Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.162
Cevap
43
Favori
188.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika fikir, çok teşekkürler. Ülke kodunu görebiliyorum fakat takıldığım ve Google' da bulamadığım bir kod var. "X_ZYXEL_CountryCode" parametresine Almanya için "DE\/15" diye bir ülke kodu girilmiş. Bunun TR karşılığı ne olabilir acaba bir bilginiz var mı? Sadece bulabildiğim İtalya için" IT\/1" olduğu.

"RegulatoryDomain":"DE",
    "X_ZYXEL_CountryCode":"DE\/15",
  • sonerkal S kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende bahsettiğiniz ülke kodunu bilmiyorum ama internette şöyle bir kod buldum deneyin isterseniz belki düzelir:

"RegulatoryDomain": "EU",
    "X_ZYXEL_CountryCode": "EU/13"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 24 Ağustos 2020; 23:8:21 >
  • Millet sonunda yeni global firmware sürümünü italyan forumundan buldum. Türknetin dağıttığı versiyondan iki versiyon önceki ama sonuçta kilitsiz temiz mağaza versiyonu bu. Kurdum pek bir fark göremedim ama yinede yeni versiyon iyidir. Buyrun link:
    облако mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/3GQM/4f1aSihT3

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• sonerkal S kullanıcısına yanıt
    Ek olarak aşağıdaki şekilde boş bırakmayı deneyin, böylece ülke olmamış olacak.

"RegulatoryDomain"
    "X_ZYXEL_CountryCode"
    "X_ZYXEL_Auto_Channel_Skip"

Durumdan haberdar ederseniz sevinirim.
  • güncel firmware
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 7 Eylül 2020; 0:29:17 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    türknetin verdiği sürüm bu linkteki, iki mesaj üstte belirttim bunu kurmadım belki tamamen kilitlenir bir daha global firmware kurulamaz diye. resmi sitesinde olmayan global firmware paylaştım bence onu kursun herkes. ilerde daha günceli çıktığında onuda paylaşırım buradan.
  • Arkadaşlar port yönlendirme yapan var mı? (Ağ & Nat Ayarları)

Eski modeller için ayar paylaşan çok olmuş ama bu model için hiç bulamadım.
  • 2 tane win10 bilgisayar var. süreki bağlantı kopuyor ağ değişikliği algılandı vs bıktırdı. ne yapmak lazım?
  • Vatan'dan bu cihazı almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? Adsl 16 mbit kullanıyorum
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla yetecektir ADSL tarafı için ki ileride VDSL de bile dertsiz tasasız kullanılır.
  • ev kullanıcısı olarak güvenlik için firewall ayarlarını nasıl yapmalıyız?
    ( kurulum yapıldığında kapalı haldeydi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 19 Eylül 2020; 14:0:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

Fazlasıyla yetecektir ADSL tarafı için ki ileride VDSL de bile dertsiz tasasız kullanılır.
    Bugün Vatan'dan alım yaptım, teşekkür ederim cevabınız için. Genelde ip tv kullanıyorum bunun için ayrı bir ayar gerekiyor mu?
  • Merhaba.Modemin Kablosuz Bağlantısını Daha Performanslı Kullanmak İçin Extra Dış Anten Takarak Modifiye etmek istiyorum.Resimdedki Anakartın Üzerindeki Kırmızı oklarla işaretlenmiş yerler Extra Anten Bağlantısı içinmidir??Değilse Bağlantı yerleri ve şekli nedir?Teşekkürler
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theslm -- 20 Eylül 2020; 15:21:5 >
  • evet anten bağlantı noktalarıdır test etmedim elimde harici anten olmadığı için ama sizde varsa test edebilirsiniz sonuçta bozulacak değil memnun kalmazsanız taktığınız anteni geri sökersiniz memnun kalırsanız ona göre sabitleme işine girişirsiniz. kolay gelsin.

bu arada sanırım ufl tipinde anten giriş yerleri mhf4 değil aklınızda bulunsun zaten boyutundan anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 20 Eylül 2020; 15:54:46 >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theslm -- 20 Eylül 2020; 16:49:31 >
  • ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

Arkadaşlar fiber hizmette ZTE ZXHN H298A modem var telekoma ait. Türknet kullanıyorum.

Modem :
    imgbb
    20200920-201915
    https://ibb.co/tbjyrcc

Nokia Gpon :
    imgbb
    20200920-202002
    https://ibb.co/SvK8Pqz

Konuda adı geçen modemin (vmg8623-t50b) sıfır kutulalırını istanbul içi 250 liraya buldum. Satın alıp değişmek istiyorum, değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Millet sonunda yeni global firmware sürümünü italyan forumundan buldum. Türknetin dağıttığı versiyondan iki versiyon önceki ama sonuçta kilitsiz temiz mağaza versiyonu bu. Kurdum pek bir fark göremedim ama yinede yeni versiyon iyidir. Buyrun link:
    https://cloud.mail.ru/public/3GQM/4f1aSihT3

bende böyle bir hata verdi.
    V5.50(ABPM.0)F2 versiyonum bu.ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 21 Eylül 2020; 2:31:41 >

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    fiber kullanıyorsunuz hocam açıkcası modem kısmı sizi ilgilendirmeyecek sadece işlemci ve wifi tarafı sizi ilgilendireceği için net bir şey söyleyemem ama zyxel mu-mimo destekli wifi tarafı daha güçlü işlemci tarafıda öyle diye biliyorum. tabii bu konumlandırmanıza bağlı olarak değişebilir yerinizde olsam unifi ac lr modelini alırım şu anki kullandığınız zte portuna takarım ve zte'nin wifi devredışı bırakıp kullanırım daha iyi performans alacağınızın garantisini kesinlikle verebilirim.
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    ilk mesajımın sonunda belirttiğim putty ile komutları girdinizmi?
  • şimdi oldu hocam. çok teşekkürler. modemi dün gece aldım ikinci el. ttnette kullanıyorum. 2.4 ghz de 11.kanal yok bunda. 1-9 arası seçim var. 5 ghz de de keenetic modem 36.kanal kullanıyodu. bu 100. kanal. ama 100. kanaldan mıdır modemdenmi 5ghz çekim gücüde iyi transfer hızıda.

edit: güncellemeden sonra 5ghz 36.kanal olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 21 Eylül 2020; 14:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.