Şimdi Ara

0,12 ile 0,15 farkı dolayısıyla sıralamada bir fark olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen akıllı tercih programına canlı yayına katılmıştım, Burak Kılanç geçen yılın sıralamaları 0,15e göre bu yıl 0,12ye göre fark olacak yani biraz daha geri gidecek gibi bir şeyler söyledi bilgisi olan var mı?

• bence olmaz, olur diyen açıklarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ygs sıralamalarında yaşanan durum su. Sinav bu yıl daha zor olduğu halde elli puanların sıralamalarında uçurum olmadı. Yani herkes eşit alınınca tm ve sözlerde araya giren sayisalcilarda aslında ha fazla oldu. Ama lys de puan hesaplama sistemi değişinde bu fark eşitlendi diyebiliriz. Tabi bunu sonuclar gösterecek.

Yani özellikle alt sıralarda kayma olması beklenebilir özellikle ygs tercihi yapacaklar icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olmaz.Sınav ösym nin en zor sınavıydı , barajı çoğu kişi açamadı bir çok bölüm boş kalacak.Katsayıdan dolayı kötü puanlara iyi sıralamalar geldi.Yeni kontenjanlar açıldı bence sıralama değişecek ama iyi yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopdedik27

Bence olmaz.Sınav ösym nin en zor sınavıydı , barajı çoğu kişi açamadı bir çok bölüm boş kalacak.Katsayıdan dolayı kötü puanlara iyi sıralamalar geldi.Yeni kontenjanlar açıldı bence sıralama değişecek ama iyi yönde

Evet bende bunu açıklamaya çalıştım. Bu kadar tantanayı bosa yaptıklarını anlayacaklar o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Kılanç kendi sitesinde yapmış çünkü 0,12li tahmini sıralamaları, o yüzden sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    12 yıl önce açıldı
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    1.3 Linea performansı bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

Burak Kılanç kendi sitesinde yapmış çünkü 0,12li tahmini sıralamaları, o yüzden sordum

Burak kılanç boşa ötüyor.Tek bir nedenle sıralamalar değişmez ben 4 neden sayıyorum işte

1-Yüzbinlerce kişi barajı aşamadı
    2-Yeni kontenjanlar açıldı
    3-Sınav ösym nin en zor sınavıydı
    4-0.12 puanları ve sıralamaları geriye çekti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.