Bildirim
0DAN MATEMATIK NASIL OLABİLİR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şenol hoca dinleyebilir basit anlatıyor ardından gerçekten tamamen 0 ise antremanlarla matematik birey a bitirdikten sonra birey b gibi kaynaklara yönelebilir bir sürü kanal pdf kaynaklar mevcut internette zaten her türlü ulaşır pes etmesin yeter -
Çok zor ve sabır gerektiren bir iş ama çalıştıktan sonra oluyor. Yalnız pes etmemek lazım. Ben 2 sene yatmış biri olarak 11 de topladım çok 0 değildim yani her konu için bilgim vardı ama az bir detay koysalar patlıyordum direkt ki 3 net falan yaptığımı bilirim o derece. Ha belki zorlasam yapsam 10-15 olucaktı ama çok tınlamıyordum. Daha sonra düzenli bir çalışmayla netlerimi arttırdım. Her gün matematik çalıştım boş geçtiğim gün olmamıştır olsa da bir şey çıkmıştır şehir dışına gitmek gibi. Eğer temel hiç yoksa ant mat serisi olabilir eğer biraz daha iyiyse durum birey a olabilir böyle kademe kademe giderek iyi sonuçlar elde edebilir diye düşünüyorum.
Edit: Kanal olarak da denildiği gibi Şenol hoca olabilir temelden alıyor daha sonra Ceyhun hoca olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Hayranı -- 24 Ocak 2019; 2:54:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sınav sonucu ne geldi hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
12 yim hocam ben daha girmedim şuan denemelerde geometri eksik olduğu için 27-30 oluyor geometri bildiğim gelirse 35 görüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk okul 1. sınıftan tekrar etmesi. Şaka yapmıyorum. Adamlar boşu boşuna 12 yıl temel eğitim vermiyor, üzgünüm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Antrenmanlarla Matematik 1-2-3-4 bitirerek toplama çıkarmadan lti e kadar bütün işlemleri öğrenebilir, daha sonra ise istediği bir soru bankasını çözer, tabii kolay-orta seviye olanlardan, soru tipi görmeden olmuyor çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X