Şimdi Ara

0 km otomobil satan bayilerinde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 0 km otomobil satan bayilerde satış danışmanı olarak çalışan tanıdığınız varmı yada ne kadar maaş alırım başlangıçta bilgisi olan varmı... ve bu satış danışmanlığı işinde belli bir yaştan sonra saha dışına alınırmıyım. devamlılığı varmı?
    teşekkür ederim

• ben varım :)
  • Eskişehir'de Özgüven'de bir adam var.. Belki Eskişehir'liler bilir.. Direk kapıdan girişte masada oturuyor.. O babamın samimi arkadaşı, adam 12 senedir orada satış danışmanı.. Ama onun işi masa başı, araba felan tanıtmaz.. Arabayı beğenen gelir ona sorar, fiyatı nedir vs. die.. İşlemleri o yapar. Seninkide bööle bi iş olsa gerek..

Aylık sanırım 2.000 - 3.000 YTL Maaş alıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 25 Temmuz 2006; 20:39:39 >
  • Net maas degil primle beraberdir o, yoksa biniyorum ilk otobuse :))))
  • Net maaşı yazdım.. Primlerle beraber geçiyordur..
  • tutmayın ben gidiyorum eskisehire :)) hangi markada bu arada??

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Net maaşı yazdım.. Primlerle beraber geçiyordur..
  • valla benim bildiigim 250-300 ytl sattıkları araba başına para alıolar
  • tamam satış danışmanı olcam ben satarıum arabayı kafanızı yormayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardbody

valla benim bildiigim 250-300 ytl sattıkları araba başına para alıolar

bu bilgiyi nerden aldığını sorabilir miyim?
  • bu ücretler herhalde firmaya göre değiğşiyor, benim bir tanıdığım kıdemli olmasına rağmen 1500 ytl alıyordu, araba başınada cüzi bir prim alıyorlarmış. 3000 ytl sanmıyorum ama firmaya göre değişebilir.
  • Eskiden yapmak istediğim işlerden biriydi; çok keyifli bir iş gibi gelirdi bana. Ama artık geçti bizden
  • 800-1000 anca alıyorlardır
  • arkadaşım o maaş konusu firmadan firmaya değişiyor ben bursada yaşıyorum benim arkadaşın abisi bursa teknik otoda net maaş 3000 ytl araç başına 500 ytl alıyorlar.

onun bi arkadaşıda aynı yerdeydi ayrıldı doğuş otoya geçti 2700 maaş oto başına 600 ytl alıyomuşş
  • Ben opelden bir satış danışmanıyla konuştum. Net 500-1000 arası alıyormuş. Aylık eline geçen net ücret primlerle maximum 1.500 YTL civarıymış. Bence geleceği olan bir iş değil. Sonuçta çok fazla bir beceri istemiyor. Öyle olunca da kazanacağın paranın artacağını sanmam. Sen çok para istersen senin yerine birini alırlar olur biter.Bence uzun süreli bir meslek olarak bakma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SACHA_

arkadaşım o maaş konusu firmadan firmaya değişiyor ben bursada yaşıyorum benim arkadaşın abisi bursa teknik otoda net maaş 3000 ytl araç başına 500 ytl alıyorlar.

onun bi arkadaşıda aynı yerdeydi ayrıldı doğuş otoya geçti 2700 maaş oto başına 600 ytl alıyomuşş

Hocam bence onlar biraz atmış. O firmalarda çalışan bilgisayar mühendisleri ancak bu kadar alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.