Şimdi Ara

0km. 147-civic sedan veya 2006 156,2004 A3??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar foruma yeni üye oldum..Tabii ki birçok konu başlığını inceleyip gerçekten bilgili ve ilgili kişiler olduğunu gördükten sonra.Herkese selamlar öncelikle..
    40000YTL ile ilk arabamı almak için zor bir karar aşamasındayım..İlk arabanız hepiniz için çok değerli anlamlı olmuştur..Ben de öyle olması için çok düşünerek,inceleyerek bir karar vermek istiyorum..Yardımlarınız da bu kararımda emin olun çok etkili olacaktır..Şimdiden teşekkürler..
    Düşündüğüm modeller oldu leon sport-up,207 gt,fiesta st,C4 VTR gibi..Fakat daha sonra şu modeller iyice aldı yürüdü; 0 km Alfa Romeo 147 distinctive 105bg,0 km Honda Civic sedan premium,2005-2006 Alfa Romeo 156,2003-2004 Audi A3....
    performans olsun,dayanıklılık olsun,arızası çıkardığı sorunlar olsun,yol tutuşu olsun bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..Veya gelebilecek yeni modeller varsa eylül veya ekim 2007ye kadar bekleyebilirim..Teşekkürler..

• 2005-2006 Alfa Romeo 156,
  • leon = iyi tasarım vasat motor.102 bg ile performansı yeterli

207 GT = bmw ile psa nın ortak çalışması sonucu harika bir motor çıktı.tasarımıda fena değil.bu arada baya tutuldu.öok görmeye başladım.

fiesta = mondeo yada focus kadar sınıfında iddaası olmayan bir araç.hala ısınamadım. 2.0 motor yüksek vergi dezavantajı

C4 = bence tasarımı çok iyi. motorda fena değil.fakat işçilik sorunları var gibi. tıkırtılar duyulabiliyor zamanla

147 = 147 nin de tasarımı mükemmel.ayrıca motor 105 değil 120 bg. fakat fiyatı biraz pahalı olur.

156 = 147 ye söyledikleri 156 içinde geçerli.

civic = bana göre tasarımı çok iyi. motora zaten bir şey demiyorum. emin olmamakla beraber bir önceki kasa civicten fazla benzin harcadığı söyleniyor.

A3 = kalite işçilik.vasat performans.

benim sıralamam

1- AUDI A3 yada 207 GT
    2- CIVIC
    3- LEON sport up
    4- C4 VTR
    5- ALFALAR
    6- başka bir araç. fiestayı düşünmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 18 Ocak 2007; 0:09:40 >

• alfaları biraz sona koymuşsun gibi olmuş halbuki ben de ilk sıradaydı,biraz düşünmeme neden oldu bu..207 gt 150 beygir araba uçar fakat babam da beni uçurur büyük ihtimal fazla aralara girip çıkan bi adamım 103 hplik 99 model palioyla yaptıklarım sanırım gt ile yapılabileceklerin yarısı falandır..kısacası babamın yüreği kaldırmaz 207 işini bi de sağdan soldan duymuş araba hızlanıyo ama durmuyo diyo bana,dedim o 106 gti'dı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_biscuit

alfaları biraz sona koymuşsun gibi olmuş halbuki ben de ilk sıradaydı,biraz düşünmeme neden oldu bu..207 gt 150 beygir araba uçar fakat babam da beni uçurur büyük ihtimal fazla aralara girip çıkan bi adamım 103 hplik 99 model palioyla yaptıklarım sanırım gt ile yapılabileceklerin yarısı falandır..kısacası babamın yüreği kaldırmaz 207 işini bi de sağdan soldan duymuş araba hızlanıyo ama durmuyo diyo bana,dedim o 106 gti'dı..
    tabiki yeni civic...Alfalar dökülüyor,diğer söylediklerini ikinci el demişsin zaten ,sıfır civic derim

• quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

tabiki yeni civic...Alfalar dökülüyor,diğer söylediklerini ikinci el demişsin zaten ,sıfır civic derim

Alıntıları Göster
    DOSTUM 40.000YTL PARAN VARSA 2.EL ALINMAZ BENDE YENİ CİVİC SEDAN VAR TAVSİYE EDERİM SANADA AMA EKİME KADAR BEKLERİM DİYORSAN KESİNLİKLE ASTRA SEDANI BEKLE CİVİC YADA ASTRASEDAN KARAR SENİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 18 Ocak 2007; 16:53:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

DOSTUM 40.000YTL PARAN VARSA 2.EL ALINMAZ BENDE YENİ CİVİC SEDAN VAR TAVSİYE EDERİM SANADA AMA EKİME KADAR BEKLERİM DİYORSAN KESİNLİKLE ASTRA SEDANI BEKLE CİVİC YADA ASTRASEDAN KARAR SENİN

Alıntıları Göster
    elimdekiyle parayla sıfır almak sanırım dediğiniz gibi en doğrusu olacak..
    alfalardan korkar hale getirdiniz beni açıkcası tabi ki aldığım aracı sorunsuz kullanmayı tercih ederim.. fakat ALFA 147 1.6 distinctive 105 hp'ye opsiyon olarak bose müzik sistemi,xenon far ve 17" spor jant taktırabiliyorum..yani görüntü güsel ses güsel
    Honda civic sedan premium donanımıyla alabiliyorum fakat aksesuar fiyatlarını göremedim sitesinde..iç mekan ışıklandırması olarak civic mavi tonlarla gerçekten hoşuma gitti..aksesuar fiyatlarını bulabileceğim adres bilen arklar varsa ve bilgilendirirlerse çok sevinirim..saygılar..

• quote:

elimdekiyle parayla sıfır almak sanırım dediğiniz gibi en doğrusu olacak..
    alfalardan korkar hale getirdiniz beni açıkcası tabi ki aldığım aracı sorunsuz kullanmayı tercih ederim.. fakat ALFA 147 1.6 distinctive 105 hp'ye opsiyon olarak bose müzik sistemi,xenon far ve 17" spor jant taktırabiliyorum..yani görüntü güsel ses güsel
    Honda civic sedan premium donanımıyla alabiliyorum fakat aksesuar fiyatlarını göremedim sitesinde..iç mekan ışıklandırması olarak civic mavi tonlarla gerçekten hoşuma gitti..aksesuar fiyatlarını bulabileceğim adres bilen arklar varsa ve bilgilendirirlerse çok sevinirim..saygılar..

Alıntıları Göster
    Alfa 147 kullanıyorum.
    Alacaksan 120 beygir al 105 beygir alma. 156'da alabilrsin, hem prestijin olur hemde seri bir araca sahip olursun.
    120 beygirlik Alfa'lar devirli kullandığın zaman gerçekten uçuyor. Devirsiz kullandınmı bu seferde kendi çapında ekonomik olmaya çalışıyor.
    Fakat Alfa'lar her geçen gün artan kalitesine rağmen yinede ufak tefek sorunlar yaratabiliyor.
    Onuda garantiden halledersin.

Banka kredisi öderim dersende 51 milyona MAZDA 6 var. Çok çok iyi bir araç ve donanımları çok fazla. Ayrıca 147 beygir ve 2.0 olmasına rağmen yakışı iyi. 10 milyonu taksitle ödersin.

Audi A3 gençler arasında çok popüler olmasına ve Alman kalitesine sahip olmasına rağmen FSI olan 115 beygirlikler bile çok parlak performans sunmuyor. Ama havası yerinde ve sağlam bir araç.

Leon'un üst motorlarına paran yetmezse ve 1.6 alırsan 102 beygir olduğundan dolayı şekilden öteye gidemiyor, araç sana performans vermez.

35-36 milyona 2004 ACCORD'lar düşebiliyor. Zorlarsan 2003 model 2.4 190 beygir olanlarıda var. Hem prestij hem performans hemde Honda sorunsuzluğu.

Civic ise iyi fakat sıradan bir tercih olur. Evet 1.8 hatchback kasa alırsan hem performans hemde Honda kalitesine ulaşırsın ama sedan ve 1.6 olan kasa olağan gücüne rağmen yinede istediğin performansı vermeyebilir. Kasa ağırlaştı çünkü. Civic'ler eskisi kadar hafif değil.

Peugeot ise benim sevdiğim bir marka değil. 207'lerinde 106 gibi tabut tabir araçlar olavağını tahmin ediyorum. 1.6'ya turbo olması vergi ve yakıt avantajı getirebilir.

Kişisel görüşüme gelecek olursak.
    ALFA ROMEO alırsan zaten ilk ve son araban olur. Bir Alfa'cı zaten erken evlilik yapmış adamlara benzer. Tarzına, yol tutuşuna, performansına, iyi akordlanmış sportif sesine ve diğer güncel araçların sentetik hissine rağmen daha estetik ve sıcak kalan iç dış dizaynına vurulursun. Gerçi makyajlanan 147'ler (makyajlı hali zevksiz oldu epey) ve satış rakamı artsın diye ürün gamına konan () 105 hp'likler adama neyi ne kadar hissettirir bilemem ama 120 hp'lik bir 156 ile gerçekten kendini farklı ve iyi hissedebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 147BLACK -- 19 Ocak 2007; 19:58:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 147BLACK

Alfa 147 kullanıyorum.
    Alacaksan 120 beygir al 105 beygir alma. 156'da alabilrsin, hem prestijin olur hemde seri bir araca sahip olursun.
    120 beygirlik Alfa'lar devirli kullandığın zaman gerçekten uçuyor. Devirsiz kullandınmı bu seferde kendi çapında ekonomik olmaya çalışıyor.
    Fakat Alfa'lar her geçen gün artan kalitesine rağmen yinede ufak tefek sorunlar yaratabiliyor.
    Onuda garantiden halledersin.

Banka kredisi öderim dersende 51 milyona MAZDA 6 var. Çok çok iyi bir araç ve donanımları çok fazla. Ayrıca 147 beygir ve 2.0 olmasına rağmen yakışı iyi. 10 milyonu taksitle ödersin.

Audi A3 gençler arasında çok popüler olmasına ve Alman kalitesine sahip olmasına rağmen FSI olan 115 beygirlikler bile çok parlak performans sunmuyor. Ama havası yerinde ve sağlam bir araç.

Leon'un üst motorlarına paran yetmezse ve 1.6 alırsan 102 beygir olduğundan dolayı şekilden öteye gidemiyor, araç sana performans vermez.

35-36 milyona 2004 ACCORD'lar düşebiliyor. Zorlarsan 2003 model 2.4 190 beygir olanlarıda var. Hem prestij hem performans hemde Honda sorunsuzluğu.

Civic ise iyi fakat sıradan bir tercih olur. Evet 1.8 hatchback kasa alırsan hem performans hemde Honda kalitesine ulaşırsın ama sedan ve 1.6 olan kasa olağan gücüne rağmen yinede istediğin performansı vermeyebilir. Kasa ağırlaştı çünkü. Civic'ler eskisi kadar hafif değil.

Peugeot ise benim sevdiğim bir marka değil. 207'lerinde 106 gibi tabut tabir araçlar olavağını tahmin ediyorum. 1.6'ya turbo olması vergi ve yakıt avantajı getirebilir.

Kişisel görüşüme gelecek olursak.
    ALFA ROMEO alırsan zaten ilk ve son araban olur. Bir Alfa'cı zaten erken evlilik yapmış adamlara benzer. Tarzına, yol tutuşuna, performansına, iyi akordlanmış sportif sesine ve diğer güncel araçların sentetik hissine rağmen daha estetik ve sıcak kalan iç dış dizaynına vurulursun. Gerçi makyajlanan 147'ler (makyajlı hali zevksiz oldu epey) ve satış rakamı artsın diye ürün gamına konan () 105 hp'likler adama neyi ne kadar hissettirir bilemem ama 120 hp'lik bir 156 ile gerçekten kendini farklı ve iyi hissedebilirsin.

Alıntıları Göster
    Bu arada Alfa'ların olağan standart ses sistemi bile çok çok iyi. Ekstrasına gerek kalmayabilir.

• quote:

Bu arada Alfa'ların olağan standart ses sistemi bile çok çok iyi. Ekstrasına gerek kalmayabilir.

Alıntıları Göster
    sub bas+anfi varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: 147BLACK

• quote:

Orijinalden alıntı: DG00

sub bas+anfi varmı?
    quote:

Alıntıları Göster
    İşin aslı o tarz elektronik donanım literatürüne tam hakim değilim neyin ne olduğunu söyleyebilecek kadar fakat bir müzisyen olarak ses siteminin en standart halinin bile bindiğim bir çok araçtan çok çok daha başarılı olduğunu belirtebilirim.
    Zaten arkadaş bu işe meraklı birisi ise kendisi standart olanı deneyerek kararını verebilir.

Gerçi amaca yönelik kullanım olayı var. Bir müzisyen olarak benim amacım ortalama bir volümde o an player'a taktığım cd'deki eserleri dinlemek ve oradaki sesleri müzikal ve hissel olarak yorumlamak ve zevk almaktır. Olağan standart ses sistemi çalınan müziği iletmekte netlik ve çıkış olarak bana iyi geliyor.
    Fakat amaç sokak kültüründekine benzer olarak aracın camlarını açıp modifiyeli ses sistemi ile müziğe benzemeyen devnimsel tekno ritmleri "benim arabam geçiyor herkes baksın" maksadıyla etrafa yaymak ise olağan ses siteminden fazlası gerekebilir.
    Dediğim gibi arkadaşın kendisi deneyip sanırım son kararı verecek...

• quote:

İşin aslı o tarz elektronik donanım literatürüne tam hakim değilim neyin ne olduğunu söyleyebilecek kadar fakat bir müzisyen olarak ses siteminin en standart halinin bile bindiğim bir çok araçtan çok çok daha başarılı olduğunu belirtebilirim.
    Zaten arkadaş bu işe meraklı birisi ise kendisi standart olanı deneyerek kararını verebilir.

Gerçi amaca yönelik kullanım olayı var. Bir müzisyen olarak benim amacım ortalama bir volümde o an player'a taktığım cd'deki eserleri dinlemek ve oradaki sesleri müzikal ve hissel olarak yorumlamak ve zevk almaktır. Olağan standart ses sistemi çalınan müziği iletmekte netlik ve çıkış olarak bana iyi geliyor.
    Fakat amaç sokak kültüründekine benzer olarak aracın camlarını açıp modifiyeli ses sistemi ile müziğe benzemeyen devnimsel tekno ritmleri "benim arabam geçiyor herkes baksın" maksadıyla etrafa yaymak ise olağan ses siteminden fazlası gerekebilir.

Alıntıları Göster
    2. el 1.8 HB civic denk geliyor 40a fln

• quote:

Alıntıları Göster
    son 3 mısradaki açıklamanın mantıgı ne sub bas+anfi sorusumu o halde coupe araçlarda bu müzik ürünlerini kullanan marka sokak kültüründen izlermi taşıyor

kullananın maksadı umrumda değil sadece ürünlerin olup olmadıgını sordum konuyu maksat kısmına taşımaya hiç mi hiç gerek yok
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

2. el 1.8 HB civic denk geliyor 40a fln

Alıntıları Göster
    valla 147nin 105 hpliği ile 120 hpliği arasında 1000€ fark var..zaten eklediğim opsiyonlarla 40000 limitini 2000 ytl ile aşıyorum bi de 1000€ daha eklersem üstüne batarım ama dediğin şey benim için önemli yani arabanın vereceği o tatmin duygusu,yüksek devirde kullanan birisiyim zaten..palionun verdiği sesi vermesini isterim en azından(palioda normal palio egzoz falan da takılmamış basit bişi)
    Eğer o civic HB olursa ii olue ya ikinci el mikinci el,ama soru işareti de olmaz diil kafamda "nie satıyo bu yepyeni arabayı??"diye..

• quote:

valla 147nin 105 hpliği ile 120 hpliği arasında 1000€ fark var..zaten eklediğim opsiyonlarla 40000 limitini 2000 ytl ile aşıyorum bi de 1000€ daha eklersem üstüne batarım ama dediğin şey benim için önemli yani arabanın vereceği o tatmin duygusu,yüksek devirde kullanan birisiyim zaten..palionun verdiği sesi vermesini isterim en azından(palioda normal palio egzoz falan da takılmamış basit bişi)
    Eğer o civic HB olursa ii olue ya ikinci el mikinci el,ama soru işareti de olmaz diil kafamda "nie satıyo bu yepyeni arabayı??"diye..

Alıntıları Göster
    Ankara'da olsan bi tur kullanman için denetirdim aracı ama İstanbul'da yaşıyormuşsun.
    İşin aslı 120 beygirin o güzel motor sesi ve üst devirlerdeki kopuşunu araca ekleteceğin ekstra hiç bir donanım vermez.
    İstersen uygun fiyatlı bir 2. el 147 bak derim...156'da olabilir.
    Alfa'nın makbulü 120 hp'den başlar. Benden demesi...

• quote:

Ankara'da olsan bi tur kullanman için denetirdim aracı ama İstanbul'da yaşıyormuşsun.
    İşin aslı 120 beygirin o güzel motor sesi ve üst devirlerdeki kopuşunu araca ekleteceğin ekstra hiç bir donanım vermez.

Alıntıları Göster

hehe kalkar gelirmişim bi tur binmek için..ilgine çok teşekkür ederim..o zaman 105 hp'yi çıkarıyım listeden
    quote:

• quote:

hehe kalkar gelirmişim bi tur binmek için..ilgine çok teşekkür ederim..o zaman 105 hp'yi çıkarıyım listeden
    quote:

Alıntıları Göster
    ugrası ve yaratıcılıgı seviyorsan 105 hp yi yap 130 hp gideri 1000-1500 ytl tabi maddiyat durumuna göre

• http://www.aroc-tr.com/AlfaRomeoCC/CCEmail.aspx?loadConfig=e10de5e0-6aa8-4051-aecb-118907fc7da8
    işte araba da tam anlamıyla buydu..öff ya fena da durmuyodu sanki..

• quote:

http://www.aroc-tr.com/AlfaRomeoCC/CCEmail.aspx?loadConfig=e10de5e0-6aa8-4051-aecb-118907fc7da8
    işte araba da tam anlamıyla buydu..öff ya fena da durmuyodu sanki..

http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/diger_aksesuar/main/04.jpg
    http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/diger_aksesuar/main/06.jpg
    http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/diger_aksesuar/main/07.jpg
    http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/ic_aksesuar/main/17.jpg
    hepsi hondanın resmi sitesinden alıntıdır..
    bu da spoileriyle maşpiyelleriyle tampon spoilerleriyle ve zarif içmekan aydınlatmasıyla civic sedan..bu da hoş aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_biscuit -- 20 Ocak 2007; 1:49:41 >

• quote:

http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/diger_aksesuar/main/04.jpg
    http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/diger_aksesuar/main/06.jpg
    http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/diger_aksesuar/main/07.jpg
    http://www.honda.com.tr/images/otomobil/model/civicsedan/ic_aksesuar/main/17.jpg
    hepsi hondanın resmi sitesinden alıntıdır..
    bu da spoileriyle maşpiyelleriyle tampon spoilerleriyle ve zarif içmekan aydınlatmasıyla civic sedan..bu da hoş aslında

Alıntıları Göster
    147 1.6 105hp PROGRESSION 5 KAPI 20.050 € + 591 YTL *
    147 1.6 120hp PROGRESSION 5 KAPI 21.050 € + 591 YTL *
    147 1.6 105hp DISTINCTIVE 5 KAPI 21.300 € + 591 YTL *
    147 1.6 120hp DISTINCTIVE 5 KAPI 22.300 € + 591 TL*
    147 1.6 120hp COLLEZIONE 5 KAPI 23.300 € + 591 TL *
    147 1.6 120hp BLACKLINE 5 KAPI 23.800 € + 591 TL *
    147 2.0 SELESPEED BLACKLINE 5 KAPI 30.500 € + 1.052 TL *

40 bin e 120 hp lik distinctive gelir heralde.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.