Şimdi Ara

02.11.2010 (21:45) Uydunet Çöktü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Beşiktaş Şair Nedim caddesinde oturuyorum internetim resmen çöktü aynı problemi yaşıyan var mı?

02.11.2010 (21:45) Uydunet Çöktü...

• gaziantep ayni durum
  • İstanbul Beylikdüzü aynen kardeşim bende de durum içler acısı. Yalnız senın ki benden iyi benim sonuç 0.06 mbps :) yurt dışı çıkışları yine çöktü. Sayfaları bile zor açıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 2 Kasım 2010; 21:54:21 >
  • ızmır kskde de 3 dk ıcın aynı oldu ama suan ıyı
  • oo bende her gün böle
  • ttnette berbattı bir ara düzeldi genel problem
  • İzmir'in direk yurt dışı çıkışı mı var ? Nasıl oluyo İzmir normal diğer yerler sorunlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul / Ataköy.. Hız yerlerde..
  • İstanbul / Maltepe download lar sürünüyor

5 mbit > 50 kb nin üzerine çıkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 3 Kasım 2010; 0:07:01 >
  • yurtdışı :D çıkışları , yoğun saatlerd sürünüyor.256k ların hızlarının arttırıldığı günlerdeki gibi sıkışmaları şimdi görüyoruz. Uydunete özel değil.
    Yurtiçi mis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 3 Kasım 2010; 0:26:37 >
  • forumu bile zor acıyorum şuan hız 5mb sınırsız ne iş bu?
  • sanki kar yağdı yollar kapandı, alıştık artık böyle durumlara geçer diyoruz geçiyo
  • Bahçelievler down:)
  • bıktım valla yurt dışı çıkışı çökmelerinden. İnsanların kanını emiyorsun yurt dışı çıkışların arttırmıyorsun. Trilyonları kaldırıyorsunuz her ay yatırıma gelince insanların sürünsün. Ne zamandır adam gibi internet kullanamıyoruz. 69 tl ver 5 mb internet için onuda kullanama. Denicek söylenecek o kadar çok şey varki aslında ama forum kuralları malum. Anlayanda anladı zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

bıktım valla yurt dışı çıkışı çökmelerinden. İnsanların kanını emiyorsun yurt dışı çıkışların arttırmıyorsun. Trilyonları kaldırıyorsunuz her ay yatırıma gelince insanların sürünsün. Ne zamandır adam gibi internet kullanamıyoruz. 69 tl ver 5 mb internet için onuda kullanama. Denicek söylenecek o kadar çok şey varki aslında ama forum kuralları malum. Anlayanda anladı zaten...

bu internetin yurt disi cikislarindan cektigimiz kadar ab ye uyum yasalarindan cekmemisizdir
  • 5Mbit sınırsız ist/merter : DH bile 10 sn'de açılıyor.

merak ediyorum acaba şuan ttnet kullanıcıları ne durumda? yalnızca biz mi sürünüyoruz, uydunet e mi özel bu?
  • İstanbul/Bostancı yerlerde sürünüyor uydunetim 5Mbit fakat 2kb/sn ile indirme yapabiliyor şaka gibi
  • Arada düzeliyor bostancıda mesela şu an düzgün ama 5 -10 dk sonra gene çöker fakat 1 haftadır bende sorun yoktu gecelri dahil 600kb/sn ile indiriyordum fakat bugün bu sorun ortaya çıktı genel bir sorun var bu sefer semt olarak değil herhalde
  • İzmir güney hattında bi problem yok ;) Saatlerdir download tam gaz gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numaracihoroz -- 3 Kasım 2010; 20:52:35 >
  • Arkadaş ne saçma bişidir, wow oynayamıyorum nette geziyorum wow oynatmıyor internet, bireysel 1mbt var yok abicim latency bakmısım 500ms ile 2k arası değişiyor, fix 250ms ile oynadıgım oyun, denemedik dns kalmadı sorun hatlardan mı, dnslerı kapatıyorlar mı nedir, daha önce böle saçma şeyler maçların oldugu günlerde oluyordu millet yurt dışı belirsiz siterlerden izliordu net çöküyordu bunları engelliyorlar anlamadım gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.