstündeki DSL ışığının yanıp sönmesinin sona ermesi çok uzun sürüyor. Belki 40-45 saniye DSL ışığının sabit hale gelmesini bekliyorum. Son olarak da, özellikle elektrik kesintisi yaşandıktan sonra, modemin internete bağlanması neredeyse mümkün olmuyor. Öte yandan, Zyxel'i çıkarıp aynı hatta 3-4 yıldır kullanmakta olduğum tek portlu D-Link DSL-500G modemimi taktığımda, D-Link'in bağlantı kurması birkaç saniye sürüyor ve D-Link, hiç nazlanmadan hemen internet bağlantısı kuruveriyor.

Bana sorun, Zyxel modemin telefon hatlarındaki en ufak bir pürüze bile çok hassas olması gibi görünüyor. Ürünü Ankara Mavi Bilgisayar'ın Çukuranbar şubesinden satın aldım. Bir kere teknik servislerine götürdüm (o zamanlar hiç bağlanamıyordum), orada bağlantı kurulunca "ürün arızalı" iddiam geçersiz kaldı. Ancak Mavi Bilgisayar'ın bu şubesi Telekom Balgat santraline çok yakın. Ben de aynı santrale bağlıyım ama ben 2 km daha uzaktayım.

• biri gerilim düşmesine tahammülsüzlükle ilgili bi yazı yazmıştı biyerlerde ondan olmasın.güç kaynağıyla dene bakalım birde
  • bu arada o cihazın cd sini kopyalasan bana yollasan ne tatlı olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.