Şimdi Ara

ZyXEL VMG3312-B10B modem farklı kabloyla internete bağlanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. ZyXEL VMG3312-B10B modemim var ttnet hipernet miydi neydi onun gibi bir şey kullanıyorum 24mbite kadar download hızım var ortalama 15 16 mbit çekiyorum. Evimin dizaynı biraz saçma. bahçe katında yaşıyorum ve salonum o kattan da 6 7 merdiven aşağıda ayrı bir oda ve ev tamamen uzunlamasına. yani arada çok duvar olduğu için gelen arkadaşların falan telefonları wifi a bağlanmıyor. ya da çok zor bağlanıyor. benden sürekli modemi salona almamı istediler, ve ben de bu işlemi yapmaya karar verdim. 15 metre hat kablosu aldım. telefonsuz wireless kullandığım için splitter kullanmak zorundayım diye biliyorum, yanlış da olabilir. sorun şu. splitterdan modeme bir kablo var. dsl hattı için. bina hattından da splittera bir tane. ben bu modemi 15 metre uzaktaki salona almak istiyorum. çektim 15 metre kabloyu bağladım iki ucuna. 1 dakika olmadan dsl ışığı sabitlenip internet ışığı tepki vermeye başlarken, diğer 15 metrelik kabloda dsl böyle yanıp sönüyor, sonra vazgeçiyor. çırpınıyor adeta. ama olmuyor. modemi koyacağım yerde telefon baya zor çekiyor ayrıca bunla alakası da olabilir mi? ilgilenirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Splittersız deneyin olmazsa Kabloda ve veya jaklarda problem başka bir yerden başka marka kablo alıp deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sen direk bi 15 mt daha ekleyip kablo al bina içinden direk salona çek. telefonsuz diye yazmışsın eğer böyleyse zaten splitter kullanmana gerek yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.