< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 2 Haziran 2024; 14:46:22 > |
0 Araç İçin Cam Filmi Tavsiyesi
-
-
llumar iyi bir film olsa da garanti tamamen lafta. solargard yaptirirdim ben su an yaptiracak olsam.
bazi seri filmler sinyal kesiyor bu nedenle gps vs etkileyebilir.
-
film çok amatör işi. lazer yaptırım camları. müthiş oluyor
-
LLumar ın at ve atr serirsi metalize olduğu için sinyal kesebiliyormuş. Ctxi ve irx serisi seramik sinyal kesmiyor. Ben ctxi serisi yaptırdım herhangi bir sıkıntı yok 12 sene garantisi var. Llumar ın sitesinden yetkili bir uygulama merkezi bulup yaptırabilirsiniz.
-
Ön cama bir şey yaptırdınız mi hocam
-
Yaptırmadım hocam. Air ı öven çok var düşündüm yaptırmayı fakat torpido yansıyor ve kimilerinde de ön camdaki sensörlerin çalışmasını etkiliyor gibi yorumlar okuduktan sonra vazgeçtim.
-
Ön cama şeffaf uv korumalı film yaptırmak istiyordum ama bazı araçlarda film çekerken aradan giden sudan elektronik arızalar olduğunu duyduğum için vazgeçtim -
Bunun için ön tarafa herhangi bir şey sermiyorlar mi ? -
Ne kadar serse de tam çekebilmek için aşağılara gelince kaldırmak zorunda özel bir uygulama yapıp özellikle dikkat eden varsa bilemiyorum -
Anladım hocam teşekkür ederim. -
Merhabalar, Llumar ve Solargard arasında kaldım. Yaptıran bilen var mı acaba? -
Hocam kendi tecrübemi aktarayım.
Uzun yıllar, farklı araçlarımda hep Llumar ATR serisini (İlk zamanlar ön cam da en açık renk ATR olmak üzere, son 8-10 yıldır ön camı air80 olarak) kullandım.
İlk kez geçen yıl Solargard denedim. Llumar'dan daha başarılı buldum. Otomobil daha serin ve ön camdaki Solargard UP+, Llumar Air80 gibi yansıma yapmıyor. Ancak tabi bütçeye göre modeller var her ikisinde de. Solargard'ın en alt serisi seçilirse, Llumar Atr'den başarısız olacaktır muhtemelen. Her iki markada da 5,000 liraya da 15,000 liraya da uygulama yaptırabilirsiniz. Güncel rakamları bilmiyorum, misalen verdim.
Velhasıl ben, Yanlar ve arka Llumar ATR & Ön cam Llumar Air 80 yerine, Yanlar ve arkaya Solargard CX Magnum & Ön cama Solargard Ultra Performance Plus kesinlikle öneririm.
Yok arkadaş, şu veya bu sebepten ben Llumar yaptıracağım derseniz de tamam ama ön camı Llumar Air80 değil, mutlaka Solargard Ultra Performance Plus yaptırın derim.
Bunun yanında çoğu kişi ön cama film yaptırmıyor. Pahalı olduğundan muhtemelen. Tek ön cam film fiyatı, diğer tüm filmlerin toplamı kadar, hatta fazlası olabiliyor. Oysa ön cam çok önemli. Özellikle karşınızdan güneşi aldığınız sürüşlerde rahat ettiriyor. Öte yandan güneş altında park halindeki aracın direksiyon simidi ve konsolun ateş gibi olmasını, uzun vadede çatlamasını engelliyor. Ön camın es geçilmemesini öneririm.
-
Hocam görüşü çok engellemeyecek hemde ısıyı kesecek hangisi var solargard da ? Birde siz hangi il de yaptırdınız? -
3-5 model var hocam. Her modelde de açıktan koyuya muhtelif tonlar. Hiç biri görüşü engellemez. Sadece en koyu olanlar gece sıkıntı olur bir miktar. Ortalama bir tona karar vermek ideali olacaktır. Ne kadar koyu olursa ısı reddi de o kadar fazla oluyor.
Ön camlar için bir önceki mesajımda bahsi geçen modeller ise şeffaf sayılır, renk alternatifi yok. Tek ton.
Ben İstanbul'da yaptırdım. Web sitesinde bayi listeleri var. Bir ziyaret edip modelleri-tonları görüp, görüş almanızda fayda var.
-
Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkürler. Ben de solargard ın ön camda gps i etkilediğini okumuştum bir yerde. Air80 ve atc serisi bile lumar da şu an 12 bin tl malesef. solargard da aynı fiyatı verdi ama hangi seri olduğunu aklımda tutamadım telefonda sormuştum. Bir karar vereceğim artık 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trilogyx -- 14 Haziran 2024; 12:35:22 > -
Metalize filmler etkiliyordur muhtemelen sinyali hocam. Ben geçmişte kullandığım LLumar’da da şu anki solargard’da da bir sorun yaşamadım.
-
Merhaba, bir de madico var bu marka da iddialı ve sertifikalı ürünleri. Fiyat farkı da çok yok aslında
Benzer içerikler
- bosch car service : periyodik bakım fiyatlari
- istanbul fethiye kaç km
- arabaya zırh yaptırmak fiyatları
- 205 55 r16 ile 215 55 r16 arasındaki fark
- tip 2 diyabet ehliyet yenileme
- ford puma 2024 özellikleri
- yeni skoda kodiaq 2024
- toyota corolla 2023
- 508 peugeot 2024
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X