< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 8 Ekim 2020; 9:9:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (16. sayfa)
-
-
Hallettim sorunu an itibari ile. Update olarak bin dosyasını yüklemek gerekiyormuş. Ping sorunumu da ppp user ve şifre turknete kayitliymis onu TTNet hesabım olarak girdim sorun halloldu ping 20 lere indi bazen 6ya düştüğü bile oluyor. Şuanki sorun modemin olduğu odadayken hem 5g hem de 2.4g tam çekmesine ragmen telefon 2.4 e bağlanıyor bunu nasıl çözebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben o sorunu modem yakınında 2.4 ten bir kaç kez 5 ghz elle geçirdim artık modem yakınında 5ghz bağlanıyor bunu modem değilde telefon yapıyor
-
Modemin yapmasinin yolu yok mu acaba elle 5 ghz e geçiriyorum üst kata çıkıp tekrar odaya geldiğimde 2.4 de kalıyor
Ben o sorunu ikisinede farkli isimler vererek cozdum. Uzaklasina 5ghz sinyali azaldigi ici 2.4 e geciyordu. Elle farkli isim verdim. Zyxel_2.4G ve Zyxel_5G gibi.
max ulaşılabilir hız gibi 1-2 hat değerleri çıkmıyor bunun gibi güncelleme felan varmı
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aklınyolubirUpload hat zayıflamasına takmayın önemli olan download snr margin dir.Biri 12.4 diğeri 13 yakınlar yani oda modemden modeme algılama farkı var.Bendere Tplink 9-12 arası gösteriyordu Zyxel de nerereyse sebait 8.2
Alıntıları GösterZaten çok takılan biri değilim fakat bu kadar yüksek fark olması akla modemin arızalı olduğunu getiriyor maalesef
Arkadaşlar modemi türknetin yazılıma döndürmenin bir yolu var mı modemi servise göndermem gerek servis sorun çıkarmasın farklı yazılım var diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: WWalkerŞimdi kaptım bir tane dolaptan teşekkür ederim bilgilendirme için az daha kaziklaniyormusum
Bu modeme turknetin yazilimini silip kendi yazılımını atabilir miyiz acaba
Hocam selam ben de almayı düşünüyorum o satıcıdan. Güvenilir midir, kaç günde gönderdi ürünü?
Aldıktan ertesi gün elime geçti modem çalışıyor hocam sıkıntısız.
Teşekkürler. Türknette fiber altyapı olduğunda modem ücretsiz sağlanıyormuş. Yoksa fiyatı avantajlıydı
Aynen hocam benim ttnet internetim modem güzel bence tek 5g konusunu ayarlayamadim hem elle geçirmek gerekiyor onun haricinde ısınma vs yok
merbaha, bu modemden önce ne kullanıyordunuz. ttnetin modeminden geçeceğimde.
-
-
TTNet wd9970 V3 kullanıyordum ttnetin verdigini. Modemde yaşadığım sorun bi kaç kişi aynı anda internete girince hız 2mbitlere kadar düşüyordu bir de soba gibi isiniyordu modem. Bu modemle sorunlar çözüldü diyebilirim yalnız 2.4ghz çekim gücü eski modemle aynı ben biraz daha fazla bekliyordum açıkçası ,ya da eski modem iyi çekiyordu normale göre
Türknete yeni başvuru yaptım, hızım 35 mbps, bu modemi mi tavsiye edersiniz yoksa keenetic omni dsl modelini mi? Çekim gücü önemli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X