Arkadaslar Bu Sorunu Alıyorum bilgisayar açılırken ve format atarken tan setup.ini yüklenip Onceki windows sürümleri aranıuyor dediğinde karşıma çıkıyor 0x00000050 ram leri değiştirdim ama olmadı yardımcı olabilecek olan var mı ?
microsoft un sitesinde iki adreste 0x00000050 kodunun sebebi ve çözümü yazıyor. ikisinde de casus yazılım veya virüsten bahsediliyor. adresler aşağıda:
benim önerim bilgisayarına kaspersky antivirüs kur. internetten güncelle. bilgisayarı güvenli modda çalıştır.açılışta F8 e basarak güvenli moda geçebilirsin.güvenli modda tarama yap.inşallah bütün virüsleden kurtulursun.
quote:
Orjinalden alıntı: agili
microsoft un sitesinde iki adreste 0x00000050 kodunun sebebi ve çözümü yazıyor. ikisinde de casus yazılım veya virüsten bahsediliyor. adresler aşağıda:
benim önerim bilgisayarına kaspersky antivirüs kur. internetten güncelle. bilgisayarı güvenli modda çalıştır.açılışta F8 e basarak güvenli moda geçebilirsin.güvenli modda tarama yap.inşallah bütün virüsleden kurtulursun.
evet aynı yazıyı bende okudum ancak dediğim gibi bilgisyar hiç bir şekilde açılmıyor :(
walla serwise geln pclerde böle bişi görmedm yada bana denk gelmedi fazla bi bilgim yok oyzden bunu buldm
yada çift ram war ise tek rama düşürsen:S
arkadaşlar benzer bir sorunu ben de yaşadım biliyorum aradan çok uzun zaman geçmiş ama ben çözüm ararken baya bir yoruldum belki benim gibi bu sıkıntı ile karşılaşan birisi olursa yardımcı olabilirim diye düşündüm ve benim başıma gelenleri paylaşmak istedim öncelikle bilgisayarımı normal bir şekilde başlattım bir de ne göriym amd benden güncelleme yapmamı istiyor ee benim gibi iyi bir oyuncu için ekran kartı önemli olduğundan hemen güncelleştirmleri yaptım sonra yeni yüklediğim bir oyunu kurmaya çalışırken aldım bu hatayı tabi hemen internete başvurdum ama ama çare yok sonra ne değiştirdim de bu oldu diye düşündüm ekran kartı güncellemeri ve şu oyun haricinde herhangi bir değişiklik yok ha bu arada ramleri tek tek denedim vs vs. ilk düşüncem güncelleştirmlerin benim bilgisayarımdaki yazılımla bir çakışma yaptığı oldu sildim tabi. hah tam bu sefer oldu derken yine oldu. sonra bir baktım ki d sürücüm şu yüklediğim salak oyundan virüs kapmış. bir çok şey denedim kaldıramadım. son çare olarak d diskini biçimlendirdim. şimdilik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. gerçi daha 2 gün kadar oldu. virüs olasılığını göz ardı etmeyin derim.
hard diski başka pcde biçimlendirmeyi dene birde başka cd ile format atmayı dene