Şimdi Ara

Milestone Lastikler Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatından ötürü yazın kullanmak amacı ile sipariş vermiş bulundum. Lastik milestone carmile modeli Umarım ki kötü bir seçim yapmamışızdır. Etiket değerleri fena değildi yakıt C ıslak zemin C ses 68 db olarak gözüküyor.

Takıp kullandıkça konuyu güncellemeyi düşünüyorum.

Milestone Lastikler Nasıldır ?

• Lastikleri taktırdınız mı?Yol sesi azaldı mı 68 db iyi bir değer.

• 064 kullanıcısına yanıt

Ben takırmadan iade edip starmaxx ile değiştirdim. Ama Funtoma kullanan var forumda Lada başlığında yazıyordu. Milestone ile aynı desen aynı lastik oluyor. Kullanan arkadaş gayet memnundu.

• motograter M kullanıcısına yanıt

Ben de milestone carmile ile laufenn arasında kaldım. Laufenn 2022 tarihli olmasına rağmen aldım. Milestone 2024 tarihli idi. Yarın gelir laufenn lastikler. Ebat 195 60 r15 focus 1 araç.

Nasip olursa 1 sene sonra aracı yenilerim. Zaten kısık kış lastiği kullanırım.

Laufenn daha iyidir eminim ki petlas starmaxx bile daha tercih edilebilirdi benim için ki zaten öyle oldu sonunda. Ama bitik lastikle gezmektense böyle milestone gibi ucuz lastiklerle gezmek daha güvenlidir.

• Aldığım aracın üzerinde geldi , yeni taktırmışlar, araç 110-140 civarı titreme yapıyordu, kışlıkları takınca titreme gitti, bir daha da mileston ( blaster serisi) takmadım yeni lastik aldım,

• somet 16 kullanıcısına yanıt

o titreme muhtemelen balans ayarının düzgün yapılmamasından kaynaklıdır...

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt

Balans yaptırdık düzelmedi, büyük ihtimal lastiğin bir veya birkaçı fabrikasyon hatalıydı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 4 Kasım 2024; 22:29:7 >
  • cevap veriyorum ,çöp

• Ben sattığım Focus1 arabama bu lastikten taktırmıştım. Yol tutuş diğer lastiklere göre bir tık daha zayıf. Bir daha alır mıyım? Hayır. Biraz daha fazla para verip Falken, laufen, barum, vs. gibi bir marka almak daha mantıklı.

Laufen almayı düşünüyorum bende. Hankook markasına aitmiş memnun kaldınız mı ?Teşekkür ederim

• Milestone 1 yıl sonra performansını kaybediyor çatlaklar ve frenleme sorunları meydana geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.