Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Baholi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
42
Favori
189.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qurkan

5ghz durduk yere kayboluyor,kronik bir sorunu var anlaşılan.

Geçen hafta vatan bilgisayar mağazasından aldım değişim ya da iade olur mu?

Yeni aldığınız modemden memnun musunuz verdiğiniz paraya değdiği mi? 5 ghz çekim gücü nasıl?

Modemde kronik sorun olduğu için aynısıyla değişim tavsiye etmem başka modellere bakın. Ben zyxel'i verip yine vatan bilgisayardan aldım tp-link'i, eğer para iadesi isterseniz zorluk çıkarabilirler. Yeni modemden memnunum, zyxel'e göre arayüzü biraz daha anlaşılır geldi. Birde usb hdd taktım nas olarak kullanıyorum. 5ghz performansı zyxel ile hemen hemen aynı evin diğer ucundan telefon-laptop neredeyse full çekiyor ve 50/8 hızımın çoğunu görüyorum ve hiç kopma olmadı. Çekim gücünde zyxel'de de sorun yoktu tek sıkıntısı 5ghz.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• Herkese Selamalar,

Bugün türknet'e abonelik için başvurdum.

Sizce türknet'in verdiği zyxel vmg8623-t50b modemimi daha iyidir

yoksa Keenetic Omni DSL N300 modemmi.

Bu iki modem arasında kaldım. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim için stabilite ve wifi çekim gücü önemli.

Ek olarak internet için standart ev kullanıcısıyım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 5 Ekim 2020; 20:56:38 >
  • Bayağı farklı klaslardalar, Keenetic oldukça basit ve düşük özellikli bir model, 5ghz bile yok. Kıyaslama yapmak pek anlamlı değil. İnternet hızınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 6 Ekim 2020; 0:57:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

Bayağı farklı klaslardalar, Keenetic oldukça basit ve düşük özellikli bir model, 5ghz bile yok. Kıyaslama yapmak pek anlamlı değil. İnternet hızınız nedir?

Alt yapım 80mpbs destekliyor. Hat aktif olduğunda max 80 mbps alıyor olucam yani ortalama 70-80 arası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknetten 8623 t50b yi alıp turktelekom için kullanabilir miyim? Bu modemi tavsiye eder misiniz 370tlye 2. Elini buldum internetim 24 mbit Vdsl. Elimdeki wd9970 V3 ile tam hız alabiliyorum fakat birkaç cihaz girince internete internet aşırı şekilde yavaşlıyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWalker kullanıcısına yanıt

dolap uygulamasinda 230tlye sifir açılmamış kutu satan var, kuponlarla dahada uyguna gelir, her internet saglayici ile calisir, cekim gucu guzel,

• burak_yksl kullanıcısına yanıt

Şimdi kaptım bir tane dolaptan teşekkür ederim bilgilendirme için az daha kaziklaniyormusum ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme 

Bu modeme turknetin yazilimini silip kendi yazılımını atabilir miyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

dolap uygulamasinda 230tlye sifir açılmamış kutu satan var, kuponlarla dahada uyguna gelir, her internet saglayici ile calisir, cekim gucu guzel,

Hocam ben uygulamayı indirdim lakin ne bu ne de başka bir modemi bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Şimdi kaptım bir tane dolaptan teşekkür ederim bilgilendirme için az daha kaziklaniyormusum  

Hocam nasıl aldınız acaba? Ben bulamadım da.

• motomurat kullanıcısına yanıt

• konuyu acan arkadaş ilk msjda belirtmis nasil olduğunu atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

Yok hocam bulamamıştım. Teşekkürler.

• ben modemi koridor duvarına astım. şuan sadece 2.4 ghz de kullanıyorum. diğer aletleri kablo çekerek bağlantı sağladım. adaptoru 5 metrelik bir uzatma kablosuyla bağladım. bu sorun yaratır mı? kablo kalitesi mükemmel değil gerçi. gittigidiyordaki standart 5 m adaptor uzatma kablolarından. bugün ilk defa telefondaki 2.4 ghz bağlantı koptu geldi. kablodan kıllandım acaba ampermi yetmiyor gibilerinden. bu konuda fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

ben modemi koridor duvarına astım. şuan sadece 2.4 ghz de kullanıyorum. diğer aletleri kablo çekerek bağlantı sağladım. adaptoru 5 metrelik bir uzatma kablosuyla bağladım. bu sorun yaratır mı? kablo kalitesi mükemmel değil gerçi. gittigidiyordaki standart 5 m adaptor uzatma kablolarından. bugün ilk defa telefondaki 2.4 ghz bağlantı koptu geldi. kablodan kıllandım acaba ampermi yetmiyor gibilerinden. bu konuda fikri olan var mı?

hocam kablonun adaptörle modem arasındaki kısmı çok fazla uzatmayın. dc akımda mesafe uzadıkça voltaj düşer. bu da modeminize zarar verebilir.

• J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt

O zaman kesinlikle 5ghz bir modem alın. Teorik olarak 300mbps almam gerekiyor ama pratikte 2.4ghz üzerinden modemin dibinden bile 15mbit ancak alabiliyorum (5ghz olunca 85mbit).

Ucuza bulabiliyorsanız bu zyxel alınır fakat 5ghz çekim gücü daha iyi, harici antenli bir modem bakmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Şimdi kaptım bir tane dolaptan teşekkür ederim bilgilendirme için az daha kaziklaniyormusum  

Modem eline gelince 1 sayfayı iyi oku.Anlayamadığın yerler olursa android üzerinden yüklenişini anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

ben modemi koridor duvarına astım. şuan sadece 2.4 ghz de kullanıyorum. diğer aletleri kablo çekerek bağlantı sağladım. adaptoru 5 metrelik bir uzatma kablosuyla bağladım. bu sorun yaratır mı? kablo kalitesi mükemmel değil gerçi. gittigidiyordaki standart 5 m adaptor uzatma kablolarından. bugün ilk defa telefondaki 2.4 ghz bağlantı koptu geldi. kablodan kıllandım acaba ampermi yetmiyor gibilerinden. bu konuda fikri olan var mı?

DC akım için kalitesiz 5 mt kablo çok fazla.Ve voltaj akom düymesi kacınılmazdır.Bence 5 mt ipince bile olsa o kabloyla 220v taşıyın çok daha iyi olacaktır.

• Multimetreyle olctum 12v tam ama amperi vs yetermi bilmiyorum. 220 ceksem siva ustu priz ve adaptorle duvarda biraz cirkinlik oluscak. Ama saglikli da olur. Bilemedim :)

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba dediğiniz işlemleri yaptım daha sonra zip dosyası şeklinde upload yapmaya çalıştım hata verdi daha sonra restore edilsin mi tarzı bir şey çıktı ok dediğimde modem dönüp durdu interneti görmüyor şuan ne yapabilirim

Edit: internet geldi modemi açıp kapatınca neden hata verdiğini anlamadim. Suanki sikintim ping 46ms gösteriyor eski modemimde 24 dü hangi ayarla ilgili olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 8 Ekim 2020; 2:44:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.