Şimdi Ara

0 km Aracımı Fare yedi ve sonrasında yaşananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km olarak aldığım opel corsa marka aracımın ABS - MOTOR UYARISI - ESP/ASR sistemleri uyarısı VE hız sabitleyici ikaz ışıklarının yanması sebebi ile Satıl aldığım Opel firmasına götürdüm ve 3 dakka sonra farenin kabloları yediğini söylediler. 4 saat içinde tamir edebileceklerini yenisini değiştirmemiz durumunda 5950 Tl tutacağını tamirisin ise 300 civarı tutacağını söylediler. Garanti kapsamının geçerli olup olmadığını sorduğum zaman ise garanti geçmez dedi servis sorumlusu.
    ARACI ALDIĞIM BAKIMINI VE KASKOSUNU YAPTIRDIĞIM YER AYNI YER ANTOTO ANTALYA.

Sormak istediğim soru şu

Ben kaskonun fare ısırıklarında geçtiğini bilmiyordum . Adamda zaten kardeş senin arabayı satanda biziz kaskosunun yapanda . senin araçta kasko var çağıralım experti kaskodan yararlan demesi gerekmiyor muydu ?? Ben mi çok salağım bu arkadaş mı çok Kurnaz ??
    402 Tl tuttu masraf bu arada. telefon açtım kaskodan yararlanalım diye iş işten geçti biz işlemlere başladık bile onu baştan söyleyecektin kardeş dedi... içime sindiremiyorum . verdiğim 402 tlye acımıyorum 6000 tl lik masrafım var 1400 lira boşu boşuna kasko parası ödüyorum üstüne... biri bana salaklığımı söylesinde rahatlıyım bari...

• 6000 lira hasar kaydi olusmamasi sizin icin daha iyi olmus sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki kabloyu bantlayıp vermişlerdir, hasar kaydı olmaması da iyi olmuş. İlana fare yedi yazsan efsane ilanlarda yer bulurdun

• Çok sinirleniyorum böyle durumlarda. Adam daha işini bilmiyor, milleti yanıltıyor. Hele bide sen söyleyince evet öylede bi hakkınız var demiyorlar mı ayar oluyorum. Madem öyle bi hakkım var neden benim söylemem gerekiyor, hadi konuya hakim değilsem ne olacak. Senin her seçeneği bana söylemen gerekiyor. Neyse konuya dönecek olursak bak sinirlendim yine
    Benim tahminime göre kaskonuzu deldirmeden mini onarımdan yararlanabilirdiniz diye düşünüyorum. Eğer öyleyse yazık olmuş paranıza. Hayırlısı olsun yinede. Ama tabi emin değilim öylede olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfancy07

0 km olarak aldığım opel corsa marka aracımın ABS - MOTOR UYARISI - ESP/ASR sistemleri uyarısı VE hız sabitleyici ikaz ışıklarının yanması sebebi ile Satıl aldığım Opel firmasına götürdüm ve 3 dakka sonra farenin kabloları yediğini söylediler. 4 saat içinde tamir edebileceklerini yenisini değiştirmemiz durumunda 5950 Tl tutacağını tamirisin ise 300 civarı tutacağını söylediler. Garanti kapsamının geçerli olup olmadığını sorduğum zaman ise garanti geçmez dedi servis sorumlusu.
    ARACI ALDIĞIM BAKIMINI VE KASKOSUNU YAPTIRDIĞIM YER AYNI YER ANTOTO ANTALYA.

Sormak istediğim soru şu

Ben kaskonun fare ısırıklarında geçtiğini bilmiyordum . Adamda zaten kardeş senin arabayı satanda biziz kaskosunun yapanda . senin araçta kasko var çağıralım experti kaskodan yararlan demesi gerekmiyor muydu ?? Ben mi çok salağım bu arkadaş mı çok Kurnaz ??
    402 Tl tuttu masraf bu arada. telefon açtım kaskodan yararlanalım diye iş işten geçti biz işlemlere başladık bile onu baştan söyleyecektin kardeş dedi... içime sindiremiyorum . verdiğim 402 tlye acımıyorum 6000 tl lik masrafım var 1400 lira boşu boşuna kasko parası ödüyorum üstüne... biri bana salaklığımı söylesinde rahatlıyım bari...
    quote:

Orijinalden alynty: djfancy07

0 km olarak aldy?ym opel corsa marka aracymyn ABS - MOTOR UYARISI - ESP/ASR sistemleri uyarysy VE hyz sabitleyici ikaz y?yklarynyn yanmasy sebebi ile Satyl aldy?ym Opel firmasyna götürdüm ve 3 dakka sonra farenin kablolary yedi?ini söylediler. 4 saat içinde tamir edebileceklerini yenisini de?i?tirmemiz durumunda 5950 Tl tutaca?yny tamirisin ise 300 civary tutaca?yny söylediler. Garanti kapsamynyn geçerli olup olmady?yny sordu?um zaman ise garanti geçmez dedi servis sorumlusu.
    ARACI ALDI?IM BAKIMINI VE KASKOSUNU YAPTIRDI?IM YER AYNI YER ANTOTO ANTALYA.

Sormak istedi?im soru ?u

Ben kaskonun fare ysyryklarynda geçti?ini bilmiyordum . Adamda zaten karde? senin arabayy satanda biziz kaskosunun yapanda . senin araçta kasko var ça?yralym experti kaskodan yararlan demesi gerekmiyor muydu ?? Ben mi çok sala?ym bu arkada? my çok Kurnaz ??
    402 Tl tuttu masraf bu arada. telefon açtym kaskodan yararlanalym diye i? i?ten geçti biz i?lemlere ba?ladyk bile onu ba?tan söyleyecektin karde? dedi... içime sindiremiyorum . verdi?im 402 tlye acymyyorum 6000 tl lik masrafym var 1400 lira bo?u bo?una kasko parasy ödüyorum üstüne... biri bana salakly?ymy söylesinde rahatlyyym bari...

Kasko servisin işine gelir. Onarım yerine değişim uygular, işçilik ücretinide kabartır. Hem parçadan kazanır hemde sizden alacağından daha fazlasını kaskodan alır.
    Malesef olay sizden kaynaklı.
    Müşteri kabul - Danyımanın sorması gerekti ama sormadı. Kabuldeki eleman sizin aracın kaskosunun olup olmadığını göremez- bilemez.
    Kaskodan olsaıdı 6000 tl hasar kaydı olacaktı. Satarken abi fare kemirdi ondan bu hasar kaydıy diye asalak alıcılar ile muhattap olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 30 Mart 2016; 23:59:49 >

• benim arabanında v kayışını yemişti azdaha yolda kalıyordum,servisin tavrı çok laubali olmuş en azından kaskodan yapılabileceğini söylemeliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah iyiliğini versin ve geçmiş olsun hocam. Aracımı fare yedi yazınca o nasıl bir fare dedim. Yani 2 ihtimal vardı, birincisi Jurassic döneminden kalma devasa bir fare, diğeri tabur şeklinde organize olmuş çok sayıda fare .

Konu ile ilgili söyleyeceğim şey salak değilsiniz sadece yanlış yönlendirilmişsiniz. Ama isabette olmuş, satmak isterken anlatamazdınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmlerdeki devasa fareler gibi birşey arabayı komple yedi sandım

• Ula şimdi bu yetkili servisler her şeye fare yemiş kedi girmiş arı sokmuş diyip işin içinden sıyrılmasalar bari
  • kaskoyu bozdurup seneye zaten o ödediğin farkı verecektin. Böylesi daha iyi olmuş. Bu arada farenin araca girmesi ve kabloları kemirmesi olayı ilk kez duyduğum birşey. Ya yolda giderken ayağınızın altından üstünüze tırmansaydı bu sefer daha büyük bir kazaya sebep olabilirdi. Farelerin olduğu yere parketmeyin.
  • Bekçi avcu kedi lazım size.Bu tür huylarıda var mış farelerin çok geçmiş olsun.
  • Baslik biraz ilginc olmus, konu disindan geliyorum yazida zebani aradim

Bu arada gecmis olsun olacagi varmis

• Hayvan ac ne yapsin, sicak abs kablosunu gorunce dayanamamis yemis. Canim kiyamam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

6000 lira hasar kaydi olusmamasi sizin icin daha iyi olmus sanki :)

ben olayın bu kısmına hiç bakmamıştım valla ya helal sana ayrıca

ozzylc

Du Hast

ufuk-34JD58

mihl adlı arkadasların yorumları içinde tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Allah iyiliğini versin ve geçmiş olsun hocam. Aracımı fare yedi yazınca o nasıl bir fare dedim. Yani 2 ihtimal vardı, birincisi Jurassic döneminden kalma devasa bir fare, diğeri tabur şeklinde organize olmuş çok sayıda fare .

Konu ile ilgili söyleyeceğim şey salak değilsiniz sadece yanlış yönlendirilmişsiniz. Ama isabette olmuş, satmak isterken anlatamazdınız

Jurassic döneminden kalma devasa bir fare diye okuyunca yerlerde paspas oldum gülmekten :)))) karnıma ağrılar girdi valla ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihl

kaskoyu bozdurup seneye zaten o ödediğin farkı verecektin. Böylesi daha iyi olmuş. Bu arada farenin araca girmesi ve kabloları kemirmesi olayı ilk kez duyduğum birşey. Ya yolda giderken ayağınızın altından üstünüze tırmansaydı bu sefer daha büyük bir kazaya sebep olabilirdi. Farelerin olduğu yere parketmeyin.

hocam bu kasko bozdurma bozdurmama mevzusu nedir biri bana açıklasın birde şöyle bi durum var ben bu aracı satarken bu araç orjinal mi diycem ? yoksa kaskoyu kullansam 6000 tl hasar gözükecekmiydi ? servis danışmanı bilmeyerek bana iyilik yaptı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfancy07

quote:

Orijinalden alıntı: mihl

kaskoyu bozdurup seneye zaten o ödediğin farkı verecektin. Böylesi daha iyi olmuş. Bu arada farenin araca girmesi ve kabloları kemirmesi olayı ilk kez duyduğum birşey. Ya yolda giderken ayağınızın altından üstünüze tırmansaydı bu sefer daha büyük bir kazaya sebep olabilirdi. Farelerin olduğu yere parketmeyin.

hocam bu kasko bozdurma bozdurmama mevzusu nedir biri bana açıklasın birde şöyle bi durum var ben bu aracı satarken bu araç orjinal mi diycem ? yoksa kaskoyu kullansam 6000 tl hasar gözükecekmiydi ? servis danışmanı bilmeyerek bana iyilik yaptı sanırım

Hocam öncelikle geçmiş olsun ilk kez duyduğum bir olay,evet aracınız kesinlikle orjinal.Eğer hasarı kaskodan yaptırsaydınız tramerde 6 bin tl lik bir işlem gözükecekti.Ayrıca kaskoyu 6 bin tl zarara uğrattığınız için onlarda önümüzdeki poliçe döneminde size daha fazla teklif vererek örneğin 1800 gibi rakam,bu zararı tekrar sizden çıkarmaya çalışacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• neden küfür etmedin o adama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR BU ARADA FAREYİ GÖZ YAŞLARI İÇİNDE BUGÜN SAKLANDIĞI DOLABIN İÇİNDE BULUP ÖLDÜRDÜM. KIZ ARKADASIM HALA AĞLIYOR... ÇOK GÜZEL Bİ FARE İDİ. BASINIZA GELİRSE TAVSİYEM ÖLDÜRMEYİN PSİKOLOJİNİZ BOZULABİLİR BENİMKİSİ BOZULDU. AYRICA DOLABTAKİ 16 ÇİFT AYAKKABI KETTLE VB PLAYSTATİON 2 VE OYUNLAR VS VS HEPSİNİ KEMİRMİŞ....
  • djfancy07 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.