|
0546 Tuzağı (Sakın yakalanmayın) (3. sayfa)
-
-
teşekkürler bilgilendirme için. -
konuyu hortlatacağım ama belki bir yararım olur.
0546'dan sonra 3 ile başlayan (0546 3xxxxxx şeklinde) numaralar özel servis veya sohbet numaralarıdır, vodafone'un sitesinde ücretleri yazıyor en pahalısı 6 ya da 4 tl diye hatırlıyorum.
0546 ile başlayan diğer prefiksler normal kontürlü vodafone numaralarıdır. sadece 546 3 ile başlayanlarda bu durum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaybe 15 sene olmuş bu işi ben yapıyordum :) :)
-
telekizlik mi yapiyordun hoca anlamadik aydinlat bizi 😀
-
reklamcıydım toplu emaıl sms vb. chat e reklam atıyordum sonra şirket actım o işi ben yaptım yaşlı kokona ne kadar kişi varsa hepsı sohbet hattında calısıyordu ben o dönem bugunun asgarı ucretıyle 9 kat para kazanıryordum reklamda :) ne dönemdiya
-
reklamcıydım toplu emaıl sms vb. chat e reklam atıyordum sonra şirket actım o işi ben yaptım yaşlı kokona ne kadar kişi varsa hepsı sohbet hattında calısıyordu ben o dönem bugunun asgarı ucretıyle 9 kat para kazanıryordum reklamda :) ne dönemdiya + inanılmaz dönemdi bu chat işiyle neler neler ögrendım
-
Ahahahahah dur ben de bir anımı anlatayım..
Sene 2002 üniversiteye bazı sebeplerden dolayı ara vermiştim o sırada iş arayışındayım, bir tanıdığım bana bir iş teklif etmişti aylık maaşının 1 milyar olduğunu söylemişti ne diye sorduğumda ise asıl bomba bundan sonra başlıyor. O zamanlar hatırlayanlar bilirler bir çok ulusal kanalların teleteks sayfalarında, film veya dizi arasında "ayşe27 yaz 7757'ye gönder ayşe ile mesajlaşmaya başla" diye altyazı reklam çıkardı. O gelen mesajlara cevap verecek mümkünse çok soru sorup hattında ki kontörlerini bitirmekti, az değil turkcell de mesaj başı 8 telsimde 12 kontördü. Ben işe başladım birgün ayşe27 birgün leyla22 oluyordum buluşmak isteyen mi dersin evime hediye göndermek isteyen mi dersin neler neler.. asgari ücret 163 milyondu benim maaş 1 milyar sonraları patron 200 milyon daha zam yaptı bana, çok acayip bir dönemdi neredeyse krallığımı ilan etmiştim. Sonra patron bir davadan dolayı cezaevine girince bizim işte gitti böylece...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sohbet odasi ne?
Saf misiniz siz ya🙄
ben 9 kişinın yaptıgı işi tek başıma yapıyordum msn uzerınden ve netlog chat üzerinden botnetle mırc vb. ile reklam atardım 0546 30,000 tl bugunun parasıyla maaşım vardı :) sonra o işi yurt dısı üzerinden yaptım cunku turkıyede kapatıldı sektör
-
Şimdiki duruma kıyaslarsak, evet maaşımız 30.000 tl üzerinde olacaktı. 4 aylık çalışmayla 2.el araba almıştım, millet tek telefonla zor kullanırken ben çift telefon kullanıyordum çevremdekiler iş adamımısın diyorlardı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X