Şimdi Ara

0 KM ARAÇ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allahın izniyle haftaya pazartesi dizel i20 alev kırmızısı panoramik cam tavanlı aracımı teslim alıyorum.İlk defa 0 km araç alacağım için bayide nelere dikkat etmem gerekir , bayiden ne hediye kopartilabilir , bayiden çıkınca nası kullanmam gerekir hiçbir bilgim yok :)

Bu konu başlığı altında 0 araç alırken dikkat edilmesi gerekenleri vs. tecrübelerinizle beni ve birçok kişiyi bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.berkcan -- 17 Kasım 2015; 11:33:38 >

• Hayırlı Uğurlu Olsun. Düz Bassın. Kaça Mal Oldu Araç
  • Araç bazı bodykit aksesuarlarıyla 58 milyara geldi , evet saçmalık bu piyasa durumunda 0 araç almak ancak 3 aydır 2.el araç bakıyorum millet eşşek niyetine bindiği araçlara hala 0 aldığı fiyatını yazınca çok daha mantıklı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.berkcan -- 17 Kasım 2015; 11:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan.berkcan

İyi günler arkadaşlar

Allahın izniyle haftaya pazartesi dizel i20 alev kırmızısı panoramik cam tavanlı aracımı teslim alıyorum.İlk defa 0 km araç alacağım için bayide nelere dikkat etmem gerekir , bayiden ne hediye kopartilabilir , bayiden çıkınca nası kullanmam gerekir hiçbir bilgim yok :)

Bu konu başlığı altında 0 araç alırken dikkat edilmesi gerekenleri vs. tecrübelerinizle beni ve birçok kişiyi bilgilendirirseniz sevinirim

şu saatten sonra bayiden hiçbir hediye kopartamazsınız boşuna uğraşmayın (pazarlık aşamasında o işler olur)
    yapacağınız hiç bir şey yok ama içiniz rahat etsin derseniz boya makinesi ile boyasını bir kontrol edin, benzin alırken de lastik havalarını kontrol edin.
    kazasız belasız kullanın, hayırlı olsun

• Araci iyice incele cizik deforme vs olup olmadigina bak.
    Imkanin varsa su anahtarlik gibi boya kalinligi olcen cihazlardan bul boya kalinligina bak.
    Lastik havalarini muhakkak kontrol et. En cok gozden kacan noktadir.
    Hediye isini arac pazarligi yaparken konusacaktiniz biraz gec olmus artik ama yine de bi paspas trafik seti isteyin.
    Daha sonra alip gulu gule kazasiz kullanin insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Araci iyice incele cizik deforme vs olup olmadigina bak.
    Imkanin varsa su anahtarlik gibi boya kalinligi olcen cihazlardan bul boya kalinligina bak.
    Lastik havalarini muhakkak kontrol et. En cok gozden kacan noktadir.
    Hediye isini arac pazarligi yaparken konusacaktiniz biraz gec olmus artik ama yine de bi paspas trafik seti isteyin.
    Daha sonra alip gulu gule kazasiz kullanin insallah

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Kışlık lastik önerisinde bulunmuşlardı ben bodykiti seçtim , hangi marka takarlar iyi midir kötü müdür bilmediğim için ,,, sizce iyi yapmış mıyım ?
  • quote:

Kışlık lastik önerisinde bulunmuşlardı ben bodykiti seçtim , hangi marka takarlar iyi midir kötü müdür bilmediğim için ,,, sizce iyi yapmış mıyım ?

bodykit almakla iyi etmişsiniz lastiği kafanıza göre alırsınız
  • quote:

bana sorarsanız hata yapmışsınız.
    bana göre araçtaki en önemli güvenlik donanımı lastiktir.
    çünkü kaza yapmanızı engelleyebilir.
    önümüzde kış hangi ildesiniz bilmiyorum ama kışı sert geçen bir yerdeyseniz bir an önce kışlık lastiklerinizi alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

önümüzde kış hangi ildesiniz bilmiyorum ama kışı sert geçen bir yerdeyseniz bir an önce kışlık lastiklerinizi alın

Ankarada oturuyorum

Zaten benim içinde güvenlik en ön planda olduğu için almadım aslında

Taktıkları lastik iyi midir kötü müdür bilemediğim için bayiden çıkar çıkmaz ilk işim zaten kışlık lastik almak olacak malum ankarada ne zaman yağacağı belli olmuyor

• quote:

quote:

quote:

Ankarada oturuyorum

Zaten benim içinde güvenlik en ön planda olduğu için almadım aslında

Taktıkları lastik iyi midir kötü müdür bilemediğim için bayiden çıkar çıkmaz ilk işim zaten kışlık lastik almak olacak malum ankarada ne zaman yağacağı belli olmuyor

sorardınız hocam hangi marka takacaklarını veya onların takdığı lastiğin üzerine biraz siz verirdiniz cebinizden az para çıkardı.
    herkesin beğenisi zevki bir şey demem ama ben ucuz uyduruk body kitlerin aracı güzel göstermek yerine çirkinleştirdiğini düşünüyorum (tabi bu benim görüşüm sizin beğeniyorsnız sizin içinize sineni yapın)

• quote:

Bodykit'i takılmadan önce mutlaka görün. Bazıları aracı kötü gösterebiliyor.
  • quote:

quote:

Kışlık lastik heryerden çok kolayca 10 dkda alınabilir,seçimini de kendisi yapmış olur.Bodykit öyle değil.Ayrıca maliyet açısından da bodykit daha pahalıdır lastiklerden.

Lastik tabiki önemlidir ama şuanlık ardahan kars civarı yaşamıyorsa karlık yağmurluk bir durum yok,o yüzden mantıklı bir seçim yapmış yakın zamanda da eğer yaşadığı il güney kıyı kesimi değilse zaten gidip mecburen 0 aracına kış lastiklerini alacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

quote:

quote:

Kışlık lastik heryerden çok kolayca 10 dkda alınabilir,seçimini de kendisi yapmış olur.Bodykit öyle değil.Ayrıca maliyet açısından da bodykit daha pahalıdır lastiklerden.

Lastik tabiki önemlidir ama şuanlık ardahan kars civarı yaşamıyorsa karlık yağmurluk bir durum yok,o yüzden mantıklı bir seçim yapmış yakın zamanda da eğer yaşadığı il güney kıyı kesimi değilse zaten gidip mecburen 0 aracına kış lastiklerini alacaktır.

herkesin kişisel zevki bana bedava verseniz o body kit denen şeyleri arabama takmam.
    bu noktada ben bakış açımı zaten yukarıda ifade ettim. alan kişi beğeniyorsa zaten sıkıntı yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

quote:

quote:

herkesin kişisel zevki bana bedava verseniz o body kit denen şeyleri arabama takmam.
    bu noktada ben bakış açımı zaten yukarıda ifade ettim. alan kişi beğeniyorsa zaten sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun, Bak kardeşim bizim düştüğümüz hataya sen düşme sonra hem cebindeki paradan hemde zamanından olursın. Biz arabanın cazibesne kapıldık sıfır araba heyecanı sardı bizi doğru dürüst neyi var neyi yok incelemeden attık imzayı aldık. Emniyet kemeri sabit.!!! Hanımın suratının ortasına geliyor uzun yolculuklar işkence, verdim 300 tl malzemesini aldım montajını kendim yaptım. Tavan tutamakları..! bir tane koymuşlar ben hiç dikkat etmemiştim,kayınvalidem felçli bir eli tutmuyor sağlam elinle tutamağa tutunup araca binecek tutamak yok.? Haydee 180 tl verdim üç tane aldım kendim monte ettim. Vites kolunun altında 35 santim kadar bir plastk parça olması lazım çünkü orası boşukta açık saçma sapan bir görüntüsü vardı gittim sevise dedimki hocam burası neden böyle ,dedilerki oraya parça alacaksın yerine takacaksın,eee kaç para 55 tl hadi onuda aldık taktık.Davlumbaz korumaları yok.! ya bunlar neden eksik diyorum? Fabrika öyle üretiyor onları siz alıp taktıracaksınız diyorlar neyse verdik 160 tl dört tane aldık onlarıda hallettik.Anlayacağın vs vs vs.Sen sen ol iyi incele eksik gördüğün en ufacık bir şey varsa alma o aracı.

• park sensörü yada boya koruma hediye ettirebilirsin ,hiçbir dikkat edilecek birşeyyok belki teslim eden biradare bahşiş verebilirsinhayırlı olsun.
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Araç neydi hocam?
  • Benzinlikte pompaciya dikkat et.
  • quote:

quote:

İyi günler arkadaşlar

şu saatten sonra bayiden hiçbir hediye kopartamazsınız boşuna uğraşmayın (pazarlık aşamasında o işler olur)
    yapacağınız hiç bir şey yok ama içiniz rahat etsin derseniz boya makinesi ile boyasını bir kontrol edin, benzin alırken de lastik havalarını kontrol edin.
    kazasız belasız kullanın, hayırlı olsun

aynen, geçmiş ola. ben o aşamadan sonra uyduruk bir fiat stilo plastik saatini bile alamamıştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

park sensörü yada boya koruma hediye ettirebilirsin ,hiçbir dikkat edilecek birşeyyok belki teslim eden biradare bahşiş verebilirsinhayırlı olsun.

sen öyle zannet. arkadaşa sıfır darbeli araç vermişlerdi. 6 ay sonra öğrendi durumu. marka opeldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.