Şimdi Ara

0 - 25 mA arası bir Akım Kaynagı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar başlık altındada yazdıgım gıbı 0 - 24 Volt Arası Bir akım kaynagına ıhtıyacım var kalıtelı ve akım degerını 4 dıjıt gorebılecegım kadar hassas olacak bır devre cızebılecek yada hazırda bır yerde devresını bılen varsa bıldırırse cok sevınırım

herkese saygı ve sevgıler

• Duzeltıyorum 0 - 24 mA Arası 5 volt arkadaslar masraf onemlı degıl yeterkı hızlı kolay kullanıslı ve mumkun oldugu kadar az hatalı olsun
  • 0---24ma nedir ki bu,
    yada nasıl oluyor 24 ma le çalışan hangi alet var, dijital şu kol saatlerinden başka
  • merhaba
    Maximin ds4305 leri işine yarar heralde.
    http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/3748
    daha hassas bişiler bakarsan current mirrors diye bi arat .Sanırım direnç ölçmek için arıyorsundur böle bişi. Eğer öyleyse 1.si daha basit ve kalibrasyonu kolay bir çözüm olur.
    kolay gelsin
  • Zamansız arkadasım tesekkur ederım evet ıstedıgım buna benzer bırsey ama daha hassas ve daha acık konuya tam olarak hakım olmadan yapabılecegım acık bır sema bulabılırsem cok daha ıyı olur
  • Birde sıtedekı parcaları google yazdım ordan bıle cıkamdı acaba farklı bır malzemyı kendılerınce kodlamıs olabılırlermı

Daha oncekı mesajımdada belırttıgım gıbı daha acık bır sema olursa yardımına mınnettar kalırım
  • Ben olsam atmel in tiny serisi mikrodenetleyicileri ve fet yardımı ile akım kontrolü yapar adc den okuduğum değeri denetleyicinin 2 portu vasıtasıyla shift registerlere aktarıp display ledle gösterirdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istediğiniz hassaslık kıstasında 4 digit lik duyarlık istiyorsunuz .Benim önerdiğim entegre daha duyarlı. Zaten o entegrenin datasheetinde bir referans devre olması lazım onu kuracaksınız işte. eğer bulabilirsem daha önce kullandığım bir devre vardı. onu gönderirim.

ama siz heralde bir cihaz arıyorsunuz ? Keithley yada agilent vb firmaların cihazları var
    örnek :
    http://www.keithley.com/products/locurrhiresist/?mn=6220
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.