Şimdi Ara

05554441500 Telekom Kurumsal Numarası mı? Dolandırıcı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hat iptal talebinde bulunmuştum daha sonra vazgeçip uygun bir tarifeye geçtim. Ertesi gün yani bugün 05554441500 numarasından arandım "hat iptal talebiniz olmuş ve tarife değiştirmişsiniz" dedi iptal talebiniz halen geçerli mi diye sordu hayır geçerli değil dedim iptal talebinizi kaldırıyorum onaylıyor musunuz diye sorunca gayri ihtiyari "onaylıyorum" dedim bir kaç doğrulama bilgisi sorunca paylaşmak istemediğimi numaralarını doğrulayamadığımı söyledim kurumsal numaramızdan da arayabilirim sorun olmaz dedi bende kendim geri dönüş yapacağımı söyledim.

Şimdi 4441444 ü aradım bu numara size mi ait diye sordum yarım ağız ürkek ve titrek "evet" dedi ama yinede emin olamadım bu numara tarafından işlem yapan veya numarayı doğrulatan oldu mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 5 Mart 2020; 23:2:7 >

• Dostum indirim almayı ağzınla ret etmişsin bildiğin yüzde 50 indirim alabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 5 Mart 2020; 21:16:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu numara gayet ttnin kurumsal numarası

• Mesela Vodafone'dan arama 542'den Turkcell'de ise 532'den geliyor, bunlar niye 555'ten aramıyorda böyle garip numaralardan arıyorlar anlamam. Bilmeyenin işkillenmesi normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bir cok açık var, bir çok dolandırıcı voip hesapları üzerinden az cok teknolojiden anlıyorsa cok rahat istediği numaradan arıyormuş gibi gösterebilir, karşı taraftan gelen aramalarda doğrulama icin kişisel bilgi istenmesinde bir limit ve mantık olmalı, doğrulama icin anne kizlik soyadı istenmemeli ama TC kimlik nosunun ilk iki üç rakamı son ödeme yapılan fatura tutarı yada yükleme tutarı ve kanalı gibi aslında değeri olmayan kişisel bilgiler sorulmalı, gerci bizim insanımız hangi kişisel bilginin tehlikeli olup olmadığını ne kadar süzgeçten geçirip nasıl yaklaşır bilinmez, kimi hic bir önemi olmayan TC kimlik noyu vermeye korkar, kimi en önemli olan anne kizlik soyadını dan diye paylaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 5 Mart 2020; 22:47:11 >
  • Numara nedir ne değil emin olamadığım için herhangi bir bilgiyide paylaşmadım...

Sağlık olsun ne diyelim.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    beni çok aradılar en son kabul etdim faturalı da 15 gb idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.