Şimdi Ara

0xc00007b Hatası Dll Dosyalarım Eksik Ne Yapmam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun asus laptop aldım LOL u kurdum ilk başta d3dx9_39.dll hatası verdi dllfilestan indirdim galiba yanlıslıkla hem system32 hem syswow64e attım 64 bit olanı sonra bu bahsettıgım hatayı almaya basladım bı arkadasın önermıs oldugu cozumu denedım ondada cok fazla eksık dosya cıktı fazla anlamıyorum bu bılgısayar ıslerınden lutfen bılgılı abılerım kardeslerım yardımcı olursa sevınırım

• Directx i güncel halini indirip yüklemeyi deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Directx i güncel halini indirip yüklemeyi deneyin.

hocam pekı wın10a rezervasyon yaptırdımda bı kac gune gecmeyı dusunuyorum acaba wın10a gecınce komple dosyalar duzelırmı yanı bılmedıgım ıcın pek kurcalamak ıstemıyorum wın10 yukleyınce sorun duzelırmı fıkrınız nedır
  • Guncelleme yapip denemek lazim. Bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 kurduktan sonra düzelmezse aşağıdaki dx9 paketini indirip kurmayı deneyebilirsin. linkteki kurulum dosyası aynı mı bilmiyorum ama bende aynı isim ve boyuttaki programı kurarken dosyaları önce bir klasöre çıkarıyorsun, sonra klasördeki setup dosyasını tıklıyorsun.

http://filehippo.com/download_directx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 16 Eylül 2015; 2:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

windows 10 kurduktan sonra düzelmezse aşağıdaki dx9 paketini indirip kurmayı deneyebilirsin. linkteki kurulum dosyası aynı mı bilmiyorum ama bende aynı isim ve boyuttaki programı kurarken dosyaları önce bir klasöre çıkarıyorsun, sonra klasördeki setup dosyasını tıklıyorsun.

http://filehippo.com/download_directx/

Tamamdır hocam win10 güncellemesi geldi suan indiriyor eger sorun devam ederse dediklerinizi yapıcam teşekkür ederim ikinizide

• dll dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp çalıştırmayı dene
  • sürücülerinin güncel halini kurdunuz mu pc ye aygıt yöneticisinde çalımayan birey gözüküyor mu,

oyun klasörünün içine falan da biey atmayın tek tek dosya indirmeyle uğramayın google a direct x indir yaz gezginlerden indir kur hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.YILMAZ40

sürücülerinin güncel halini kurdunuz mu pc ye aygıt yöneticisinde çalımayan birey gözüküyor mu,

oyun klasörünün içine falan da biey atmayın tek tek dosya indirmeyle uğramayın google a direct x indir yaz gezginlerden indir kur hallolur.

Hocam sürücülerim güncel directx11i simdi kurdum denedım problem devam etmekte aramadıgım yer kalmadı neden böyle bısey oldu anlamadım wın10a gecınce duzelır dedım hala aynı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: harvel

Sücülerim güncel directx11i simdi kurdum denedım problem devam etmekte aramadıgım yer kalmadı neden böyle bısey oldu anlamadım wın10a gecınce duzelır dedım hala aynı :(

Sende dx9 dosyası eksik neden dx11 kurdun ki. yukarıda verdiğim linkten dx9 paketini indirip yükle. Olmazsa kurduğun oyun sorunludur. Başka yerden indirip tekrar kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

Orijinalden alıntı: harvel

Sücülerim güncel directx11i simdi kurdum denedım problem devam etmekte aramadıgım yer kalmadı neden böyle bısey oldu anlamadım wın10a gecınce duzelır dedım hala aynı :(

Sende dx9 dosyası eksik neden dx11 kurdun ki. yukarıda verdiğim linkten dx9 paketini indirip yükle. Olmazsa kurduğun oyun sorunludur. Başka yerden indirip tekrar kur.

Hocam sorun devam etmekte vallahı sızıde ugrastırıyorum ama 2 gundur bı cozum bulamadım kafayı yemek uzereyım hata devam edıyor

https://store.donanimhaber.com/40/c8/28/40c828ae79978a368ef83735e886009f.png

• net framework v e microsoft visual c++ güncellemeside yaptın mı hocam lol ü de kaldırıp tekrar yüklemekte çözebilir sorunu

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • net framework v e microsoft visual c++ güncellemeside yaptın mı hocam lol ü de kaldırıp tekrar yüklemekte çözebilir sorunu

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.