< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı! (6. sayfa)
-
-
geçmiş olsun kardeş türkiye bura
-
hala sıfır araç alan birileri kalmış demek
-
Sıfır arabaların arasında hasar alıp işlem görmüş sayısı düşündüğünüzden çok daha fazla. CS de bile facory new skinde çizik var
-
Bu foruma yaklaşık 10 yıldır üyesiyim, sıfır bilgi ile araba bilgisi ögrenmeye başladım.
cogu şeyi burda , çogu şeyi başka kanalda ögrendim.
Sıfır araba alıncaksa , olaya sıfır sonuçta ne olacak ki diyerek yaklaşmamak gerektiğini ögrendim.
2009 da sıfır araba aldım, hiç bir bilgim yoktu sıfır sonuçta diyerek bakmadım, şükür satarken hiçbir sorun çıkmadı.
2018 de sıfır aldım, tecrube tavan yapmış.
Alırken peşin peşin söyledim, araca boya kontrolü yapmadan almam , ona göre seçin ayıklayın dedim.
Arac plakalı şekilde geldi, yanımda boya kontrolü, kapı civata kontrolü yaptılar göstererek öyle teslim aldım.
Extra kendim cam , döşeme, konsolu inceledim.
Yani artık sıfır arabalarda sök tak, boya renk tonu, cift boyama vs vs olabiliyor çünkü sektör laşkalaştı kime itelersek mantıgı ile.
Türkiye bu konuda sıkı degil ve hukukta çok açık var.
Bu açıgıda bayiler cok iyi şekilde degerlendiriyor.
Bir mahkeme 2 yıl sürüyor, ortada korono var belki 4 yıl sürcek.
Arkadaşımın egea aldı tavan cift kat boya cıktı satarken
Mahkemeye verdi deger kaybını aldı.
Satarken uygun sattı
Sizdeki durum mahkeme ile çözülür
Bu yüzden iyibir psikoloji olmak zorunda.
Bu seat, volkswagen için gecerli durum degil, tüm markalar aynı, yani yaşadıgınız ve konuşulan sözler degişmez. Bunun farkında olmak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
Her markada oluyor bunlar, zamanla daha da artacak çünkü araçların değeri arttığı için ve expertizlerin de tecrübesi artınca artık tespit ediliyor gözden kaçmıyor. Yıllardır kim bilir kaç kişinin aracında böyle işlemler oldu. Yaşanan aslında olağan birşey ama distrübitör yada bayii aracın kapısı ya da her ne parçasıysa orijinaldir fabrika dahilinde işlem yapılmıştır kağıdı vermesi lazım. Ek olarak şahsi görüşümdür katılırsınız katılmazsınız orası size kalmış ama şu 1 torba civata 1 kutu metal yığınlarına bu kadar anlam yüklemeyi bırakmamız lazım, sürekli aracın 2. El satış değerinden bahsediliyor kimse de alayım keyifle gezeyim ailemle gezeyim arkadaşlarımla gezeyim malımı kullanayım malım beni kullanmasın demiyor bu bana garip geliyor. Tabi sizkerde haklısınız çünkü araçlar ülkemizde vergilerimiz sağolsun (!) hak etmedikleri fiyatlara satılıyor..Altına imzamı atarım.
Birşey eklemek isterim bende. Bayiler ve distribütör firmalar araçların boyasına, değişenine bakmaz. Sadece gözle görülür hasarlarla ilgilenir. Yani teslim edilen araçta ne var ne yok bayide bilmez, distribütörde...
Birde bayi içinde hasar görmüş araçlar oluyor. Onu da söylemeyen bayi çok nadirdir. Yapan varsada yazıklar olsun diyorum.
-
Bayinin kaportacıaına baktırdık
Ama 2 sinin arasında 1 km filan var ayrık
Opelin 2. El bölümünde
Ama kadın emindi kendinden
İsterseniz expere sokun dedi
500m ilerde vardı Exper
Biz sadece boyaya baktırmak istedik,
Hemen orda ölçtü yanımızda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanyada araç boyalı olunca alman teşekkür ediyor araca değer vererek güzel boyatmışsın danke diyor. Türkiye ama ne manyaklar var hayret ediyorum. İstanbul gibi yerde o kadar çakal varki 0 aracıma TAKSİCİ.... Sürtüp kaçmış. Pasta ile zar zor hallettik ezik olsa Yandık. Yani oluyor arkadaşlar takılmayın bunlara.
Arkadaşlar herkese cevaplarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Şuanki süreçte son kez tarcanlara gidip oradan bir belge almayı düşünüyorum. Sanırım kapıların seri numaralarına bakıp orjinal olup olmadığını söyleyeceklermiş.
Orada çıkacak sonuca göre ya bir problem yok denecek ve aracı satmam kolaylaşacak, ya da hatalı olduğu ortaya çıkacak ve mahkeme yolu görünecek. Yarın gideceğim. Sizleri de durumla ilgili bilgilendireceğim.
Bu süreçte gerçekten maddi manevi inanılmaz yoruldum. Bir şekilde hallolsun ve kurtulayım istiyorum. Kayadibi ve Doğuş kadar kurumsal görünüp, bu kimliğin altında bambaşka tavırlar sergileyen başka firma görmedim.
Sizlerden ricam lütfen bu yazılanları dikkate almanız ve en azından sizlerin başına böyle bir şey gelmemesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: basarmahmutluogluArkadaşlar herkese cevaplarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Şuanki süreçte son kez tarcanlara gidip oradan bir belge almayı düşünüyorum. Sanırım kapıların seri numaralarına bakıp orjinal olup olmadığını söyleyeceklermiş.
Orada çıkacak sonuca göre ya bir problem yok denecek ve aracı satmam kolaylaşacak, ya da hatalı olduğu ortaya çıkacak ve mahkeme yolu görünecek. Yarın gideceğim. Sizleri de durumla ilgili bilgilendireceğim.
Bu süreçte gerçekten maddi manevi inanılmaz yoruldum. Bir şekilde hallolsun ve kurtulayım istiyorum. Kayadibi ve Doğuş kadar kurumsal görünüp, bu kimliğin altında bambaşka tavırlar sergileyen başka firma görmedim.
Sizlerden ricam lütfen bu yazılanları dikkate almanız ve en azından sizlerin başına böyle bir şey gelmemesi.
Kapıya ne yaptın anlat rahatla
-
böyle yaparsanız sadece kapının değiştiğini ispatlayabilirsiniz. kendinizin yapmadığını ispatlayamazsınız
Şu durumları bile konuşuyor olmamız garip. Bir araca uzaktan yakından bakınca boyandığına dair biz emare yoksa, göz tırmalamıyorsa, dikkat çekmiyorsa boyansa ne olur boyanmasa ne olur? Şasesinde elektronik aksamında sorun yoksa kaportada ki onarımın kime ne zararı var? Keşke ülkecek böyle takıntıları bırakabilsek.
-
Sonuç?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenSonuç?
Arkadaş araca farklı şeyler taktırmış kapıyı da oynattırmış büyük ihtimal bir şeyler yazıyor kendince çözemedik bizde daha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X