Arkadaşlar herkese merhaba iyi günler Uzunca bir süredir bir araba için birikim yapmaktayım ve hayırlısıyla alacak seviyeye geldim ancak arada kaldığım bir konu var. Normalde hem yaşımdan dolayı(20) hem de arabanın kalıbından dolayı yeni kasa 3 almayı planlıyordum ancak şu anki 0 fiyatları 620 bin ile 800 aralarında. Benim düşündüğüm 2 araç vardı alacaksan ya 660 a standart dolulukta bir araç alacaktım ya da 760 a en dolusunu ama bir de G20 Lara bakayım dedikten sonra gördüm ki makyajsız kasa G30 lar LCI değil ilk halinin 2017 18 19 modellerinin fiyatları da G20 fiyatlarında yani 650 800 bandında bu durumda arada kaldığım kısım tam burası çünkü bir 3 serisine bu kadar para bağlamak saçma geliyor bir yandan sonuçta 3 yani tabanı bunun ha F30 un gördüğü tepki ha G20 nin gördüğü tepki ikisinde altta kalıyor biraz Bu arada düşündüğüm G20 de bir tek harman yok geri kalan her şey var örnek olarak adaptif m spor süspansiyon Adaptif değişken duyarlı direksiyon Laser far falan filan Ama işte tabanı hala 3 serisi G30 alırsam da genelde 15 ila 60 bin km araçlar bu fiyatlarda ve yine ortalama ve ortalamanın üstü doluluklara sahip araçlar hepsi. Tavsiyeleriniz benim için önemlidir teşekkür ederim. |
Bildirim