Şimdi Ara

0850-466-01-52 - 70 tl evrak parası istiyorlar kanmayın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0850 466 01 52 nolu telefondan arandım. tüketici hakları bilgilendirme servisinden arıyoruz diyorlar şirket adı vs vermeden sanki devlet kanalıyla aranıyormuş süsü vererek.. 2004 yılından itibaren bankalardan kredi kartı aidatı ve kredi dosya masrafı adı altında kesilen paraları geri alabilmek için gerekli evrakları size göndercez dediler :) kargo ücreti ve kağıt ücreti sadece ama sadece 70 tl :)) yersen.. etrafınızdakileri bilgilendirin arkadaşlar. genelde sıcak fırsat ahalisi bu tip tuzaklara düşmüyor ama çevremizdeki yaşlılar yada orta yaş üzeri genelde inanıyor bu tip şeylere..
    sıcak fırsat değil biliyorum sadece bilgi amaçlı paylaştım.

• teşekkurler
  • Teşekkürler, ama ülkemizde sazan çok mutlaka atlayan biri çıkar buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sazanlıktan da ziyade insanın bazen boş bulunduğu zaman olabiliyor. adresi bi şekilde verdikten sonra. kargo geldiğinde evde anne baba eş vs varsa bizim adımıza gelen şeyi herneyse insaniyet namına teslim alabiliyorlar :) kargo ücretini de ödeyerek (jest) . bu noktada biz ne kadar dikkatli olsak da evdeki anne-baba bu tuzağa düşebilir..
  • yüh ya bunudamı kullanmaya başladılar..
  • Benide aradılar kredi kartı yok bankanın kestiği aidatı ben geri aldım diyince iyi günler dilediler birde zamansız arıyorlar tam yemekte iken.
    Buda beni arayan numara ‭+90 850 900 1881‬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 19 Mayıs 2014; 13:32:53 >
  • Tesekkurler benzeri benim de basima geldi herkese msj atmistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyice şerefsiz kaynıyor artık ortalık.
  • bana kışın 10 tl kargo paralı dandik tek sayfa takvim gönderdiler.
  • bana da o takvimden gonderdiler almadim ve hemen buraya konu actim.

• benide dün aradılar kabul ettim. şimdi evrakları gönderdiler bugün yarın evraklar gelir ... % 40 faizle paranızı geri alacaksınız dedi alamazsan ne olacak dedim bu iş profesyonel ekibler tarafından hazırlanıyor alamama gibi bi şey söz konusu değil hatta bankanın sizi mahkemeye vermesi dahi söz konusu değil dediler. bende tamam dedim. şimdi napmalıyım ? muhtemelen yarın kargo gelir. hatta galiba geldi bi numara aramış bugün beni.... kargoyu almazsam ne olur sonuç ?
  • Benide sürekli arıyorlar hangi kargo ile geliyor ilk öncede açmadım kandırıyorlar falan diye sonradan açtım telefonu adresle ismimi verdim bişey olurmu 90TL para istiyorlar. Kargoyu kabul etmem zaten büyük ihtimal. Çok profesyonel düşünüp yazmışlar rollerini. sonra kapatıp başka bi kız aradı adresi onaylamak için ondan sonra bi daha aramadı. İçinden takvim çıkıyormuş doğrumu?
  • takvim olayı başka. bunun için kargoyu almamanız yeterli. evdekilere de söyleyin kesinlikle parayla gelen kargoyu kabul etmemeleri gerektiğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.