Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.162
Cevap
43
Favori
188.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar modeme 23 gün önce güncelleme gelmiş gözüküyor, yükleyen var mı?

5 C0 mevcut 6 F0 olmuş.

VMG8623-T50B Türknet ( V550ABPM.6 F0 )

https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360014615300-VMG8623-T50B-T%C3%BCrknet-V550ABPM-6-F0-

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

7.1 sürümleri geldi 1-2 ay önce. VMG3625-T50B ile aynı yazılımı kullandığından, o konuda farklar baya konuşuldu. O konuyu da takip etmeniz yararlı olabilir.

C0 global sürüm, G0 yerel, F0 ise servis sağlayıcı sürümleri için.

• Gilth kullanıcısına yanıt

turknet gigafiber de global sürüm kullanabilir miyiz

Türknet'in getirdiği VMG8623-T50B cihazda V5.50(ABPM.5)C0 bu sürüm var. Türknet için çıkan V550ABPM.6 F0 sürümü yükleyebiliyor muyuz acaba? Bu arada sadece normal güncelleme yapacağım telnet yöntemine falan girip risk almam.

Edit: Denedim ama Resim yükleme başarısız oldu sanırım modemde C0 varsa gene C0 olan yeni sürümü yüklemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Kasım 2022; 1:54:45 >

ben yükledim hiç bir sıkıntı yok elimdeki keenetic giga ya router görevi gördürüyorum ağımı o kontrol ediyor bu cihaz sadece beni nete kavusturuyor bunu kullanmak zorundayım çünkü telefon hattına da sahibim keen üzeriden 5 ghz bağlantılarım daha ii

V550ABPM7.1C0 yükleyin. Zyxel sitesinde kütüphane kısmında dosya mevcut.

• Merhaba elimde Keenetic Omni DSL Modem ve Keenetic Lite ve Start modelleri mevcuttu. Önceden Bu cihazlar ile MESH sistemi ile 2 katlı evde sorunsuz internet dağıtımı yapıyordum.

Şimdi fiber geldi VMG3625-T50B modem verildi. Haliyle modem çok iyi. bende Omni DSL modemi repetaer moduna alınca Mesh kayboldu. bu cihazları VMG3625-T50B ile bir türlü senkronize olarak repeater tekrarlayıcı genişletici yapamıyorum.

VMG3625-T50B bu modemde bağlanan cihazlara sabit ip verebilirmiyiz.

VMG3625-T50B arayüzü hiç bir şey anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

bu şekilde mesh olmaz mesh sadece keen cihazları arasında oluyor

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    Keenetic omni dsl, lite ve start var. Modem olarak kullanınca oluyordu. Fakat fiber gelince modem değişti. Konudaki Zyxel oldu. Bende omni dsl i repeater moduna aldım. Fakat verimli olmuyor.

Uzaklaşınca bağlanmada problem oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bende modem 8623 zyxel var router ise keenetic giga var mesh için keenetic extra kurdum sistem ii işliyor modem olarak kullanıyorum sadece zyxel i

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptınız. Omni dsl 2.4 gz 300 mbps olduğu için modem olarak kullanamam.

Zyxel modem olarak kullanıyorum. Keenetic hangi modda kullanıyorsunuz? Kablo ile mi Zyxel e bağladınız.

Tarif edebilirmisiniz. Size zahmet olmazsa.

Sabit ip verirsin..

Menü-Ağ Ayarı-Ev ağı- Statik Dhcp seç.

Orada Statik DHCP Konfigürasyonu + tıkla .

Cihaz ağda ise Elle giriş bölümünden seçin değilse, cihaz Mac adresini ve vereceğiniz sabit ip adresini yazın Tamam tuşuna basmadan yukarıdaki ETKİN düğmesini aktif etmeyi unutmayın

Alrıca modemi kullanacağınız operasyon modları var son sürümlerde. Benim ihtiyacım yok denemedim.

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme

• aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim.

Merhaba, demiş olduğunuz firmware versiyonundan memnun musunuz, wifi konusunda fark oluşturur mu ? Hali hazırda V5.50(ABPM.6)F0 versiyonu yüklü ama bazen wifi yavaşlığı şikayetleri oluyor ailemden :D Halbuki eve gelen net hızı 70mbps ama

• Merhaba arkadaşlar bu modemle ilgili bir sorunum var ve çözemedim birtürlü umarım burada yardımcı olabilecek kimseler vardır.Sorunum şu.Ben bu modemi 2. el olarak aldım ve kurulumunu kendim yaptım ve sorunsuz internete ulaştım kullandığım hizmet TürkTelekom.Bildiğiniz üzere bu modemi Türknet satıyor ama ben doğru ayarlarla TürkTelekomda kullanıyorum.Tek yapamadığım şey VoIP olayı yani evde sabit telefon var ama SIP ayarlarını yapamadığım için şimdilik kullanamıyorum.TürkTelekomun verdiği ZTE 298a da telefon normal çalışıyor çünki ayarları TürkTelekom otomatik olarak yapılandırıyor ama bu modemde destek yok malesef.Sorunu Türknete ilettim hattım onların olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler TürkTelekomda modemi kendileri dağıtmadığı için destek olamayacaklarını söylediler Zyxel destek hattını aradım onlarda modemin dağıtıcısının Türknet olduğunu desteği onlardan almam gerektiğini söylediler biraz uzun oldu kusura bakmayın ama görüldüğü gibi hiç kimse destek olmuyor herkes topu birbirine atıyor.Bu işin çözümü yokmudur sonuçta Türknette Türktelekom altyapısı kullanıyor bildiğim kadarı ile ama bir türlü yardımcı olmuyorlar.Bu konuda bana yardımcı olacak birileri vardır inşallah burada yani bu SIP ayarları nasıl olmalı hangi parametreleri nerelere yazmak lazım bilemedim birtürlü.Zyxel in 8324 diye bir başka modemi var TürkTelekomun dağıttığı bu modemin SIP ayarlarını buldum ama arayüzler farklı olduğu için ayarları bir türlü 8623 e uyarlayamadım.Bu arada SIP kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum ama dediğim gibi birtürlü çalıştıramadım telefonu.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..Şimdiden teşekkürler Saygılar..

Modemde V550ABPM6C0 sürümü yüklü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic34 -- 23 Aralık 2022; 16:58:21 >

8623'e 7.1 çıkmadı. 3625'i 7.1'i 8623'e kurulur mu?

• Arkadaşlar bu modemin telefon uygulaması var mıdır acaba?

• achfighter kullanıcısına yanıt

8623 7.1 versiyonunu kullanıyorum 1 aydır. Turknet forumunda uyumlu olduğu yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 25 Aralık 2022; 17:19:55 >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.