Şimdi Ara

0 km polo sert debriyaj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracı daha yeni aldım şuan 4500 km de polo comfortline manuel. Aracın debriyajı bana biraz sert geliyor. Eski 15 senelik başka aracımızın debriyajı pamuk gibi. Ama polo da öyle değil. Sizde normal midir. Servise götürmeye var mı. Sıkışık trafikte yoruluyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vesper01 -- 1 Temmuz 2019; 22:47:52 >

• up
  • up
  • aynı araçtan bende var,
    bana debriyaj normal geliyor hatta ben nissan dan sonra bunun debriyajını daha çok sevdim.
    bastığında baya bir içeri gidiyor. Bazı rebriyajların aralığı çok kısa. bunda öyle değil.

benşm debriyajla alakalı tek sıkıntım, vites geçişlerinde debriyajdan gelen tık tık ses.

birde sert bir yokuşta geri geri gelmeye kalkarsam, balata kokusu ciğerimi söküyor.

bu iki sorunu çözebilmiş değilim. zaman bulupta bayii yede gidemedim.
  • pbmax P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben götürdüm normal dediler debriyaj için. Geri geri giderken yarım debriyaj yaptığımda o koku benden de geliyo sanırım oda normal. Bir sorun daha vardı bende. Geri giderken frene bastığımda alt takımlarda tak diye ses geliyo. Onuda gösterdim servise çoğu polo da var sıkıntı değil o ama çözeriz isterseniz demişti. Üşendim bir daha gitmeye. Araçda 5600 km de 15 binde gittiğimde yaptırırım belki.
  • Vesper01 kullanıcısına yanıt
    evet geri giderken o tak diye gelen ses yüreğimi hoplatıyor.
    ancak deneme yanılmalarımda şunu farkettim.
    geri gelirken araba geri vitesteyse o ses gelmiyor ( yada çok nadir )
    ancak geri gelirken vitesi boşa alıp bir süre daha geri gelirsem hemen taaakkkk diye bir ses geliyor.
    Hatta bir arkadaşım vardı, oha ne oldu dedi. dedim sıkıntı yok : )

yokuşlarda geri çıkarken debriyajı yarım yapmadan zaten gaz veremiyoruz, yani ben o kadar manuel araba kullandım hiçbirinde balata kokusu
    gelmezsek bu arabada deli gibi balata kokusu geliyor. ve araba zorlanıyor hatta gitmiyor. bahsettiğim genelde 30 40 derece eğimlerde yaşıyorum
    Evet aynı şeyler bende de var. Dediğiniz geri vitesteyken boşa alma olayını bende bir deneyim. Siz onun için servise gösterdiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 debriyaj sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vesper01

Evet aynı şeyler bende de var. Dediğiniz geri vitesteyken boşa alma olayını bende bir deneyim. Siz onun için servise gösterdiniz mi ?
    Yok göstermedim, arabayı aralık ayında aldım, henüz servise gitmedim. ama gitmeliyim.

Birde şunu denemenizi istiyorum, tüm kapılar kapalıyken, sağ arka kapıyı açın sonra sağ ön kapıyı açıp kapatın,
    sonra sağ arka kapıyı kapatın, sağ ön kapıyı açın kapatın.
    Bu ikisi arasında sağ ön kapının kapanma sesinde bir gariplik duyacak mısınız bir bakın.
    Benim sağ arka kapı açıkken, ön kapıyı kapattığımda ses bi değişik geliyor. sanki araya bir şey sıkışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 19 Temmuz 2019; 14:38:49 >
    Tamam yarın bi bakayım
    Dediğinizi iki kere yaptım öyle bir ses değişikliği olmadı bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.