Buda mafya vari Bir iş olmuş.. hani hukuk h.. Savcı arayıp işini halledecek hâkim arayıp işini halledecek Halk yine mahkeme köşelerinde koşturmaca yaşayacak. Savcı versin mahkemeye bakalım süreç nasıl işliyor oda görsün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0 Aldığım Aracın Kapısı Değişmiş Çıktı! (4. sayfa)

-
-
Şöyle anlam yüklemeyin falan filan diyenler acaba beyaz eşya alırken toplama telefon ve laptop alırken parçası değişmiş ürünü rahatlıkla sıfır fiyatını ödeyerek alıyorlar mı çok merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suç Doğuş grubunda veya otomobili satan aracıda değil. Tam bir muz cumhuriyetiyiz. Bunu sıkıyosa almanyada yapsınlar bakalım. Burası türkiye aga burda adama sıfır diye çöp bile satarlar. Hakkını aramak istesen 2 sene uğraşırsın bunlarla.
quote:
Orijinalden alıntı: sowanted
Birgün sıfır araç alacak olursam danışmana en az 3-5 kez söyleyeceğim bu konuda hassas ve dikkatli olacağımı, böyle bir durumda karşı taraf hasarlı araç vermeye kalkmaz en azından ve ekperde şart oldu gibi sıfır araçlarda daSıfır Corsa aldık,
Kadına boya testi yaptırmak istediğimi
Biraz da utanarak söyledim,
Kadın hiç şaşırmadı, hatta expere bile sokabilirsiniz dedi
Bayiye gelene kadar 4 5 teste giriyormuş araba,
Sonra boyasına baktık
Sıkıntı yok kafa rahat
Opel bu konuda gözümde + yı kaptı
Ya aracın üstünde oynama yapmışsın tampon marşpiyel bilmem ne değiştirmişsin kaza yapıp senin yapmadığın ne malum demişler işte sana o yüzden almadan önce bayiden biri ile gidip eksper yaptırıcaksın gelmezse bile eksperden çıkan sonuçla gidicen işlem varsa almıyorum bunu parayı istiycen geri.
Ya da temiz araç versinler diye söyleyeceksin.
Aracı alıp 15 20 dakika içerisinde kaza yapamayacağın ya da işlem yapamayacağın için de bir bok diyemiycekler haliyle.
Kusura bakma suç sende 0 alırken kesin ekspertize de sokmadın arabayı.
Satacağın zaman ekspertiz e sokmuşsun anladığım bu.
Aracı aldıktan bilmem kaç ay sonra ekspertiz raporuyla gidiyorsun kapı değişmiş diye.
Bende görsem bende derim üstünde oynama var kaza yapmıştır bu diye.
Bu olay dışında başka bir gence de aynısı olmuştu.
415 bin tl ye aldığı wv marka araba 0 ama boya var değişme var bilmem neler.
Şaka gibi ama gerçek düşün o kadar para veriyorsun dolandırılıyorsun resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 11 Mart 2021; 17:13:10 >
-
Zamanında arkadaşımın aldığı sıfır pejo 206’da ön direk boyalı ve hasarlı çıkmıştı. Seneler sonra satarken ortaya çıktığı için mahkemeden sonuç alamamıştı.
dediğiniz gibi sizin boyattığınıza inanmıyorum ama 4 ay uzun süre. Hak iddia etmeniz için geç kaldığınızı düşünüyorum.
doğussz çirkeftir. ilk başta yardımcı olacakmış gibi ilgilenir, sonra olayı masustan sen yapmışsındır durumuna çevirir, seni psikolojik olarak sinir edip, tartışmaya dönüştürüp olaydan elini çeker ilgilenmez. bu her zamanki standart olayları. kabul etmiyorsa direk mahkemeye gidin. düşünmeyin. bilirkişi boya ustası aracın fabriksyon boya mı sonradan boya mı yapılmış anlar.
bu tarz araçlar kusurlu araç esasen. normalde bu tür araçlar 5~10 bin indirimli satılması gerekir. kusur oranında indirim yapmalı. ve sana belge vermeli. bayiler biliyor araçta ne var ne yok. onların biz de bilmiyorduk demesine bakma alayı şeytandır. biraz sürer ama avukat masraflarını dava masraflarını da ödeterek kazanırsınız.
devlet burada ilk olarak ekspertizcilere sonra bu bayilere ve oto galericilere iyi bi ayar çekmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denirO777 -- 10 Mart 2021; 20:53:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: f 22 raptor
Merak ettiğim nokta neden aldıktan 4 ay sonra satılığa çıkarıyorsunuzNeden kardeşim adam istese 4 gün sonrada satışa çıkartır hayatın bin türü var. Adam ne anlatıyor senin sorduğun soruya bak.
Sıfır aldığınız aracı ekspertize sokun. Sıfır araç alıyorsanız zaten kesinlikle paranız vardır, 300-400 tl lafını yapmayın. Bunun gibi konular buna örnek. Konu sahibi mahkemeye başvurup peşini bırakmasın. Okuduğuma göre daha satılmadan boya kontrol formu var ve bunu kanıtlıyorsa, elinizde kanıt vardır demektir.
2003 model, İtalya çıkışlı, 2020 gümrük girişli 280 bin km'de araç aldım aracın sadece sağ ön tampon boyalı, diğer heryeri orjinal çıktı ekspertizde. Sıfır araç alıp ev fiyatı verenleri böyle birşey kesinlikle yaşamamalı.
Doğuş'a da zaten emek ne bekliyorsunuz ki, peynir ekmek gibi araç satıyor. Adamlar sen almazsan başkası alacak diye bakıyor. Umurlarında değil, 200 liralık yağı serviste 3bin 5bin tl değişim diyede geçiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 10 Mart 2021; 22:52:25 >
-
Haklısınız 7 ay önce 0 araç alıp bayiden çıktıktan 3 saat sonra alanya Antalya her yeri gezdim 1 haftada 2500 km yol yaptım benle mezara mı gelecek yok çizilmesin yok boya olmasın yok şu yok bu arkadaşlar yıllarca emek edip kazandığınız malın keyfini çıkarın sakınan göze çöp batar -
vag ın işçiliği sorunlu, kapıları çok kez sök tak yapıyorlar fabrikada. hatta passatların çoğusunun bagajı düzgün oturmuyor. bu arabada ise rengi tutan farklı kapı takmış olabilirler. bence alıcının yaptığı komedi. direk vazgeçmiş
ya da bu araba o kadar masum değil
-
bu ülkede ciddi ciddi arabaya para veren var la hâlâ
-
Kapıya ne yaptın bize onu anlat.
öncelikle geçmiş olsun. türkiye de bu işi halledemiyorsan markanın asıl yetkililerine ulaşacaksın. emin ol orda daha rahat çözüme ulaşırsın diye düşünüyorum.
almanya da akrabam mercedes sıfır aldı kusurlu çıkınca direk aldı yere gitti bildin sıfır aracı altına hemen çektiler. tek bi tehdidi yetti. adamlar resmen aman aramız da halledelim mercedese iş gitmesin bayilimizi alırlar dediler. gerçekden öyle mercedes bir iğnesini satırmaz.
keşke doğuş otomotive gittinde alttan bi ses kaydı alsaydın elinde büyük koz olurdu.
işin zor ama sosyal medyada bunu baya bi yayman lazım ki ses getirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: holiganx61öncelikle geçmiş olsun. türkiye de bu işi halledemiyorsan markanın asıl yetkililerine ulaşacaksın. emin ol orda daha rahat çözüme ulaşırsın diye düşünüyorum.
almanya da akrabam mercedes sıfır aldı kusurlu çıkınca direk aldı yere gitti bildin sıfır aracı altına hemen çektiler. tek bi tehdidi yetti. adamlar resmen aman aramız da halledelim mercedese iş gitmesin bayilimizi alırlar dediler. gerçekden öyle mercedes bir iğnesini satırmaz.
keşke doğuş otomotive gittinde alttan bi ses kaydı alsaydın elinde büyük koz olurdu.
işin zor ama sosyal medyada bunu baya bi yayman lazım ki ses getirsin.
İzinsiz ses kaydı almakdan doğuş otomotiv adamın aracını da alsın diyordun tazminat ile. Hey hey tey fikirlere bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kocaman firmalar.Ülkeye mal olmuş doğuş.
Bu kadar mı zor yaw müşteriyi memnun etmek.
Olmuş hata öde zararını mutlu et müşteriyi.
Kızıyorum milyon tl lik şirketlerin yaptığı olaya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandX
Bu mesaj silindi.kardeşim söyledinde haklı olabilirsin ama bizde sıfır araçlar çok pahalı az önce almanya da akrabamın bizzat başına geçen olayı yazdım. öyle böyle bi ülkede yaşamıyoruz biz. siyasiden tut büyüklere kadar parayı kabe yapmış etrafında tavaf ediyorlar.
böyle ülkede adalet bekleyemezsin..
tüketici heyetine gitse sırf doğuş dan aldı diye bile seni ciddiye almazlar..
bu ülkede bişeyler değişmeli..
bunu almanyada yap aracı üreten firma sana iğne sattırmaz...
mercedesin servisi yılbaşı tatilini vermedi diye adamların analarını ağlattılar..( almanya ya dönüp 5 vakit namaz kıldılar anamızı ağlatma diye )
adamların marka değeri var.. bizim gibi balon değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: webcoİzinsiz ses kaydı almakdan doğuş otomotiv adamın aracını da alsın diyordun tazminat ile. Hey hey tey fikirlere bak.
Alıntıları Gösterizinsiz ses kaydını mahkemede kullanacak kadar akıllıysan sanada diyecek bişey yok. sen o ses kaydını al almanya daki yetkili kişilere ilet sonra gör ne oldunu sırf hava yastığı açılmadı diye milyon euro tazminat ödedi adamlar..
emisyon hatalı araçları geri alırken ettikleri zararı anlatmaya hiç gerek yok. ordaki adamların marka değeri var..
ama sende haklısın ülkede adalet yok ki. nasıl hakkını savunacan. sırf avrupada böyle bişey yapsan gündem olsa iki güne hain ilan edeler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X