Araba almak üzereyim ve kafam karıştı , yardımcı olabilir misiniz? Seçeneklerim : 1. Renault Clio 1.5 dci 90 bg (touch) = 43 2. Opel Corsa 1.3 cdti ( enjoy 70 bg ) = 41 3. Ford Fiesta 1.4 tdci ( titnium x 70 bg ) = 42
*** Vadeli Fiyatları ***
* Clio'da start & stop ve yokuş kalkış desteği var ),Fiesta ve Clio'da bunlar yok * Fiesta'da 2 , Clio'da 4 , Clio = ? hava yastığı var * Clio 1.5 , Corsa 1.3 Fieasta 1.4 motor , bunların performans ve vergi farkları nedir? * Clio'da usb girişi var sanırım ve en yeni kasa Clionun
b sınıfı dizel bi araca 42 milyar vereceğine c sınıfı dizel bir araç olan fiat bravo al derim 42 milyar fiyatı var.fiatda çalışan yakının varsa daha uygun fiyat ve kredi seçenekleride var.Tabi 2-3sene sonra satmayı düşünüyosan alma
burdan Cruze fiyatlarına bakın kafanıza yatanı alın. liste fiyatlarından 3000 - 4000 tl daha inerler. hatta aralık kampanyasını bekleyin fiyatlar daha çok düşer Chevrolet'de
Teşekkür ederim yorumlarınız için
hocam corsa alma derim ben şuan kullandıgım araba ve tavsiye ettigim tek yanı bile yok
Bence o parayı verdiğinizde tek düşünmeniz gereken model VW Polo Bluemotion olmalı... Eğer fiyatı 35 bin lira civarında olsaydı direkt onu alırdım... Trendline modeli de 36 bin lira ama araba bomboş... B sınıfı bir araca o kadar para vermek bana da gereksiz geliyor. C sınıfı bir araca binince insan oh be diyebiliyor...
Ben de Polo almayı düşünüyorum ama bir yandan da Golf lere bakıyorum. Tabi yakıt tüketimi biraz daha fazla olacak ama arada bir de olsa aileni arabaya bindirdiğinde sıkış sıkış olabileceğini düşününce Polo dan vazgeçiyorum... Tabi B sınıfı araçların hepsi için bu durum geçerli.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgun77
hocam corsa alma derim ben şuan kullandıgım araba ve tavsiye ettigim tek yanı bile yok
Şikayetleriniz neler ? Açar mısınız ? Kaç model arabanız ?
quote:
Orijinalden alıntı: Pepsis
Bence o parayı verdiğinizde tek düşünmeniz gereken model VW Polo Bluemotion olmalı... Eğer fiyatı 35 bin lira civarında olsaydı direkt onu alırdım... Trendline modeli de 36 bin lira ama araba bomboş... B sınıfı bir araca o kadar para vermek bana da gereksiz geliyor. C sınıfı bir araca binince insan oh be diyebiliyor...
Ben de Polo almayı düşünüyorum ama bir yandan da Golf lere bakıyorum. Tabi yakıt tüketimi biraz daha fazla olacak ama arada bir de olsa aileni arabaya bindirdiğinde sıkış sıkış olabileceğini düşününce Polo dan vazgeçiyorum... Tabi B sınıfı araçların hepsi için bu durum geçerli.
Sıkışıklık B sınıfı araçların hepsi için geçerli dediğiniz gibi,C sınıfı bir arç alınsa da o paraya, benzinli ve bomboş oluyor, yani 0 arabaya tüp taktır, bi kaç bişi ek derken fiyat çıkıyo zaten,avantajı genişliği oluyor sadece, Biz kardeşimle kullanıcaz arbayı , genişlik aramıyoruz arabada.Çoluklu çocuklu aile değiliz.Bir de 0 arabaya tüp takmak sıcak gelmiyo bir türlü , B sınıfı dizel daha cazip geliyor , Hem küçük, pratik,ekonomik, hemde dolular. Bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum
tarihi eserleri bırak yeni clio al
quote:
Orijinalden alıntı: artemisa
quote:
Sıkışıklık B sınıfı araçların hepsi için geçerli dediğiniz gibi,C sınıfı bir arç alınsa da o paraya, benzinli ve bomboş oluyor, yani 0 arabaya tüp taktır, bi kaç bişi ek derken fiyat çıkıyo zaten,avantajı genişliği oluyor sadece, Biz kardeşimle kullanıcaz arbayı , genişlik aramıyoruz arabada.Çoluklu çocuklu aile değiliz.Bir de 0 arabaya tüp takmak sıcak gelmiyo bir türlü , B sınıfı dizel daha cazip geliyor , Hem küçük, pratik,ekonomik, hemde dolular. Bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum
0 araç alıp uzun süre ihtiyacımızı karşılar diyorsanız diyecek söz yok elbette. B sınıfı araç alıyorsanız zaten dizel almak daha mantıklı. Fakat B sınıfı araç alanların bir çoğu kısa bir süre sonra küçük geldiği için satmak istiyorlar. Lpg olayına ben de sıcak bakmıyorum ama C sınıfa paramız yetmeyince mecburen böyle bir seçenek karşımıza çıkıyor. Büyük bir şehirdeyseniz yani 2. el araçlara da bakın derim. C sınıfı temiz 2. el düşük km li dizel bir araç da denk getirebilirsiniz belki. Yakıt konusunda fazla fark da olmaz.
quote:
quote:
quote:
0 araç alıp uzun süre ihtiyacımızı karşılar diyorsanız diyecek söz yok elbette. B sınıfı araç alıyorsanız zaten dizel almak daha mantıklı. Fakat B sınıfı araç alanların bir çoğu kısa bir süre sonra küçük geldiği için satmak istiyorlar. Lpg olayına ben de sıcak bakmıyorum ama C sınıfa paramız yetmeyince mecburen böyle bir seçenek karşımıza çıkıyor. Büyük bir şehirdeyseniz yani 2. el araçlara da bakın derim. C sınıfı temiz 2. el düşük km li dizel bir araç da denk getirebilirsiniz belki. Yakıt konusunda fazla fark da olmaz.
B sınıfı dizel aveo düşünürmüsünüz? Sedan ltz versiyonu çok iyi fiyatlara alınabiliyor. Bugün aracı uzun süre inceledim. Araç gerçekten çok geniş. C sınıfı bir aracı aratmıyor. Abisi Cruze'dan bile ferahtır içi. İncelediğim B sınıfı araçlar içinde tek sedan olması sebebiyle bana çok iyi geldi.
40-45 aralığında C sınıfı manuel dizel bulmak mümkün
Şahsen b sınıfı bir araca o parayı bende vermezdim, en boşuda olsa en benzinliside olsa, üst segment alırdım
Bu fiyatlara c sınıfı dizel araçlar var... Mesela Fiat Bravo Pop donanımlı 43.700TL Esp gibi güvenlik donanımlarıda var...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozgun77
Şikayetleriniz neler ? Açar mısınız ? Kaç model arabanız ?