Şimdi Ara

0 km dizel araç seçmeme yardım edin lütfen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an 2001 opel astra 1.6 16V otomatik vitesli bir araç kullanıyorum 100 bglik bir ünite var üzerinde. lakin günümüzdeki yakıt fiyatları göz önüne alındığında ve biraz da daha güvenli ve yeni bir araç alma isteğimden dolayı araştırmalara başladım. kesinlikle dizel bir araç alacağım lpg asla düşünmüyorum. manuel vites de olabilir. almak istediğim araçta göz önüne aldığım unsurlar yakıt ekonomisi, performans ve elbette güvenlik. kullandığım aracı bilerek mesajıma başlarken yazdım daha küçük ve kör bir araç beni idare edemeyecektir. önerileriniz için şimdiden teşekkürler teklifleriniz umarım mütevazı araçlardan oluşur, elbette ki yüksek meblalar beni de zorlayacaktır ikinci el de düşünebilirim karşılaştırmalarınız doğrultusunda. teşekkürler.

• Focus 1.6 dizel 109 bg collection

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmospheric

arkadaşlar şu an 2001 opel astra 1.6 16V otomatik vitesli bir araç kullanıyorum 100 bglik bir ünite var üzerinde. lakin günümüzdeki yakıt fiyatları göz önüne alındığında ve biraz da daha güvenli ve yeni bir araç alma isteğimden dolayı araştırmalara başladım. kesinlikle dizel bir araç alacağım lpg asla düşünmüyorum. manuel vites de olabilir. almak istediğim araçta göz önüne aldığım unsurlar yakıt ekonomisi, performans ve elbette güvenlik. kullandığım aracı bilerek mesajıma başlarken yazdım daha küçük ve kör bir araç beni idare edemeyecektir. önerileriniz için şimdiden teşekkürler teklifleriniz umarım mütevazı araçlardan oluşur, elbette ki yüksek meblalar beni de zorlayacaktır ikinci el de düşünebilirim karşılaştırmalarınız doğrultusunda. teşekkürler.

fiyat belirtirseniz daha iyi olur bmw'ninde dizeli var fiat'ında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

quote:

arkadaşlar şu an 2001 opel astra 1.6 16V otomatik vitesli bir araç kullanıyorum 100 bglik bir ünite var üzerinde. lakin günümüzdeki yakıt fiyatları göz önüne alındığında ve biraz da daha güvenli ve yeni bir araç alma isteğimden dolayı araştırmalara başladım. kesinlikle dizel bir araç alacağım lpg asla düşünmüyorum. manuel vites de olabilir. almak istediğim araçta göz önüne aldığım unsurlar yakıt ekonomisi, performans ve elbette güvenlik. kullandığım aracı bilerek mesajıma başlarken yazdım daha küçük ve kör bir araç beni idare edemeyecektir. önerileriniz için şimdiden teşekkürler teklifleriniz umarım mütevazı araçlardan oluşur, elbette ki yüksek meblalar beni de zorlayacaktır ikinci el de düşünebilirim karşılaştırmalarınız doğrultusunda. teşekkürler.

fiyat belirtirseniz daha iyi olur bmw'ninde dizeli var fiat'ında

haklısın ahmet.bascetin çıkmış aklımdan gönül ister ki BMWlerden aşağısına binmeyelim ama malesef BMW gibi markalardan daha mütevazı önerilere ihtiyacım var, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Focus 1.6 dizel 109 bg collection

Sn. furkantasdemir marka fanatikliğim asla yoktur sadece meraktan soruyorum focus'u pek incelemedim de :) çevremden çok fazla insan uzak durmamı söylüyor herkesin kendince nedenleri var yok hantal yok parasına göre fazla gibi.. gözünde hoşuna giden yönünü yazarsan karşılaştırma yaparak çok sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Focus 1.6 dizel 109 bg collection

Sn. furkantasdemir marka fanatikliğim asla yoktur sadece meraktan soruyorum focus'u pek incelemedim de :) çevremden çok fazla insan uzak durmamı söylüyor herkesin kendince nedenleri var yok hantal yok parasına göre fazla gibi.. gözünde hoşuna giden yönünü yazarsan karşılaştırma yaparak çok sevinirim

hocam bütçeyi hala söylemediniz ama yeni c4 için çok olumlu yorumlar var.focus2 ler yol tutuşu ile ünlü ama sesi içeriye çok alır.ben c4 e bakın derim.ya da fiat bravo 1.6 mjet 120 Hp

• yol sesi focuslar cidden bir problem büyçe söylenmediğinden yardımcı olamıyoruz ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım bütçe olarak en fazla 50 bin TL gibi bir rakam ayırabilirim, daha üste çıkıp sıkıntıya girmek istemiyorum. başka harcamalarım da olacaktır.
  • quote:

sanırım bütçe olarak en fazla 50 bin TL gibi bir rakam ayırabilirim, daha üste çıkıp sıkıntıya girmek istemiyorum. başka harcamalarım da olacaktır.

bütçe sağlammış c4 bravo gibisinden daha iyisi alınır mobilde olduğum için detaylı yazamıyorum yarın inşallah detaylı mesaj yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

yol sesi focuslar cidden bir problem büyçe söylenmediğinden yardımcı olamıyoruz ama

yol sesi rüzgar sesi gibi şeyler asla takıntım değildir, benim için aracım güvenli ve sağlam olmalı. gerektiği anlarda korkmadan gaza ve frene var gücümle basabilmeliyim.
  • d sınıfı dizelde olabilir bu durumda az kullanılmış. superb 1.6 tdi mesela
  • quote:

d sınıfı dizelde olabilir bu durumda az kullanılmış. superb 1.6 tdi mesela

ikinci el dizeller için o kadar çok şey duydum ki riskli alınmaz alınırsa satılmaz sorun yaratır gibisinden korkar oldum ama tabi önerilere açığım yine de değerlendirmeye alabilirim her şeyi en çok korktuğum şey şu sıralar dizel partikül filtresi bir tanıdığım anlattı zahmetli bir işmiş...
  • quote:

quote:

d sınıfı dizelde olabilir bu durumda az kullanılmış. superb 1.6 tdi mesela

ikinci el dizeller için o kadar çok şey duydum ki riskli alınmaz alınırsa satılmaz sorun yaratır gibisinden korkar oldum ama tabi önerilere açığım yine de değerlendirmeye alabilirim her şeyi en çok korktuğum şey şu sıralar dizel partikül filtresi bir tanıdığım anlattı zahmetli bir işmiş...

zahmetten öte pahalı bir iş aracı devirli kullanmak gerek dpf sorunu olmasın diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.