Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.168
Cevap
42
Favori
190.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Global olabilir bilmiyorum ama direk var olan turknet yazılımı üzerine kurdum bı değişiklik göremedim. Hata sorun da şu an görünmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dik Otur kullanıcısına yanıt

Ayarlarda ev ağında olması lazım. Lan portları için sınırlamada var. Evden uzak şehirde olduıumdan kontrol edip söyleyemiyorum ama var biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik Otur kullanıcısına yanıt

Şimdi evdeyim ve sana işlemi anlatayım. Arayüze gir. Ev ağı -QoS sayfasına gidin QoS etkin kutusunu işaretleyin. Üst kısımdaki tablarda ilerleyerek Shaper seçin. Yeni Shaper ekle tıklayın. Sonra Router a giden Lan kablosunun takılı olduğu Lan nularasına bakın. Lan1 muhtemelen.Sizde Lan1 i seçin ve ayırdığınız band genişliğini Kbps cinsindeh yazın. 100 Mb için 100.000 yazabilirsiniz.

Sonra baştaki Genel sekmesine dönüp QoS etkin kutusunun olduğu yerin altındaki uygula tuşuna basın hepsibi

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• Çok teşekkürler hocam uğraşmışsınız. Yarın deneyeyim tekrardan çok teşekkürler.

• bu cihazda wds desteği var mı?

• Arkadaşlar nerdeyse 3 ay olcak 3 aydır bu modemin sorunu ile uğraşıyorum 1 ay Kanal 3'de kullandım 5G'yi kapadım bi süre iyi gitti ama sonra yine kopmalar çıktı, Türknetten kaynaklı diyicem hatta bakıyorum 3 gün boyunca kopmayan çalışma saati oluyo olay tamamen modemde sözde iyi diye VDLS2'de sorunsuz diye aldım sürekli bi kopma mevcut illa modemle aynı alanda olucaz içeri odaya girince ortalık 56 oluyo, kanal 11'i keşfettim onda da şimdi sorun cıkmaya başladı sürekli bi gidiyo bi anda kopuyo sonra tekrar bağlanmak zorunda kalıyoruz. Bu modemi değiştirip başka bir markaya geçen varsa da bildirsin lütfen aynı bütçede onu alayım bıktım 192.168.1.1 yapmaktan. Eski evde Tılgın var 10 senelik modem 1 kere uğraşmadım böyle.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Hocam ben modemi bugün aldım, firmware sürümü (ABPM.5)C0 olarak geldi. İlk attığınız linkte 8623 için firmware yok, alttaki linke tıklayınca da site doğru düzgün görüntülenmiyor.

• jeffogu kullanıcısına yanıt

3625-t50b ile aynı yazılımı kullanıyor,farklı bir sürümü yok. Yükleyebilirsiniz.

• Gilth kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Merhaba. 2.4G ile 5G ağlarını ayrı mı kullanayım yoksa birleştirerek mi. Hangisini tavsiye edersiniz

• hp_anka H kullanıcısına yanıt

ayırarak. zxyel2.4 - zyxel5 gibi yaparsanız siz de karıştırmazsınız

• türknet gigafiber abonesiyim ve bu modemi verecekler sebebi telefon hattıda kullanacağım için

3625 olanı geri vereceğim bu modem mi iyidir yoksa 3625 mi

ayrıca bu model de telefon kullanan oldumu

• arkadaşlar ana sayfada bağlantılar sekmesine girince şu aktif yazan şey ne işe yarıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Ekim 2022; 17:13:1 >
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Aktif edersen bağlanamaz cihaz

• takıntım kullanıcısına yanıt

anladım, teşekkürler bilgi için..peki mantığı ne..yani aktif ediyorum neden bağlanamıyor ya da neyi aktif ediyor..normalde aktif etmek pozitif bişey sonuçta ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme merakımdan soruyorum..teşekkürlerZyXEL VMG8623-T50B İnceleme 

• uzil kullanıcısına yanıt
    Listede ip alan mac i, cihazı görüyorsun ve aktif ediyorsun internetini bloke ediyorsun mantığı bu başka birşey aramamak lazım. Ben mesela oğlumun kapatıyorum ders çalış yeter diyerekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 15 Ekim 2022; 17:39:43 >
  • Arkadaşlar merhabalar.
    Benim modemde 2.4ghz ve 5ghz birleşiktir.
    Benim telefonum 2.4ghz bağlanınca modemin dibine geçince bile 5ghze geçiş olmuyor ta ki telefonda wifi kapatıp açana kadar. Bunun bı çözümü Yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalavci -- 15 Ekim 2022; 21:54:30 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.