Şimdi Ara

0-249 lira arası mp4 arıyorum acil yardımlarınıza ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar.ben bu hafta içerisinde mp3 çalarımı geri plana atıp mp4 player kullanmaya başlamak istiyorum ilerki günlerde bir mp4 player alacağım fakat kararsız kaldım biraz..

SONY NWZ-E436F/B 4 GB bu ürün var fakat fiziğini fazla beğenmedim açıkçası ayrıca yorumlarda kulaklığının iyi olmadığı söylenmiş.ayrıca çakma sonyye benziyor :)
    fakat çok güzel özelliği radyo ve radyodan kayıt özelliği ayrıca mp4 formatını destekliyor

PHILIPS GO GEAR SA1ARA04K ARIA 4GB MP3 ÇALAR bir de bu ürün var bunda mp4 özelliği yokmuş smv oynatıyormış ama fiziği güzel :):) radyo kayıt var mı bilmiyorum ama radyosu var

arkadaşlar adanada oturuyorum ve acilen yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorm

• 325 tlye sıfır lemon 80gb'lık mp4 player satıyorum, pm atıyorum
  • samsung yp-s3 e bak birde ,

fiyat performans tatmin edici seviyede 15gün önce media markttan 129lira ya aldım belki ilgini çeker , aletten memnunum.
  • kardeş tonlarca para vermene gerek yok o aletler için, aynı işi görüyo, garanti veririm, BAKMADAN GEÇMEYİN!
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-yok-boyle-bir-fiyat-100-garantili-8gb-mp4-player-29635402/detay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.