Şimdi Ara

zyxel port açma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyla ilgili birçok konu var farkındayım fakat kafamı karıştırın birkaç şey olduğundan danışmak istedim.

sanırım şu cgn illetinden dolayı port açamıyorum fakat bazı arkadaşlar cgn havuzunda olmak için ip nin 100 ile başlaması gerektiğini söylemiş.
    Bununla beraber modam arayüzündeki ile site üzerinden baktığım ip adresi uyuşmamakta.(doğru yeremi baktım emin değilim cmd üzerinden ipconfig yazdığımızda ipv4 ün karşısında çıkan ip yazıyor.)
    sanırım statik ip almak zorundayım bunun başka yolu varmıdır?

++++
    modem : VMG3312-B10B
    modem arayüzündeki güvenlik duvarının ve windows defender ı kapattım sonuç aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinkyWii -- 18 Ağustos 2020; 0:0:4 >

• Modem arayüzünü açın. Anasayfa yani bağlantı durumu kısmında, sayfanın en sağında ok işareti ve altında "durum" yazacak. Ona basınca cihaz bilgileriniz açılacaktır. Alt alta: Wan türü, Wan adı, Mac Adresi, Ip adresi başlıklarından ip adresi karşısındaki ip numarası modemin aldığı ip'yi yazar.
    https://www.whatismyip.com/ adresinden de kontrol ederseniz. Eğer aynı değillerse CGN havuzuna almışlar.

CMD, ipconfig üzerinden cihazınızın modem üzerinden aldığı yani iç ip'inizi görürürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei HG255s port açma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.