Şimdi Ara

zyxel router yanlış yazılım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm elimde yanlış yazılım atılan router var ip vermiyor ping atılmıyor nasıl hayata döner bu. ışıkları yanıyor lakin lan ışığı durup durup resetliyor kendini adaptör sağlam denedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

teşekkürler onu denedim.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Zyxel e yaz sana kurtarma yazılımını göndersinler. Güncelleme yaparken elektrik kesildi dersin.

yazıyımda adamlar bana gönder demesin o yazılımı atmak için routere erişim gerekli değilmi.?

Benim aklıma başka birşey gelmedi.

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Model nedir ?

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

zyxele yazdım durum budur böyle diye çocuğun biri cevap yazmış VMG3625-T50B Türksat ( V550ABXM0b5 ) – Zyxel Türkiye Servis Sağlayıcı Destek Sayfası

bende dedim benimkisi router nbg- 416n diye okudan sallamışlar sonra bir mail daha geldi garantisi yok ücretli yaparız diye. 

bende aynı routerdan çipi sötüm klonladım. yalnız routerın wan macını nasıl değiştirim onu yapmadan attım yazılımı sonra modeme girip sadece wan macını elle değiştirtim kutunun altında yazan macla. teşekkürler.

Electrical Projects [CreativeLab]youtube
    In this video tutorial, I show how to flash chip of a router with a programmer. Also, I show how to change MAC address of the router (you can see it at the end of the video). Why do such flashing: Such repair procedure can be helpful after wrong or unsuccessful flashing. I flashed my router because I wanted to go back to an older firmware, but TP-Link blocked it with a firmware lock (error 18005), but with a programmer, I flashed it anyway. I also show in the video how to change MAC address of the router using a programmer, MAC address stored in the chip so you can easily change it using a programmer. What programmer did I use: I programmed my chip with a CH341A programmer You can get it here: https://s.click.aliexpress.com/e/_A0D7Sb
    https://www.youtube.com/watch?v=fbt4OJXJdOc

iyi iş çıkarmışsın.  

mac no kalıcı oldu mu? reset attığında, klonlanmış mac no geri mi geliyor yoksa? ücretli de yaptırabilirdin diye düşünüyorum. en fazla bir sigara parası alırdı tamiri yapacak olan.   hatta duruma göre hiç ücret de almayabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 11 Nisan 2023; 17:40:9 >

eski haline döndürecek birini tanımıyorum klon oldu reset atarsam 2 macda aynı olur videodaki tplinkin mac satırını benimden bulamadım okadar aradım mac satırını bulamadım. tpl komudunu almadı bir türlü yoksa puty ile atardım

kargo ile göndermeyeceksin. bizzat gideceksin ofise, selamun aleyküm ufak bir sorunum var, tamam.  

usta adamlara mail attım adamlar bana modemin firmwareni gönderdiler açık açık yazdım sorunu modelini, ofislerine gitsem ne olacaktı bilemem.

mac için dedim. diğer sorunu zaten klonlama ile hallettim dedin ya.. gerçi sözüm için en başlangıçtaki sorun için de geçerli olabilir diye düşündüğümü söyleyebilirim. yazılımsal soruna para alacağını sanmıyorum zyxel teknik servisin.

yapcaklarını bilsem giderdim bu şekilde kullanıcam. teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.