Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
41
Favori
190.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sorun sadece F1 yazılımında. F0 veya C0 yazılımlarında kesinlikle böyle bir sorun yok. %100 yazılımsal bir sorun. F1 sürümü olan herkeste böyle bir sorun var.

• Merhaba bu cihazın garanti sorgulamasını nasıl yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet gigafiber e geçiş yaptım . VMG3625-T50B modemden verdiler . Dönüştürücüde CAT 7 kablo , Pc ye CAT 6 kablo ile bağlantı sağlıyorum . Fakat modemi fiziksel olarak resetledikten sonra cat 6 ile pc ye gelen bağlantım 100mbps den yukarı çıkmıyor . WİFİ de herhangi bir problem yok . Yüksek değerlere çıkabiliyorum . Modem arayüzünden bağlantılara baktığımda LAN çıkışı 100mbs de wifi 2.4 ve 5 g daha yüksek değerlerde . Farklı kablo taktığımda 1000mbps görüyorum fakat pc yi yeniden başlattığımda tekrar 100 e geri dönüyor . Yardımcı olabilir misiniz ?

• sperci0 kullanıcısına yanıt

Hocam başka bir laptop ile deneme imkanın var mı? Bana kalırsa sorun bilgisayarın ağ kartındanmış gibi. Network adaptör sürücüsünü güncelleyelim, olmazsa başka bir bilgisayar ile deneme yapalım.

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

Deneme yapacağım hocam fakat aksi olan durum şu ; Farklı kabloyu ilk taktığımda 1000mbps hızı görüyorum . Dwn ve up hızlarıda 900 lerde . Sorunsuz şekilde kullanıyorum . PC yi yeniden başlattığımda tekrardan 100 e geri düşüyor . Çok garip bir durum  

• merhaba , bende gigafibere geçtim ve bu modemi verdiler.

öncesinde ttnet modem kullanıyordum. otelin kamera sistemi wifi üzerinden bu modeme bağlı.

ek olarak uç uca yöntemiyle xiaomi wifi repeater var toplam 4 adet.

2.4 ghz ve 5ghz modları açık.

kamera sistemi belli aralıklarla kopup tekrar bağlanıyor ve bu esnada kamera çok ses çıkardığı için bu kopma sorununu çözebilmem lazım.

kimi zamanda wifi repater kopuyor oda fişten çıkarıp takmak zorunda kalıyorum

çözüm önerisi olan var mı?

saygılar.

• Türknetten bu moderm alınır mı? Hangi modem tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, bu modemi turknet'ten aldım, wi-fi'de mutfağa gidince balkona çıkınca kopuyor. Ev de öyle büyük değil 130m2 3+1 ev, arası en fazla 20 metredir L şeklinde. Bunun bir ayarı falan var mı? 5Ghz kullanmaya çalışıyorum.

• arkadaşlar F1 wifi olarak bana göre kesinlikle sorunlu bir yazılım hatta çözüm bulabilmek için fiberde iken kullandığım MR50G yi taktım. Yazılımı global (c0) veya turknet (f0) a düşüreceğim ama kararsız kaldım. Hızlı açılma, kolay ip alma, stabil wifi ve ip6 da sorunsuz çalışma özelliği hangisinde daha iyi? ikisini denemiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• kocaman29 kullanıcısına yanıt

Keenetic modemler çok iyi, 2.4ghz yeter derseniz Omni dsl, 5 ghz isterseniz extra dsl tavsiye ederim. Modemin mobil uygulaması var ki 10 numara m, her yerden modemi istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz

• yok kardeş, ilk çıkan ürüne hemen zıplamayacaksın. hele.. ise aman aman eksik kalsın almayım.  

• Yeni V5.50(ABPM.5)F1 firmware yükledim bakalım sorun çıkacak mı?

• yalnizca kullanıcısına yanıt
    Kablosuz sıkıntılıydı düzelmiş mi? Kontrol edebilir misiniz?

• yalnizca kullanıcısına yanıt

Bu sürüm zaten vardı hocam

• Ofem kullanıcısına yanıt
    https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360014615300-VMG8623-T50B-T%C3%BCrknet-V550ABPM5F1-
    Konuyu güncellemişler de, acaba yazılımı da güncellemişlermidir.

• ertosun E kullanıcısına yanıt

Yok yazılım aynı sorunlu olan yazılım gerçi şimdiye kadar sorunsuz bir yazılım daha çıkarmadılar ama işte milletle dalga geçer gibi yeni yazılım çıkmış gibi konu güncelliyorlar. Vallahi tövbe bir daha bu Zyxel markadan hiçbir cihaz almayı düşünmüyorum uzak durulması gereken bir firma yazılım iyi olmadıktan sonra cihaz kaliteli olsa ne yazar. Başka modemler her ay güncelleme alıyor bunlar yılda bir güncelleme zor veriyor hani Haziran ayında ABPM 6 sürümü çıkacaktı eser yok yalan oldu çıksa da artık umudum yok o da sorunlu olacak yazılımda beceriksiz bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kondansatör- -- 27 Kasım 2021; 23:53:52 >
  • ertosun E kullanıcısına yanıt

yeni sürüm yayınlamadılar

• Turk.net verdiği bozuk zyxel modem/router konusunda gelişme var mı ?

Geri alıp değiştirmeyi kabul etmiyorlardı Haziran ayında görüştüğümde. Başka model ürün gelen var mı yeni abonelere? Geçen ay yeni aboneliğe de aynı bozuk üründen gönderdiler.

• Voip kullanmayanlar için bu yazılım ideal olabilir. Zyxel e bende yeni yazılım yüklü değil dedim ABPM5.GO yazılımını gönderdiler. Meşhur 5 ghz sorununu is hemen yaptı açıp kapatınca ve eski ayar dosyasını geri yükleyince oda ortadan kalktı. Telnet üzerinden " zycli fwidcheck off " ve
    " zycli modelcheckycli off " komutlarını yazmadan yazılımı yükleyemezsiniz.
    https://www.dropbox.com/s/rbz759ud9vw1n4a/V550ABPM5G0.bin?dl=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 28 Kasım 2021; 23:51:55 >
  • aklınyolubir kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151252862

Hocam siz bu konuda ABPM 2 G0 sürümü daha stabil demişsiniz hangisini tercih etmeliyiz acaba fikriniz mi değişti ?

Ayrıca modemi turknetten almayanlar direk arayüzden güncelleme yapabiliyor mu ?

ve global yazılımı nerden bulabiliriz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 29 Kasım 2021; 4:7:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.