Arkadaşlar yeni pc topladım yanlız montaj yaparken anakarttan duman cıktı fakat çalışıyor sorun yok gibi :P ama windows kurmaya çalışırken kur biçimlendirme %20 de takılıyor kalıyor. Başka bir hardisk ile denedik %20 yi geçiyor (baktık devam ediyor komple windows kurmayı denemedik) Sorun Harddisk temi acaba.
ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHz ANAKART AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm HIS HD 5850 KINGSTON 4 GB DDR3 1333 MHZ 2X2 GB KIT (Bellek) SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
Birde ekran kartı cok ısınıyor parcalarda bir uyumsuzluk söz konusu olabilir mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum
sorunun harddiskte olup olmadığını o dediğiniz harddiske windows kurup hata verip vermediğini görmek süretiyle anlayabilirsinz anakarttan duman çıktı diyorsunuz neresinden çıktı hdd takarkenmi vidalarken vidanın anakart üzerine düşmesiyle oluşan kısa devremi soruyu tbiraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırız
sadece duman çıktı demişsin, hangi aşamada çıktı, tam olarak nerden çıktı.mesela sorunlu bir USB aygıtı taktıldığında, USB voltajını dengeleyen çip yanmıştı, fakat bilgisayar hala açılıyordu, ara sıra reset atıyordu kendine. işte bu yüzden, anakartının üzerine iyi bi şekilde göz gezdir ve kesinlikle yanık yeri bulman lazım ve yanan bölgenin resmini çekip yollarsan sana ne olduğunu ve bundan sonra ne yapman gerekeceğini de söyleyebilirim.
kardeş harddiskten olabilirde olmayabilirde
Hatalı vidalama yapmışım ekrana görüntü geliyormu diye test ederken çıktı duman Anakartta görünüşte herhangi bir yanık yok duman cıkan yeri kırmızı daire içine aldım file:///C:/Documents%20and%20Settings/hp/Desktop/ASUS-M4A89GTD-PRO-USB3.jpg
sağ altaraf ramlerin altından duman cıktı
Yok mu bir bilgisi olan ne yapmam lazım :( anakarttan duman çıkan yeri üstte gösterdim fakat sorunsuz çalışıyor windows yüklerken kur biçimlendirme %20 de takılıp kalıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme