Şimdi Ara

1.0 motor uzun yol tecrübelerim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
18.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir yanlışınız olması lazım. Tsi ler yakıt üretiyor diye biliyordum. 6 litre tsi için çok uçuk bir rakam. İndirim yapın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bir yanlışınız olması lazım. Tsi ler yakıt üretiyor diye biliyordum. 6 litre tsi için çok uçuk bir rakam. İndirim yapın biraz
    hakket yav iki tanıdık var tsi aldıktan sonra benzin istasyonu açtı tsi nin ürettiği benzin sayesinde
    s
    bu arada gerçekten lexus mu kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 2 Şubat 2019; 17:21:2 >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Petrol açamayanlar da forumda konu açıyor herhalde :) Dci dizelden az yakıyor diyordu birisi :)

Subaru impreza var şu an. Önceki aracım lexustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    şu ara lexuslar acayip ilgimi çekiyor. tavsiyeye şayan mıdır? rica etsem önceki aracınızl ilgili bilgi verir misiniz? bu arada tsi cilere bazen kurban olmak lazım, adam atmosferik 1.6 astra j sedanı ile benim dizel astra sedanımdan daha az yakıyor ortalama hızı da 110- 120 uzun yol, yada şehiriçi farketmiyor.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Tsi si atmosferiği yok aslında. Sorunlu insanlar var. Malını gereksiz sahiplenen, savunan tipler. Birbirimize yardımcı olmamız gerekirken markalara yardımcı oluyoruz. Sıkıntı burada.

Lexus gözü kapalı tavsiye ederim. Ben de çok özledim. Güzel bir model denk gelirse alabilirim. Aşağıda konuda bilgiler var. Farklı soru vs olursa yardımcı olurum.

https://forum.donanimhaber.com/2011-auristen-1999-lexus-rx-e--110532090#mess_110532090

• quote:

Tsi si atmosferiği yok aslında. Sorunlu insanlar var. Malını gereksiz sahiplenen, savunan tipler. Birbirimize yardımcı olmamız gerekirken markalara yardımcı oluyoruz. Sıkıntı burada.

Lexus gözü kapalı tavsiye ederim. Ben de çok özledim. Güzel bir model denk gelirse alabilirim. Aşağıda konuda bilgiler var. Farklı soru vs olursa yardımcı olurum.

https://forum.donanimhaber.com/2011-auristen-1999-lexus-rx-e--110532090#mess_110532090
    benim de 2011 1.33 aurisim vardı şehiriçi için pratik olsa da sürüş keyfinden uzaktı. şimdiki aracımdan gerçekten memnunum ama ileride konforlu bir ikinci el araç düşünüyorum. gördüğüm kadarıyla gs serisi lexuslar özellikle bunun için biçilmiş kaftan. yılda 10.000 km yol yaptığım için benzin de sorun değil. şimdilik sadece plan ve hayal.

GİDİN AKRABALARINIZLA DALGA GEÇİN.ADAM AKILLI YAZIYORUZ.FORUMDA NERDE TSİ KONUSU VARSA İCİNDESİN.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın sorunu sadece Tsi ile değil. Genel bir üslup problemi var. Hangi marka model olursa olsun, aracın ne kadar yaktığını yol bilgisayarına bile öğretmeye kalkan bir tarzı var. Kendi kullandığı araçlar neyse diğer tüm araçları onlar gibi sanıyor. Bir de karşısındaki insanı yalancı yerine koyup kendi inandığı şeyde ısrar etme gibi bir sıkıntısı da var. Birkaç mesaj geriye giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

• quote:

Hiç 1.0 1.2 TSI motorlu bir araca uzun dönem bindin mi ??

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şeyle sorunum yok aslında ama anlamak istemiyor gibisiniz. Malını gereksiz sahiplenen, savunan kişilere tepki gösteriyorum, bu durum aynı markaya sempati duyanların hoşuna gitmiyor.

İşte bir de bunu diyerek insanı yalancı durumuna düşürüyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar forumda yorum yazmak istemiyor.

Sizin dediğiniz marka fanatikliğini yapan insanlar da var. Örneğin boş paket Poloyu yere göğe sığdıramayıp full donanımlı japon araçlarını kötüleyen insanlar var. Ama biz sana yol bilgisayarında yazan rakamı söylüyoruz. Marka fanatikliği dediğiniz şey bunun neresinde? Halen aksini iddia ederek karşınızdakine siz yalancısınız demek istiyorsunuz. İşte üslubunuzdaki problem burda.

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Yalancı durumuna düşecek bir şey demiyorum ki ben. Yol bilgisayarınızda paylaştığınız veriler yalan dolan da demiyorum. Dediğim şey şu. Ekonomik kullanımla her araç az yakabilir. Güncel modeller gayet ekonomik.

Çıkar kendi aracımla 5 litre altında onlarca yol bilgisayarı verisi sunabilirim size. Kapatırım klimayı, boşaltırım bagajı. Sonra benim aracım 4.6 yakıyor uzun yolda derim. Doğru olur mu? Doğrusu bu değil. En son ankaraya 120li hızlarda gittim, 8.0 yaktı. Dönüşte 110lu hızlarda geldim, 6.4 yaktı. Doğrusu işte budur. Uzun yolda 5.5 yakıyorum diye bir genelleme olamaz. Amaç bilgi vermekse hangi şartlarda, ne şartlarda yaktığını belirtirsin açıkça.

Adam İstanbul Ankara yapıyor, Ankara İzmit arasını her konuda normal tüketimi gibi paylaşıyor. Böyle adamlara tepki gösterince suçlu biz oluyoruz. Tsi değil, güncel her araç az yakıyor. Hafif arabalar daha da ekonomik. Aşağıda 2016 rav4 2.0atmlsferik 4*4 tüketimi paylaştım. Çok mu yakmış? Ama forumda öyle bir algı var ki bütün motorlar çok yakıyor, tsi az yakıyor. Tepkimiz bunlara

https://forum.donanimhaber.com/toyota-rav4-2-0-yakit-tuketimi--135601268

• bu arkadaş kullandığı telefonu bile öve öve bitiremeyen, satışa koyup satamayınca bugün alsam yine aynısını alırım diyen bir fanboy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Öve öve bitiremedim mi? Nerede övmüşüm o kadar? Ertesi gün vazgeçtim satmaktan ve hala kullanıyorum. Abes olan ne var?

• fındık motorlara 130 hp ve üzeri güç alackları teknolojiler ne zaman gelecek bakalım

• Bence tam tersi olacak. Hacimler büyüyecek. 1.0turbo vs pek kalmayacak. Emisyon kuralları gittikçe katılaşıyor.

bizim gibi gariban ülkeler gg olacak yani, oalbilir adamlar zaten satamıyor her türlü.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    2.0 motor 3.20 i olsaydı en fazla 6 litre yakardı
    Araba 1.0 motor ve 4 kişi binmiş. 1.4 motor olsaydı 4 kişi ve bagaj dolu olsaydı klima da açıkmış tahminim 7.5 ~ 8 litre gibi yakardı. Küçük motor büyük motor arasında ki makas uzun yolda azalır şehiriçinde artar ama bunu anlamak istemeyen arkadaşlara anlatamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 3 Şubat 2019; 22:34:53 >
  • millet sana bagajında ne var söylemek zorundamı?
    Her araç az yakarmış mış.....
    Fabrika verisinden yola çıkarsak

Honda civic fc5 Karma tüketimi 7,0

Seat Leon Karma tüketimi 4,9

Maval okumayın burda.Teknik verilerle gelin.Basarsan 11 lt ye çıkar dersen emin ol örnek verdiğim civic aynı şartlarda 14 lt lere çıkar ki aynı şartlarda kullanıldığında leon dipgaz kullanılmaz.Fc5 atmosferik bir araç sınırları belli..
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Civic de olmasa ne yapacaktınız bilemiyorum. Civicteki motor çok eski, avrupada da satılmıyor. Bu yüzden diğer motorlar kadar geliştirmediler. Lpg için bizde satışına devam ediliyor. Yine de bu motorla fabrika değerlerini yakalamak çok kolay. Tsi ler gibi değil.

Civic leondan 150kg kadar daha ağır. Bunun da etkisiyle tüketimi biraz fazla.

Mazda 3, yeni corolla gibi modellerin atmosferik değerlerine de bakabilirdin. Neden bakmadın? İşine mi gelmedi? Bir de mümkünse nedc değil de wltp verileriyle konuşalım. Sahtekar vag grubunun bu konuda da ne kadar sahtekar olduğu wltp verileriyle daha iyi belli oldu.

Tüketim paylaşıyorsan araç yükünü, rakım farkını vs vs detayları belirtmek durumundasın. Aksi halde gereksiz mesajdan öteye gitmez sizinki gibi. Ben uzun yolda 2.5 yakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.