Şimdi Ara

0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
11.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

değişime yanaşmayan galeri sahibinin son hali 0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı! 

0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı!
  • degobar kullanıcısına yanıt

ahaha acaba nasıl sonuçlandı bu olay, merak ettim açıkcası :)

• Alıntı

metni:
    ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını belirttiler

YAV HE HE. İlk defaymış... Sen onu benim külahıma anlat.

2001 yılında sıfır Golf'üm vardı. Fabrikasyondu ama neredeyse her panelin mikron değeri farklıydı. 2010 yılında eline boya ölçer alan kendini ekspertiz sanıyordu. İlk sahibi olduğum aracın taklası mı kalmamıştı, ederinin 1/3'ünü teklif edeni mi kovalamamıştım... 2 farklı yetkili servisten boyanın fabrikasyon olduğu söylenince satın alan kişi de sorun etmeyip almıştı.

• cormen kullanıcısına yanıt

hocam valla mahalle esnafı gibiler, ağızları nasıl laf yapıyor o kurumsal şapkanın altında varya. Söylediklerini kabul etmeyince sinirleniyorlar bir de. Müşteri memnuniyetini 1 gram umursadıkları yok.

Benim de sadece boya olsa problem olmayacak aslında. Ama menteşelerdeki izlerden dolayı kapı direkt değişmiş görünüyor.

Bu parçaların seri numaraları oluyor mu? aynı araca ait olup olmadığı nasıl öğrenilir bir parçanın?

• basarmahmutluoglu B kullanıcısına yanıt

Oluyor. VAG araçların kapı menteşelerinde iz olabilir. Diğer kapılarda yok mu?

Neden olduğu konusuna gelirsek şöyle bir video var.

Özetle; bu farklılık illa ki distribütörde ya da bayide olacak diye bir kaide yok. Araç fabrika çıkışında da o şekilde olabilir. Bu tarz saçmalıkların peşinden koşan tek toplum biziz çünkü.

• degobar kullanıcısına yanıt

Gerçekten orijinal bir ihtarname. 0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı! 

• cormen kullanıcısına yanıt

Hocam diğer kapılarda yok tek kapıda var. Ayrıca bu videoyu gönderdiğiniz için teşekkür ederim. Tarcanları da aradım videodan sonra. Kesin bir şey söyleyemediler gitmem gerekecek.

• Birara herkes çig köfteci açıyordu ondan sonra detailingci oldu herkes,şimdi eksper olmuşlar.

Mikron farkı var,menteşelerde iz var. Şimdi boyalı degil mi? Ortaya bir bomba bırakıyorlar olabilir de olmayabilir de ama bil. Anlaşılan fabrikada kapı degişmiş aracın kapısında sorun olmuş farklı kapı takmışlar.

Boya tonu mu farklı? Fabrika dışında mı boyanmış?

Kapının boya mikronu fazla degil ince çıkmış. Bir zımpara/pasta cila işlemine bakar diger kısımları kapının mikronuna yanaştırmak.

Önüne gelen ekspertiz bayisi açmış.

Zaten firmalar bu tip hakkını aramayı bilmeyen insanlarımız çoğunlukta olduğu için bu şekilde davranabiliyorlar. Hakkınızı arayın , umarım sonucuna değer.
    Tarcanlara git birde onlar sesini duyurmana yardımcı olsun sen normal ekspertiz yapmak istediğini mahkemede kullanılacağını söyle,haberciler seni dikkate almıyorsa sende bu olayın illa medyaya düşmesini istiyorsan kayadibin önüne götür aracı ana caddeye çek trafiği kapat iki pankart yaptır sonra olanları izle
    Kayadibi otomotive servis kısmını aracın sonruf kısmında ses var diye teslim etmeye gittim aracın yanında beklerken usta geldi kapıyı açtı usb kablosunu aldı yürüdü hayırdır dedim hemen getiriyorum dedi sonra getirdi ertesi sabah araci aldım 100 mt gittim kaboyu taktım bozuk aradım durumu izah ettim ardından 3 kere aradım hâlen kargoya verip göndericekler
  • f 22 raptor kullanıcısına yanıt

arabalar uçacak diye aldı elinde patladı borç falan çok girmeden satıyım demiştir kendine 20-30 bin girdi

• Bu firmanın lojistiğinde çalışanlar net g.zkalı artık buna kanaat getirdim. Ara sıra tabi ki ufak kazalar olabilr ama sıfır araçlara bu kadar zarar veren net aptaldır başka açıklaması yok. Hayır tır'a yükle, Tır'dan indir oto depoya çek hepsi bu sanki körfezden şehirlere götürüyorlar.

Hırsızın hiç mi günahı yok, firmalar da asla geri adım atmıyor öylece müşteriye sıfır diye iteliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

arabalar uçacak diye aldı elinde patladı borç falan çok girmeden satıyım demiştir kendine 20-30 bin girdi

0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasudba -- 10 Mart 2021; 9:19:13 >
  • MuscleTower kullanıcısına yanıt

Ne kadar sığ ve boş bir yorum. Eleştiri yapılabilir ama boş konuşmayın. İnsanların hayatlarında neler olup bittiğini bilmeden bu şekilde yorumlar yapmayın.

• doğuş otoya bu devirde kimse hiçbir şey yapamaz.

adamlar yıllardır tüvtürk olarak köy bakkalı gibi kredi kartı kabul etmiyor, bi motor kapağını açıp bakıyor 400-500 tl yi nakit olarak götürüyor. devlet bu firmanın halkı soymasına izin veriyor.

tekrar ediyorum doğuş grubuna akp gitmeden hiç kimse dokunamaz, istediklerini de yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Her markada oluyor bunlar, zamanla daha da artacak çünkü araçların değeri arttığı için ve expertizlerin de tecrübesi artınca artık tespit ediliyor gözden kaçmıyor. Yıllardır kim bilir kaç kişinin aracında böyle işlemler oldu. Yaşanan aslında olağan birşey ama distrübitör yada bayii aracın kapısı ya da her ne parçasıysa orijinaldir fabrika dahilinde işlem yapılmıştır kağıdı vermesi lazım. Ek olarak şahsi görüşümdür katılırsınız katılmazsınız orası size kalmış ama şu 1 torba civata 1 kutu metal yığınlarına bu kadar anlam yüklemeyi bırakmamız lazım, sürekli aracın 2. El satış değerinden bahsediliyor kimse de alayım keyifle gezeyim ailemle gezeyim arkadaşlarımla gezeyim malımı kullanayım malım beni kullanmasın demiyor bu bana garip geliyor. Tabi sizkerde haklısınız çünkü araçlar ülkemizde vergilerimiz sağolsun (!) hak etmedikleri fiyatlara satılıyor..

Avrupa da olsanız haklısınız da ,Türkiye de arabalara servet ödendiği için normal olarak insanlar böyle şeyleri düşünüyor maalesef.

• "Koskoca Doğuş Otomotiv" ifadesi bile aslında sorunun nerede olduğunu ortaya koyuyor. Bizim memlekette araç satışları fazla olan, adı sanı duyulmuş firmalar "koskoca" olurken yurtdışında tüketiciyi koruyan, insana değer veren firmalar bu tabirle anılıyor. Koskoca diye tabir edilen "o" firmanın tüketiciyi ne kadar çok sEvdiğini (!) piyasayı takip eden herkes bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyorsunuz şaşıracak bir durum yok. Büyük sermaye sahipleri haklı soyarak servetlerini katlamakta . Üstelik bunları korumak için yasa ve kanunlar çıkarılmakta . Yukarıda haklı olduğun durumda ancak savcı olursan hakkını alabilirsin demiş. İnşallah mağduriyet gidelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bir firmanın iş ortağı olarak servis araçlarını ve satılmış araçların temizlik boya koruma işlemlerini yapıyorduk. Benim eleman yıkamadan geri geri çıkarken tam bir u çizerek ve hızlanarak lifte yarı kaldırılmış duran kia sportage sıfır arabaya vurup liften düşürmüştü. Düşme sonucu arka bagaj kapağı ezildi. Gerekli tutanaklar tutuldu. Bagaj kapağı sıfırı ile sigortadan değiştirildi. Öylece de araç sahibine teslim ettiler sanırım. Burda olması gereken müşteriye bunun söylenmesi ve sigortadan değer kaybı talep edilip müşteriye verilmesidir. Ama sadece yaptırıp müşteriye veriyorlar sanırım.

Arkadaşlar! Alınan sıfır arabaları ilk siz kullanmıyorsunuz, taşıma, indirme, aktarma ve temizleme gibi bazı işlemler içşn araç servis içinde kullanılır. Bu sırada kazalar meydana gelebilir. Önemli olan değer kaybını müşteriye indirim olarak yansıtmak ya da sigortadan alıp müşteriye vermek.

İkisinin de yapılamdığını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.