< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (94. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ayarlarda ev ağında olması lazım. Lan portları için sınırlamada var. Evden uzak şehirde olduıumdan kontrol edip söyleyemiyorum ama var biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok teşekkürler hocam uğraşmışsınız. Yarın deneyeyim tekrardan çok teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu cihazda wds desteği var mı?
-
Arkadaşlar nerdeyse 3 ay olcak 3 aydır bu modemin sorunu ile uğraşıyorum 1 ay Kanal 3'de kullandım 5G'yi kapadım bi süre iyi gitti ama sonra yine kopmalar çıktı, Türknetten kaynaklı diyicem hatta bakıyorum 3 gün boyunca kopmayan çalışma saati oluyo olay tamamen modemde sözde iyi diye VDLS2'de sorunsuz diye aldım sürekli bi kopma mevcut illa modemle aynı alanda olucaz içeri odaya girince ortalık 56 oluyo, kanal 11'i keşfettim onda da şimdi sorun cıkmaya başladı sürekli bi gidiyo bi anda kopuyo sonra tekrar bağlanmak zorunda kalıyoruz. Bu modemi değiştirip başka bir markaya geçen varsa da bildirsin lütfen aynı bütçede onu alayım bıktım 192.168.1.1 yapmaktan. Eski evde Tılgın var 10 senelik modem 1 kere uğraşmadım böyle.
-
Hocam ben modemi bugün aldım, firmware sürümü (ABPM.5)C0 olarak geldi. İlk attığınız linkte 8623 için firmware yok, alttaki linke tıklayınca da site doğru düzgün görüntülenmiyor.
-
3625-t50b ile aynı yazılımı kullanıyor,farklı bir sürümü yok. Yükleyebilirsiniz.
-
Teşekkürler
-
Merhaba. 2.4G ile 5G ağlarını ayrı mı kullanayım yoksa birleştirerek mi. Hangisini tavsiye edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayırarak. zxyel2.4 - zyxel5 gibi yaparsanız siz de karıştırmazsınız
-
türknet gigafiber abonesiyim ve bu modemi verecekler sebebi telefon hattıda kullanacağım için
3625 olanı geri vereceğim bu modem mi iyidir yoksa 3625 mi
ayrıca bu model de telefon kullanan oldumu
-
-
Aktif edersen bağlanamaz cihaz
anladım, teşekkürler bilgi için..peki mantığı ne..yani aktif ediyorum neden bağlanamıyor ya da neyi aktif ediyor..normalde aktif etmek pozitif bişey sonuçta
merakımdan soruyorum..teşekkürler
-
Listede ip alan mac i, cihazı görüyorsun ve aktif ediyorsun internetini bloke ediyorsun mantığı bu başka birşey aramamak lazım. Ben mesela oğlumun kapatıyorum ders çalış yeter diyerekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 15 Ekim 2022; 17:39:43 >
Arkadaşlar merhabalar.
Benim modemde 2.4ghz ve 5ghz birleşiktir.
Benim telefonum 2.4ghz bağlanınca modemin dibine geçince bile 5ghze geçiş olmuyor ta ki telefonda wifi kapatıp açana kadar. Bunun bı çözümü Yok mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalavci -- 15 Ekim 2022; 21:54:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X