Şimdi Ara

0 Dan Başlıyorum Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba oyuna ilk başladığım zamanlarda bilmeden rasgele herolar rünler alıp hemen 30 olup dereceli girdim ve s3 ten beri sonuç hüsran kısacası 0 dan yeni bir acc ile bilerek ve aynı hataları bidaha yapmayarak tekrar başlamak istiyorum ve bu sefer en az plat diamond eloya kadar gelmek istiyorum verebileceğiniz tavsiye yada öneriniz var mı? Neler yapayım vs.

• Nick yaz beraber girek tek başına smurf sarmıyo
  • Rith yeni oyuna girdim bitince seninle gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanaldogu -- 2 Şubat 2015; 16:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanaldogu

Rith yeni oyuna girdim bitince seninle gireriz
    20 olana kadar şampiyon yada rune alma IP biriktir free verilen şampiyonlar ve riotun hediye ettikleri ile idare et. 20 olunca 3. seviye rune almaya başla 1 ap 1 ad sayfası doldur 30 olana kadar bu şekilde devam et yine şampiyona IP harcama. 30 olunca tüm rune sayfalarını tamamladıktan sonra istediğin şampiyon yada şampiyonları satın al bol bol normal oyun atarak pratik yap. Boş zamanlarında fırsat bulursan yayınlar izle zamanla oturur zaten. Dereceliye şampiyonlara hakim olmadan adım atma hem kendine hemde takımındakilere haksızlık etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

20 olana kadar şampiyon yada rune alma IP biriktir free verilen şampiyonlar ve riotun hediye ettikleri ile idare et. 20 olunca 3. seviye rune almaya başla 1 ap 1 ad sayfası doldur 30 olana kadar bu şekilde devam et yine şampiyona IP harcama. 30 olunca tüm rune sayfalarını tamamladıktan sonra istediğin şampiyon yada şampiyonları satın al bol bol normal oyun atarak pratik yap. Boş zamanlarında fırsat bulursan yayınlar izle zamanla oturur zaten. Dereceliye şampiyonlara hakim olmadan adım atma hem kendine hemde takımındakilere haksızlık etme.

Alıntıları Göster
    Takip.

• Her laneden en az 2 safe pick sayılabilcek hero öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

teşekkürler tavsiyen için öyle yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

Her laneden en az 2 safe pick sayılabilcek hero öğren.

hocam s3 ten beri oynuyorum ama dediğinizde haklısınız draven,braum,ww,panth,xin dışınca böyle harbi oynadığım hero yok gibi hele mid nerdeyse 0 :) heimeri çok severim ama oda eskisi kadar kullanışlı gelmiyo bana :)
  • DiamondTurkishh ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SO Falcon

DiamondTurkishh ekle
    Başlama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

Her laneden en az 2 safe pick sayılabilcek hero öğren.

hocam s3 ten beri oynuyorum ama dediğinizde haklısınız draven,braum,ww,panth,xin dışınca böyle harbi oynadığım hero yok gibi hele mid nerdeyse 0 :) heimeri çok severim ama oda eskisi kadar kullanışlı gelmiyo bana :)

Alıntıları Göster
    hesabını westte aç

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin.

Başlama

Alıntıları Göster
    en az 5-6 rune page doldurmadikca ranked atmamaya ozen goster. adc oynayinca yaninda ap rune girmis leona goruyorsun karsidaki soraka daha fazla tankliyor husran oluyor takim icin.
  • Mundo oynamam bidaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Mundo oynamam bidaha

nautilius op :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

en az 5-6 rune page doldurmadikca ranked atmamaya ozen goster. adc oynayinca yaninda ap rune girmis leona goruyorsun karsidaki soraka daha fazla tankliyor husran oluyor takim icin.

hocam eski oyuncuyum bunları çok gördüğüm için her şeyi baştan alıp daha üst liglerde oyayıp bunlarla karşılaşmamayı umuyorum :)
  • 30 level olana kadar 2-3 şampiyonla oyna, onların içinden geç. tek şampiyonla çilingir ol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

hocam eski oyuncuyum bunları çok gördüğüm için her şeyi baştan alıp daha üst liglerde oyayıp bunlarla karşılaşmamayı umuyorum :)

Alıntıları Göster
    başta verilen 400rp'yi saçma sapan yere harcama hocam :D

• 0 dan başlamak çok anlamsız değil mi? Daha hızlı ip almıyorsunuz. Sadece başta biraz daha kötü kişilerle eeşleşip eskisinden de az champ ve rune ile oyuna başlamış oluyorsunuz. Bronze 5 seniz bronze 5sinizdir. Mmr in yukselmesi için oynamaya devam etmeniz yeter bence. Anlamsız tekrar başlamak zamana değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

0 dan başlamak çok anlamsız değil mi? Daha hızlı ip almıyorsunuz. Sadece başta biraz daha kötü kişilerle eeşleşip eskisinden de az champ ve rune ile oyuna başlamış oluyorsunuz. Bronze 5 seniz bronze 5sinizdir. Mmr in yukselmesi için oynamaya devam etmeniz yeter bence. Anlamsız tekrar başlamak zamana değmez.
    Tekrar başlamak çok kötü zaman kaybı. Ben 20 seviye olana kadar yapay zekayla oynamıştım. O zaman eğlenceliydi fakat şuan dönüp baktığımda çok sıkıcı geliyor. Smurf hesap açtım fakat LoL başlı başına bir vakit kaybı iken 0'dan smurf hesabı kasmak 10 kat daha vakit kaybı. :)

Diyeceğim şudur ki, 0'dan 30 olana kadar uğraşmak yerine bol bol normal game atıp IP biriktir. Rünlerini düzeltirsin, hero alıp ustalaşırsın normal gamelerde. Sonra ver elini ranked.

• Leesin al bastan her seyini ögren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.