Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.162
Cevap
43
Favori
188.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    modem ayarlarını yedekleyin, yedek dosyasını metin düzenleyicide açın DE yani almanya yazan yeri TW yani tayvan olarak değiştirin kanal olarakta değiştilebiliyordu oralardan sanırım. kaydedin modeme geri yükleyin. umarım olur denemedim ama bir riski yok sonuçta.
  • Türkiye'den Türknet harici modemi alan bir arkadaşımız buraya yedek dosyasını yüklerse ülke kodunu ona göre girebiliriz.

"X_ZYXEL_CountryCode": ????

birde bu ürünü duvara montajlamayı düşünüyordum ama ayakları sabitmiş sanırım. duvara montajlayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinemrah -- 21 Eylül 2020; 21:5:37 >
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Sağ Menü -Ağ Ayarı-Kablosuz-Genel e gelince 2.4 Ghz yapılandırmasında kanal seçimini OTO dan bir rakama dönüştürün.Aşağıda kontrol Kenar Bandı kutusu aktif olacak ve Alt yazısı görünecek.Burayı üst yaparsanız 13 kanal dahil açılır.
    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    Duvara monte etmedim.Banada çok saçma gelliyti modüler ayak olmaması.Ama fiş yerleri arkaya geldiğinden duvara 0 monteye izin vermemişler mantıken.Ama şu var duvara monte oluyor.Ayak uçları ile askı delikleri Duvara paralel geldiğinde aynı masaüstündeki açıda eğik olarak duruyor.Arada boşluk kablolar için zorunlu zaten. Yani duvara monte ettiğinizde alttaki ayaklar fişleri korumak için tampon görevi görüyor.

• Tesekkurler hocam yaptim :)

• altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Şimdi.ben diğer yerde seninle yazıştığımda bana başta verdiğin sürümü yükle demiştin. Bende bendeki sürümü nette hiç bir yerde bulamadım demiştim. Global Türkçe yazılımlı oları V5.50(ABPM.2) CO görünüyor.
    Bende ise V5.50(ABPM.2) GO olarak görünüyor.Alfabatik yazılım sırası ise GO sonra geliyor.Nette hiç bir yerde de bu yazılıma dair ipucu yok.
    Şaşırdım kaldım yüklesemmi yüklemesemmi diye.Geri djnüyü olmaz çünkü yazılımın adı dahi yok nette

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfada belirttiğim gibi firmware sürümünü 5.50 abpm2 kısmı belirler, c0 g0 yani en son kısmı özelleştirme kısmıdır. Operatöre veya satıldığı ülkeye göre özelleştirilme kodudur yani. G0 olması yeni olduğu anlamına gelmiyor. güncellik açısından birebir aynı firmware 5.50-abpm2 şu an için türknetin verdiği yazılım bir tık daha güncel ama dediğim gibi operatöre göre özelleştirilmiş olduğundan yüklemeyi tercih etmedim ben. C0 olanlar standart hiç dokunulmamış sürümlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 24 Eylül 2020; 9:49:13 >

Yani bende emin değilim zaten.Benimki zaten 8623 değil 3625 Vatandan aldım.Üzerinde gelen yazılım kodu hiçbir yerde yok.Hangu ülkeyse mutlaka biri yazması lazımdı.Ama hiç ipucu yok. Şu anda modem güyet stabil SNR 8 ama hiç kesme donma takılma yok

http://ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/

Ayrıca Türknet modemi ait güncel sürüm bu şekilde.
    V550(ABPM3.b2)FO

• Neyse biz bekleyeceğiz bu modemin ini cinin ortaye dökülmesini demekki.
    Bi yerde gördüm özelleştirme vs
    ZyXEL VMG8623-T50B İncelemebişiler ama hiç bişi anlamadım.

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    Sana o kadar mesaj yazdım her şeyi belirttim hala benim dediklerimi hiç anlamamışsın veya anlamak istemiyorsun. PEKİ.
  • Türknetten geçen hafta aldığım modemi bugün konu sahibi arkadaşın sayesinde global yazılıma çevirdim fakat benim anlamadığım bir nokta var 2.4 ghz wifi bandı bazen 144 mbps çalışırken bazen 300 çalışıyor bu neye göre değişiyor acaba
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    20mhz bağlanınca 144 ile bağlanırsınız 40mhz ile bağlanınca 300 ile bağlanırsınız. 20/40 yerine sadece 40 mhz seçin ayarlardan. tabi bağlanan cihazların 2x2 mimo olması lazım 300 bağlanması için.
  • Merhabalar. Türknetliyim.Türktelekomun verdiği VMG3312-B10B 2.4 ghz modem var. İnternet gittiğinde 6-7 dakikadan önce internet gelmiyor. Hız 100/8 mbps türktelekodayken modem idare ediyordu. Şu an can sıkıyor. Türknetin verdiği ZYXEL VMG8623-T50B modemi almalımıyım kullananlar memnunmu ücret 420tl şu an teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

20mhz bağlanınca 144 ile bağlanırsınız 40mhz ile bağlanınca 300 ile bağlanırsınız. 20/40 yerine sadece 40 mhz seçin ayarlardan. tabi bağlanan cihazların 2x2 mimo olması lazım 300 bağlanması için.
    teşekkür ederim eski cihazlarda var evde 20/40 oto kalsın en iyisi

• turkneli olmayan alamıyor mu bunu ? tipini çok beğendim antensiz vs modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

turkneli olmayan alamıyor mu bunu ? tipini çok beğendim antensiz vs modem
    www.vatanbilgisayar.com
    ZYXEL VMG3625-T50B 300MBPS-866MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg3625-t50b-300mbps-866mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html

• aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. Modem araştırıyorum şimdi ttip olarak bu harika bi adım önde ama 60tl ucuza tp link ve asuslar var kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

çok teşekkürler. Modem araştırıyorum şimdi ttip olarak bu harika bi adım önde ama 60tl ucuza tp link ve asuslar var kararsız kaldım.
    Yonga bazında en güncel iki modem var birincisi bu T50B varyantları ISP yada son kullanıcı versiyonu ikincisi de biraz yüksek tarafta kalan TP-LINK VR2100

yonga güncel dememin nedeni geleceğinden değil tabide VDSL Profile 35b desteği ile gelmesi sözde 350 mbit e kadar hat desteği barındırması gelip gelmemesi önemli değilde hattı iyileştiren teknlojileri de destekliyor modemde sonuçta uzun soluklu bir yatırım evlerden çalıştığımız zamanlarda kıytırık bir modem yüzünden sınırlanmak problemlerle boğuşmak hiç cazip gelmiyor. bende iki model arasında kalmıştım biraz masraflı oldu ama tercihimi VR2100 den yaptım USB3.0 olması ve Mesh desteği ile gelmesi cezbetti ileride Wifi6E destekli mesh özelliği olan bir TP-link ürünü ile 6 Ghz bandınıda ağıma eklemeyi planlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.