0.5 lt su 10 LİRA oldu! #TürkiyeYüzyılı

-
-
BİM'den su alıp satmanın tam zamanı.
-
ZAM yüzyılı.
yerel seçimlerde halk bunlara bir osmanlı tokadı atmazsa.
1lt su 100tl de olur.
-
-
En yakın migrosa gidiyorsun.
1.5 litre hamidiye su alıyorsun 4 TL ye içiyorsun. ( DAMLA senin neyine )
https://www.migros.com.tr/hmd-dogal-mineralli-su-15-l-p-7afcbb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Ağustos 2023; 21:9:29 > -
Hahahah akpli özkana bak sen damla senin neyine demiş. Ben senin gibi akpli biatçının teki miyim de kaliteli su bana layık olmayacak? Önerdiği çözüm de 1.5 litrelik koca şişeyle gezmek.
Ha bu arada akpli özkan elin değmişken benzinin, kıymanın falan da ucuzunu bulup atsana sana zahmet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kriz değil düpedüz adam s
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 52 suyu bile hak etmiyor zaten suyu işleyemiyorlar sabit kafalar
-
Bugün bim den kardelen aldım 2 tl ki damlayı restorantlara bedava veriyorlar coca-cola nın eşantiyonu
Bir şey beklemeyin bu halktan
Yanlış tercih yapma hastalığı kronikleşmiş bir halk! Size su veren itfaiyenin hortumunu!...
-
chpli istanbul belediyesine para kazandırmam kardesim ben ne hamidiye suyu???
Haha bu daha başlangıç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
akepe paradan attığı 6 sıfırın 1 tanesini geri koydu.
Şu an 10TL'nin alım gücü 6 yıl önceki 1TL alım gücünde. İstediğiniz ürünün fiyatına bakın.
-
Sezer, Ecevit, Erdal İnönü, Kılıçdaroğlu... Bir bu adamların eşlerine bak bir de DP, DYP, Anap türevi şeylerin... Eğitimde sana dediler ki ne pisliğin varsa başkalarına atacaksın, sen de onu mu yapıyorsun?
İkinci el demediğine göre 100 TL'ye ancak çalıntı pantolon alırsın. İşine bak biz Müslümanız.
Allah adına yemin ederek söylesene, eyalet sistemine geçersek AKP'li eyalette mi yaşarsın yoksa benden önce CHP'li eyalete mi koşarsın? Cevap veremiyorsan kurban ol CHP'lilere. O yaşamak istemediğin AKP'li eyalete tüm ülke dönüşmüyorsa CHP'liler sayesinde. Kurban ol, kurban sen CHP'lilere.
-
daha yeni carrfourdan 4 tl ye aldım markalı caf caflı olanlarda 6-7 tl di ki a101 bimde daha ucuzdur.
-
Biz su satıyoruz restoranda İstanbul fatih ana caddede,Buzdağ kaliteli içimi güzel 5 tl ye ,abartı 10tl nedir markette inandırıcı gelmedi.Yeni zamla 46tl oldu 24 lü su.millet 5 tl ye bile burun kıvırıyor,sırf su almaya gelen-n var,kredi kartı veriyorlar uyuz oluyorum ,bir de banka ortak çıkıyor 21 gün sonra parayı veriyor bir de komisyon kesiyor.
Hahahah akpli özkana bak sen damla senin neyine demiş. Ben senin gibi akpli biatçının teki miyim de kaliteli su bana layık olmayacak? Önerdiği çözüm de 1.5 litrelik koca şişeyle gezmek. Ha bu arada akpli özkan elin değmişken benzinin, kıymanın falan da ucuzunu bulup atsana sana zahmet. |
Bence 52 suyu bile hak etmiyor zaten suyu işleyemiyorlar sabit kafalar
![]() |
En yakın migrosa gidiyorsun. 1.5 litre hamidiye su alıyorsun 4 TL ye içiyorsun. ( DAMLA senin neyine ) https://www.migros.com.tr/hmd-dogal-mineralli-su-15-l-p-7afcbb ![]() |
ZAM yüzyılı. yerel seçimlerde halk bunlara bir osmanlı tokadı atmazsa. 1lt su 100tl de olur. |
Sezer, Ecevit, Erdal İnönü, Kılıçdaroğlu... Bir bu adamların eşlerine bak bir de DP, DYP, Anap türevi şeylerin... Eğitimde sana dediler ki ne pisliğin varsa başkalarına atacaksın, sen de onu mu yapıyorsun? İkinci el demediğine göre 100 TL'ye ancak çalıntı pantolon alırsın. İşine bak biz Müslümanız. Allah adına yemin ederek söylesene, eyalet sistemine geçersek AKP'li eyalette mi yaşarsın yoksa benden önce CHP'li eyalete mi koşarsın? Cevap veremiyorsan kurban ol CHP'lilere. O yaşamak istemediğin AKP'li eyalete tüm ülke dönüşmüyorsa CHP'liler sayesinde. Kurban ol, kurban sen CHP'lilere. |
damla kalitesiz bir su. |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- ömer aktaşöz hangi cemaatten
- en rahat meslekler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- khk forum
- togg kampanya 2025
- adıma şirket var mı sorgulama
- türk telekom upload hızı
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- teen titans go
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X