Şimdi Ara

0.9 clio'nun baş döndürücü performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
10.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya şu forumda en güldüğüm olaydı. Meşhur i20 konusu az gülmedik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramatik

avrupada da satılıyor aynı motorlar. a3'ü 1.0 turbo ile satıyorlar. fakirlik değil downsizing.
    O ayrı bir konu, kültür meselesi. Onlar emisyonu, çevreyi düşündüğü için küçük motora yöneliyorlar, alamadıkları için değil. Abd’de de tam tersi.

Bizim ülkede kimsenin çevreyi düşündüğünü sanmıyorum. Herkes gücünün yettiği arabayı alıyor. Emin ol araba, benzin ucuz olsa, gelir yüksek olsa 2.0’dan aşağı araba göremeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vertigo belirtisi olabilir bir doktora görünün.

• elin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanirmis

• "sağ ayağının altında güç olduğunu bilmek insana güven veriyor." Konu eglenme amaçlı açılmış sanırım

Ben de geçen symbol ile gazlıyordum 75lik bir dipgaz yapayım dedim torktan az daha boynum kırılıyordu. Çok tehlikeli bir araç gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Aralık 2019; 2:57:24 >
  • Yeni bir boyunkıran mi doğuyor?

• 1.6'lar yüksek devirde çim biçme makinesi motorlu clio'yu her türlü yer rahat ol

bir de gelmiş başlık açmış 0.9 1.6'dan iyiymiş hadi oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

Boyun kiran lakapli 1.2 motor i20 yi unutmayalim hocam
    o kia ceed değil miydi yahu? i20 için de mi yapmışlardı onu kaçırmışım
  • mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    Hahaha efsane konu hocam, aklıma gelince gülme krizine girdim sabah sabah.

• 90hp ve 140nm tork ile lütfen gaza basarken ayağımızın altında yumurta varmış gibi basalım ki olası kaburga boyun kırıklarına mahal vermeyelim

Ne yapsın fakir vermiş 80-90bin TL almış Clio üstüne 900cc sevmeye çalışıyor yalandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 13 Aralık 2019; 8:7:49 >
  • Hiç tatava yapmayin 1.5dizel 90 nasil yürüyorsa bu da öyle. Ahım şahım performansı yok. Şehir ici ideal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    ben 8 yıl oldu kullanıyorum 1.2 75 bg,yaşadığın yere bağlı yokuş çoksa bence 0.9 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosferik motoru yanlış kullanırsanız tabii ki çıkmaz.Ayrıca hiçbir zaman da boyun kırma hissiyatı vermez atmosferik,hem tork fakiri olduğu için hem de torku yüksek devirde tork bandı olarak değil de tepe noktası olarak verdiği için.

0.9 tce'nin verilerine bakıyorum,gayet o da tork fakiri Sizi cezbeden tek şey düşük devirden itibaren torku verdiği için bayılmaması.Kendimden örnek vermek gerekirse,1.4 Atmosferik CVT şanzıman kullanıcısıyım,bu ikisini de oldum olası hiç sevmedim hatta atmosferik motor hiç sevmiyorum.Ama çok dik olmayan yokuşlarda,133nm torkla beni daha yarı yolda bırakmış değil,yaptığım tek şey 4000 devir civarında yokuşa girmek.Bu devirlerde yokuşa girersem ve hızım da çok yüksek değilse hız kaybı yaşamıyorum,aynı şeyi tk şanzımanlı 1.5 atmosferik araçta da yapıyorum o da öyle.Yani dipgaz değil de yokuşlara motor torkunu hangi devirde max. veriyorsa motoru o devirde tutarak yokuşa girilmeli,emin olun aracın daha rahat edeceğini göreceksiniz.

• Baş döndüren dolgun motorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aman tanrım o nasıl bir performans öyle. sağ ayağımı dizginleyemiyorum

900 cc motosiklet motoruna sahip bir clio..

bas bas basssss...
  • "sağ ayağının altında güç olduğunu bilmek insana güven veriyor."

• hıı aynen kardeşim ya biz eşşekmişiz senelerdir 2.0 3.0 motor kullanırken bence sadece biz değil otomobil üreticileride akıllandılar bence o yüzden 3.0 2.0 1.6 değilde 0.9 üretmeye baslamıslar

0.9 demiyosun ki vergiler aldı basını gidiyor senede neredeyse arabanın yarı parası kadar para veriyorum vergi muayene egzoz sigorta kasko aldı yürüdü

0.9 clio sw arac kullanan arkadaşım vardı yakıtından şikayetçiydi bi iki kere bindim arabasına düz yolda iyiydi hiç unutmam teypten abart egzoz efekti veriyordu şaka gibi iyi makarasını yapmıştık o zaman gülüp eğlenmiştik
  • 0.9 turbo ama 140 nm tork mu var ? bende 150-160 vardır sanıyordum . 1.0 tsi 200 NM torku var 1.0 tsi ile 0.9 tce karşılaştırılamaz bile
  • Abi 0.9 nedir ya mobilet gibi. Delikanlı adam 2.0 altına binmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.