Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.162
Cevap
43
Favori
188.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda 420 tl 12 taksit şeklinde alınabiliyor. Bende peşin ödeme seçeneği çıkmıyor.
    Sanki bu fiyata kredi kartına taksitli daha iyi alternatifler bulunabilir.
    Belki kullanmak isteyen biri olur diye referans kodumu ekliyorum ; NMH80PN31FNP
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Şu anda 420 tl 12 taksit şeklinde alınabiliyor. Bende peşin ödeme seçeneği çıkmıyor.
    Sanki bu fiyata kredi kartına taksitli daha iyi alternatifler bulunabilir.
    Belki kullanmak isteyen biri olur diye referans kodumu ekliyorum ; NMH80PN31FNP
    merhaba turknete mesaj attım ancak peşin satmıyoruz şuan diye cevap verdile.r
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

merhaba turknete mesaj attım ancak peşin satmıyoruz şuan diye cevap verdile.r

Alıntıları Göster
    Ürünün peşin alma seçeneği Türknette yoksa VMG3625-T50B yi sonuçta Vatan, MediaMarkt, Teknosa satıyor. Satış esnasında bu zincir mağazalardan indirim isteyin ürün yönetimine talep atılsın muhtemelen düz fiyat verilecektir. 419 ise örneğin 400 gibi yada en kötü 406 - 409 yaparlar.

yeni abonelik dışında Turknet ten ISP versiyonu almanın bir mantığı yok fiyatlar aynı iken.

• VMG3625-T50B yeni nesil özelliklerine rağmen fiyatı neden uygun? Modem arayışındayım ve en alınabilir model gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

VMG3625-T50B yeni nesil özelliklerine rağmen fiyatı neden uygun? Modem arayışındayım ve en alınabilir model gibi duruyor.
    Rekabet edebilmek için piyasada ürün lazım Zyxel marka olarak çok bilinse de Asus ve Tplink modem tarafında daha fazla satışa sahip. Pastadan pay almak isteyen Zyxel in yapacağı Makul olabilecek en uygun fiyata Hepsi bir arada çözüm sunmak bunu da sağladılar.

uygun fiyatları olmasının diğer nedenleri de antensiz yapı 2x2 mimo bu yüzden 867 mbps bide USB 2.0 hızına sahip çıkış var.

VMG8623-T50B ile VMG3625-T50B tamamiyle aynı ürünler ki dikkat ederseniz Turknet 420 TL ye çıkardı fiyatı ki çarşıdan zaten aynı paraya alınabiliyor bir mantığı kalmadı ISP versiyonunu almanın ilk zamanlar 240 - 270 li fiyatlar iken son derece cazipti.

• Modemde 5 ghz ile 2.4 ghz tek ayar yapilinca su cihat 2.4 ghz ile baglansin telefon 5 ghz ile baglansin gibi ozel bir atama yapabiliyormuyuz?

• yasinemrah Y kullanıcısına yanıt
    modem tam salonda yaklaşık 2mt yükseklikte arada 2 duvar bir koridor olacak şekilde 5 ghz telefondada leptoptada 2 ila 3 çizgi çekiyor
  • bu cihazın 2.4 ve 5 ghz de kablosuz olarak ayni odada verebilcegi en yüksek internet hızı nedir bilen, deneyen cevaplayabilir mi

• VMG 3625-T50B modemi bugün vatan'dan satın aldım. Antenleri dahili olmasına ve kapsama alanı daha düşük olan 5ghz'de kullanmama rağmen çekim gücü canavar gibi. Modem salonda duvarın köşesinde duruyor. Evin en uzak köşesinden yani girişinden modemle arasında 2 duvar bir koridor var ve neredeyse telefon full çekiyor. Wifi analyzer uygulamasıyla baktım telefondan modeme uzaklığım 29 metre ve duvarlara rağmen hız testinde 50/8 hızımın neredeyse tamamını gördü.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• burak_yksl kullanıcısına yanıt
    Modeme bağlı hdd üzerinden aktarım hızı bunlar. Yalnız benim pc 811ac kartı max 433Mbps destekliyor.

ZyXEL VMG8623-T50B İncelemeZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• teşekkürler, çekim gücü ve hızı bayağı iyiymiş

• Hepinize Iyi aksamlar. Bazi sorularim var yanitlarsaniz Memnun olurum.

1) Turknet taahutsuz Bir Aylik abonelik istedim. En basindan itibaren yorumlari okudum. Sorum: Bu modemi almali miyim Yoksa Baska marka mi onerirsiniz? Evden YouTube, Belki smart Tv alirsam Film filan izleyecegim. Iki Telefon ile bir Bilgisayar bagli olacak.

2) turknette Memnun kalmazsan Iptal edebiliyorsun ilk ay ve sanirim para odemiyorsun. Eger Baglanti hizindan da Memnun kalmaz isem kendilerinden Bu modemi alirsam onu da iade edebiliyor muyum?

3) let.go aplikasyon uzerinden Ikinci el Modem almami onerir misiniz?

4) Bu isleri pek bilmeyen birisi olarak bana ogutleriniz Ne olur?

Selamlar 🖐🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: 2010490035

Modeme bağlı hdd üzerinden aktarım hızı bunlar. Yalnız benim pc 811ac kartı max 433Mbps destekliyor.

merhabalar bir sorum olacak size benim 3.0 usb belleğim var hg658v2 ile bilgisayar dosya aktarırken pc portu 1gbps destekliyor fakat usb ye 4 mb/s ile yazıyor usb yi direk bilgisayara taktığımda 15 16 ları görüyorum yeni modem ile sorun daha da büyüdü bu modem 2.5 ila 4 arası hız ile atıyor siz nasıl bu kadar yüksek hızları gördünüz anlayamadım :)2 flash bellek denedim 3.0 çıkışlı ama çok yavaş

• Jacktheyoghurt J kullanıcısına yanıt
    merhabalar eğer 14 gün geçmezse modemi iade edebilirsiniz 14 günü geçtiği an geri almıyorlar daha geçen hafta letgodan hg658v2 satmış biri olarak eğer satıcı dürüst ise alınabilir tabiki hg658v2 çok iyi bir modemdir onu tavsiye ederim
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    mavi renk olmasına rağmen usb 2.0 var modemde diye biliyorum

• Wifi extender (ağ genişletici) tavsiye edebilecek var mı?
    Xiaomi Pro yu denedim (bağlantı tamam ama sorunlu), Keenetic Air denedim (Teknik servisi bile çözemedi).
    WiFi kopmaları yaşıyorum bu modem ile.
    Tesekkurler 🖐🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

mavi renk olmasına rağmen usb 2.0 var modemde diye biliyorum
    teşekkür ederim :)
    Letgoda Huawei hg658c v2 modemler var. Bunlar da Isimi gorur mu? 100-150tl arasinda fiyatlar ortalama.

Vodafone baglantisinda kullanilmis.
    Ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.