Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
42
Favori
189.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bu modemin xdsl bağlantı kalitesi nasıl acaba? Zira 80mbps snr 6-7 arasında. Kopma olur mu acaba? Şu an kullandığım dlink dsl g225 modem sanırım broadcom yongali. Bu modemi tercih etmek doğru karar mi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 8 Ekim 2020; 9:9:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hallettim sorunu an itibari ile. Update olarak bin dosyasını yüklemek gerekiyormuş. Ping sorunumu da ppp user ve şifre turknete kayitliymis onu TTNet hesabım olarak girdim sorun halloldu ping 20 lere indi bazen 6ya düştüğü bile oluyor. Şuanki sorun modemin olduğu odadayken hem 5g hem de 2.4g tam çekmesine ragmen telefon 2.4 e bağlanıyor bunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWalker kullanıcısına yanıt

ben o sorunu modem yakınında 2.4 ten bir kaç kez 5 ghz elle geçirdim artık modem yakınında 5ghz bağlanıyor bunu modem değilde telefon yapıyor

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Modemin yapmasinin yolu yok mu acaba elle 5 ghz e geçiriyorum üst kata çıkıp tekrar odaya geldiğimde 2.4 de kalıyor

Ben o sorunu ikisinede farkli isimler vererek cozdum. Uzaklasina 5ghz sinyali azaldigi ici 2.4 e geciyordu. Elle farkli isim verdim. Zyxel_2.4G ve Zyxel_5G gibi.

• max ulaşılabilir hız gibi 1-2 hat değerleri çıkmıyor bunun gibi güncelleme felan varmı

• Arkadaşlar modemin hat değerlerinde sıkıntı var gibi ya da benim ki bozuk bilemedim hat zayıflamaya dikkat edin :) upload hat zayıflama birinde 4.7 zyxel de 22.5
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Arkadaşlar modemin hat değerlerinde sıkıntı var gibi ya da benim ki bozuk bilemedim hat zayıflamaya dikkat edin :) upload hat zayıflama birinde 4.7 zyxel de 22.5

Yardım edebilcek yok mu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Arkadaşlar modemin hat değerlerinde sıkıntı var gibi ya da benim ki bozuk bilemedim hat zayıflamaya dikkat edin :) upload hat zayıflama birinde 4.7 zyxel de 22.5

Upload hat zayıflamasına takmayın önemli olan download snr margin dir.Biri 12.4 diğeri 13 yakınlar yani oda modemden modeme algılama farkı var.Bendere Tplink 9-12 arası gösteriyordu Zyxel de nerereyse sebait 8.2

• quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

Upload hat zayıflamasına takmayın önemli olan download snr margin dir.Biri 12.4 diğeri 13 yakınlar yani oda modemden modeme algılama farkı var.Bendere Tplink 9-12 arası gösteriyordu Zyxel de nerereyse sebait 8.2

Alıntıları Göster

Zaten çok takılan biri değilim fakat bu kadar yüksek fark olması akla modemin arızalı olduğunu getiriyor maalesef

• Arkadaşlar modemi türknetin yazılıma döndürmenin bir yolu var mı modemi servise göndermem gerek servis sorun çıkarmasın farklı yazılım var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Şimdi kaptım bir tane dolaptan teşekkür ederim bilgilendirme için az daha kaziklaniyormusum  

Bu modeme turknetin yazilimini silip kendi yazılımını atabilir miyiz acaba

Hocam selam ben de almayı düşünüyorum o satıcıdan. Güvenilir midir, kaç günde gönderdi ürünü?

• Aldıktan ertesi gün elime geçti modem çalışıyor hocam sıkıntısız.

Teşekkürler. Türknette fiber altyapı olduğunda modem ücretsiz sağlanıyormuş. Yoksa fiyatı avantajlıydı

• Aynen hocam benim ttnet internetim modem güzel bence tek 5g konusunu ayarlayamadim hem elle geçirmek gerekiyor onun haricinde ısınma vs yok

merbaha, bu modemden önce ne kullanıyordunuz. ttnetin modeminden geçeceğimde.

• ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme
    hat degerleri iyimi en yuksek kac alabilirim yorumlayacak varmi, suan 8 mbps baglattim ama 7 alabiliyorum en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 13 Ekim 2020; 18:7:15 >
  • haybora kullanıcısına yanıt

TTNet wd9970 V3 kullanıyordum ttnetin verdigini. Modemde yaşadığım sorun bi kaç kişi aynı anda internete girince hız 2mbitlere kadar düşüyordu bir de soba gibi isiniyordu modem. Bu modemle sorunlar çözüldü diyebilirim yalnız 2.4ghz çekim gücü eski modemle aynı ben biraz daha fazla bekliyordum açıkçası ,ya da eski modem iyi çekiyordu normale göre

• Türknete yeni başvuru yaptım, hızım 35 mbps, bu modemi mi tavsiye edersiniz yoksa keenetic omni dsl modelini mi? Çekim gücü önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.