Şimdi Ara

0 DAN FONKSİYON İÇİN KANAL/KAYNAK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fonksiyondan hiç bir şey bilmiyorum

Programımın 5 gününü fonksiyona ayırıcam sizce fasikül mü almalıyım yoksa youtubeden herhangi bi kanaldan dinleyerek mi gitmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BACI ZIBARTAN -- 8 Mayıs 2020; 23:33:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• banada lazım hangi kanal kısa ve öz youtube da güzel anlatıyor
  • upp ++
  • Up

• BACI ZIBARTAN SDFASDFWQDWQDQWGF
  • Johanny reiz Rehber matematik bebek adımlarıyla fonksiyonlar en temelden güzel yerlere taşıyabilir ama yeterli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAHA_Fe -- 9 Mayıs 2020; 0:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rehber matematiği önerebilirim ama 5 gün biraz az değilmi fonksiyonlar için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11. Sınıf kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kaç gün lazım daha ayt mata başlicam mattan 0 net yapıyorum 15 nete çıkmam gerekiyor diğer ayt konularına 3-5 gün olarak verdim fonksiyonlara da 5 gün verdim toplam 45 gün oluyor
  • fonksiyonlar için 5 değil anca 50 gün yeter.
  • eyüp b tavsiye ederim

fonksiyonlar uzun ama abartmışlar belki de 3 yıldır gördüğümden bana öyle geliyordur
  • Hocam 3-5 gün yetmez hele birde fonksiyon ise.Ben 1 ay gibi bir sürede aralıklarla çalışarak konuyu kavramıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR AYT DE Kİ DİĞER KONULARIN TEMELİ FONKSİYON OLDUĞU İÇİN ÇALIŞICAM NET ÇIKARTMAK İÇİN DEĞİL NE KADAR GEREKİYOR HANGİ BÖLÜMLERİNE ÇALIŞMAM YETERLİ OLUR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

eyüp b tavsiye ederim

fonksiyonlar uzun ama abartmışlar belki de 3 yıldır gördüğümden bana öyle geliyordur
    hocam bence en önemli konu. türev vs. den bile daha önemli
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Ulan kenardan köşeden duyduğun bilgilerle gelip burda tecrübeli adamlara dediğin şeye bak sen daha sorduğum sorunun cevabını bilmiyorsun belli ki
  • Tunç Kurt
  • ilyas güneş + matematiğin güler yüzü 10-15 güne yayıp acilin fasikülü temizleyebilirsin
  • gazitıp5k kullanıcısına yanıt
    Adam görün adam 50 gün diyo biride

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.