Şimdi Ara

0 Araç lastik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Hafta önce aldığım 0 focus titanium aracımın sabah sağ arka lastiğinin inmiş olduğunu farkettim. Öyle janta kadar inik değildi ama baya bir inmiş. Eğer lastik patladıysa bu bana girer tahmin ettiğim kadarıyla ama lastikte başka bir sorun varsa ne yapmalıyım, garantiden değiştirebilirmiyiz? yardım???

• lastikçiye gösterin de önce sorunun ne olduğunu anlayın, çivi mi delmiş ne olmuş..
  • Lastikçiye gösterin önce.İki ihtimal var birincisi metal birşey delmiş olabilir arkadaşın söylediği gibi diğer ihtimalde sibop ağızlarında gevşeme olmup hava kaçırma olabilir.Lastik tamiri yapılıyor garanti vs.sarf malzemede zaten olmaz eğer üretim hatası değilse.
  • e yani sen arabanı park ederken çivi tekeri yardıysa tabiki garantiden tamir etmezler, sonuçta teslim alırken sağlamdı derler
  • bencede önce bir lastikçiye götürüp kontrol ettirmelisin 1 hafta olmuş çünkü alalı muhtemelen çivi yada farklı bir delici madde ile patladı tekerlek farklı bir sorun olmuş olsa 1 2 gün içinde inerdi lastiğin havası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.