Merhaba, seri kablo ile yazılım atma yönteminin kesin çözümünü buldum hocam eski mesajımdan farklı olarak: Modemi kapatın. Bilgisayara statik 192.168.1.1 ip adresini atayın. Modemi ethernet kablosu ile bağlayın. TFTP64 uygulamasında ip adresini ve kurmak istediğiniz firmware'in olduğu klasörü seçin. Seri kabloyu bağlayın Teraterm uygulamasından 115200 ayarlayın ve cihazı açın autoboot'u bir tuşa basıp durdurun. Ekranda ZHAL> yazacak Şimdi ATDC komutunu girin. Bu komutla cihazın model kontrolünü devredışı bırakmış oluyoruz. Sonrasında ATUR kurmakistediğinizfw.bin komutunu girin (ismi düzenlemeyi unutmayın), TFTP üzerinden firmware modeme iletilecek ve kurulacak. Otomatik olarak yeniden başlayacak. İşlem bu kadar basit. |
ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (98. sayfa)
-
-
Harikasınız üstad. Bu günlerde aşırı yoğunum bakamadım ama ilk fırsatta deneyeceğim
👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 17 Şubat 2023; 23:23:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
31.01.2023'de yeni yazılım çıkmış. V5.50(ABPM.7.3)C0
www.zyxel.comKütüphaneyi İndirin | Zyxel Networkshttps://www.zyxel.com/tr/tr/support/download?model=vmg3625-t50b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 2 Şubat 2023; 13:57:56 > -
Yüklemeye çalıştığımda neden hata veriyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede aynısı oldu yüklemiyor
-
mevcut yazılım c0 ile mi bitiyor? c0 ile biten cihazlara yükleniyor.ben problemsiz bir şekilde yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 4 Şubat 2023; 16:21:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk mesaj ve ilk sayfayı okuyun. Telnet kısmını yapın, yüklenir.
-
V5.50(ABPM.7.1)G0 yüklü bende şu an
Şu ana kadar dümdüz yüklüyordum. Uyumsuz olduğu için mi yüklenmiyor? Telnet ile yüklemenin zararı olur mu?
Global sürüm yükleyebilmek için onu yapmak gerekiyor. Gayet basit bir işlem. Konuda da bu şekilde önceki bir çok yazılımı yükledi çoğu kişi. Tercih sizin.
-
Dediğiniz şekilde yaptım bir sıkıntı olmadı. Teşekkür ederim.
Bu sürümde bir farklılık gören var mı? Ben göremedim.
C0 olanlarda wi-fi kısmında WPA3 şifreleme aktif oluyor. Diğer değişiklikler dosyanın içindeki pdf dosyasında ayrıntılı olarak yazıyor.
-
WPA3 destekleyen cihazların sayısı az mı ya? Denediğimde hiçbir cihaz ağı görmedi.
Evet öyle maalesef. Benim mi6 ağı görüyor ama bağlanamıyor wpa3 te . Bir tek mi 11 lite bağlandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun elimde zeyxel 8623 modemi kullanıyorum.Telnet üzerinden orjinal son yazılımı atmama rağmen sorunum bir türlü çözülmedi.Evdedki 2 tvdeki YouTubeyi izlerken sıkıntı olmuyor diğerinde sorun yaşıyorum.Sorunum YouTube açınca tam açılmıyor bazı bölümleri dolmuyor yarım yamalak açılıyor sorunu aynı şekilde yaşayan varmı acaba yardımcı olan varmı?Başka bir modem denedim herhangi bir sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remzi0049 -- 8 Şubat 2023; 14:44:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7.1C0 ve üstü sürümlerde; WPA3 şifreleme kullanınca , wi-fi sorunu yaşayanların değiştirdiği "Korumalı yönetim çerçeveleri: kapalı" Kısmı deaktif gözüküyor. Yani müdahele edilemiyor.
Kablosuz bağlantıda sorunu olanlar; WPA2 şifreleme ile kullanıp; ilgili ayarı kapalı olarak kullanmaya devam etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 8 Şubat 2023; 17:2:42 > -
merhaba, 3625 ile 8623 modelleri aynı yazılımı mı kullanıyor, bende 8623 var global 7,1 yüklü üzerine bunu güncelleyebilir miyim
teşekkürler
-
Arkadaşlar bu modemi tavsiye etmiyorum bazı smarttvlerde youtube sıkıntısı yapıyor.You tube tam olarak açmıyor yarım yamalak açıyor.Son yazılımıda attım yinede sıkıntı var.çözümü araştırmama rağmen bulamadım.
-
-
İlginçmiş. Buradan bilemiyoruz ki. Amastv ayarlardan dns sunucusunu değiştirmeyi dene birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X